Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

toate mamicile si burticile si va multumesc ca m-ati sustinut.Nu am apucat sa citesc din urma dar cind voi avea putin timp o voi face.Noi suntem acasa de simbata, puiul meu sa nascut joi la ora 7.15 ,3.150 kg,50 cm,Apgar 9.Nascut natural fara nici un fel de calmant.Voi scrie mai multe cit de curind.In spital ne-a pus sa le dam lapte praf si abia de ieri a inceput sa suga la sin,nu vroia de loc.Am lapte foarte mult,am ascultat sfaturile dr.Culcer dar vreau sa ma lamuriti si pe mine daca dupa ce termina de supt trebuie sa mulg sinul si eu ca sa-l golesc.O sa arunc cit colo cutia aia de lapte praf pe care a trebuit sa o iau.[red]Pun si eu citeva poze la album cu parosul meu,sa nascut cu nasul turtit ca un boxeor dar isi revine pe zi ce trece..
deRazvan-Adrian[red][/red[/red]]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ce vreme e afara, nu pot suferi frigul si cerul inorat...mor de ciuda ca s-a dus vara...
Am pus poze la semnatura sa vedeti ce mandru e tac-su...salta pipotica lui de parinte...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cu o mare emotie in suflet si o bucurie fara margini, va anunt ca la
ora 08.55 a vazut lumina zilei minunea Alexei. Are 2760 gr, 49 cm si a luat primul 10 din viata lui.
Mamica avea o voce un picutz ragusita de la masca de oxigen, dar e foarte bine.

Felicitari mamico! Sa te bucuri de minunea ta si sa fii la fel de radioasa toata viata!

Mai tarziu o sa vorbesc din nou cu ea si daca mai am amanunte va tin la curent.

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Felicitari Alexa!!!! Gata, ai scapat si inca foarte repede. Refacere rapida, laptic mult si bebe papacios!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Alexa felicitari ! Bebe nororcos si tie refacere rapida!

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Am schimat semnatura...yupiii, mai e un pic...
Am citit fff repede din urma...FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT, REFACERE RAPIDA SI BEBEI PAPACOSI!...nu nominalizez pt. ca inca dorm.
Alexia, bravo mamico, stiai tu ceva de ora 8, sa fiti sanatosi si tu si bebe!
Fetelor, eu am terminat bagajul, am cumparat trusa de epidurala, am pus patutul pe pozitie...si asteptam.Vineri am programare la epilat, manichiura, pedichiura...si luni mergem la nenea dr. sa vedem ce face bebelina si a ne spuna cand se produce evenimentul.

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Felicitari, Alexa!!!! Bine ai venit pe lume, minune mica Alexei!!!

manu 35+ +

AMR 1-2 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alexa felicitari mamico, refacere rapida si sa-ti tii bb in brate cat mai curand!!!! Sa dea DD sa aveti o viata frumoasa alaturi de puiut si sa va umple inimile de fericire!!!!!!!!!!!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

alexa-felicitari.sa va traiasca minunea,sa fiti sanatosi si papaciosi.refacere rapida

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christianhttp://good-times.webshots.com/album/568

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ieri nu prea am intrat pe forum.....ufff ce mult ati scris, m-apuc de citit.... Am vazut ca am ratat si o nastereNature felicitari!!!! Sa-ti traiasca printesa Sofia si sa creasca mare si sanatoasa!! Dar a fost marisoara, nu gluma

Malinas, am vazut pozele cu bebe David, e tare frumos si dulce. Sa creasca mare si sanatos!!

Am schimbat semnatura si noi Saptamana viitoare ma duc la control la medic si poate fixam data operatiei!!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput