Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

maiTzitzi spune-mi si tu mai din timp ca abia astept sa ..asa ma m-ai relaxez si eu

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Amalia, Gruia, Sasha si Edi, sa traiti, bococeilor! Sa cresteti mari si frumosi!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy, anunt cu o luna inainte?Unde mai e spontaneitatea?

Va propun sa invatati de www.trilulilu.ro/romaniidinafara/e9a85f81805838" target="_blank">aici pentru cand or fi bebeii mai maricei....sunt mai multe cantecele de copii ca sa exersati

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

fce acum ai scapat de monitorizare si te-ai ascuns? Ce mai faceti voi?

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Noi suntem destul de bine, multumim de intrebare. Nu /am ascuns dar mi/e destul de greu sa va scriu din cauza de program tampit si iepuroaica nervoasa mai mereu din cauza colicilor. Acum am trecut pe Gripe water dar vad ca nu sunt cine stie ce schimbari...asa ca o sa adaugam si sab simplex cred. sper sa nu mai tina mult treaba ca ajungem la capatul puterilor

La multi ani Amalia, Gruia, Sasha, Edwin!

ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Va propun sa invatati de www.trilulilu.ro/romaniidinafara/e9a85f81805838" target="_blank">aici pentru cand or fi bebeii mai maricei....sunt mai multe cantecele de copii ca sa exersati

Spontaneitate sau nu da eu sunt departeeeN-ajung la clatite in veci
Eu stiu cantecelele avantaj un copil

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy,cand treci pe aici te asteptam la clatite....facem special
Daca te dai ca le stii vezi ca te ascult din ele...acum ascult cu cei cinci prieteni mici din casuta din padure:soricelul, broscuta, pupaza si doi pitici.....www.trilulilu.ro/Acelashi/74a3039c50843e" target="_blank">In padurea cu alune
Si Daviduta doarme in brate....ce viata

Mergi la inceput

tzitzi cand vin poti sa ma asculti si din cantece

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

va multumim din suflet pentru urari, fetelor.
prima joacaa amaliei este cea cu ochii

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Multumim de link! Dupa ce am ascultat si dansat de 3 ori pe cantecelul www.trilulilu.ro/Acelashi/b2a0c9d74f3238" target="_blank">acesta Sofia a cazut lata. Bine, si papase inainte

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ohohoo, fetele, pleaca lumea un pic de pe forum si gaseste o alta stare de spirit! Sper sa va fi trecut! Mie imi place sa fim unite si sa ne toata ziua!!!
Normal ca suntem diferite, ca bebeii nostri sunt diferiti si ca unele dintre noi au alte idei cu privire la cresterea bebelusilor.

Dar suntem pe forum ca sa schimbam idei, opinii, din ce stim, citim, ce ni se pare de bun simt si ce am trait pe propria piele (ma refer la mamicile de mai multi pui).

Imi permit sa raspund si eu la poll-urile zilei. Maria, fiind al doilea pui, intra in contact cu multi virusi carati acasa de fii-mea cea mare. Sunt sigura ca colcaie virusii pe la noi prin sufragerie, mai ceva ca la Carrefour, de aceea eu nu m-am speriat sa o duc in aglomeratie. Ok, la supermarket nu am ajuns pentru ca nu a fost sa fie (imi place sa merg cu sotul si sa incarc carutul in liniste, fara copii). As fi dus-o, asa cum o duc saptamanal deja, intr-un restaurant unde ne intalnim cu alte mamici si alti bebei.

Cu diversificarea e altceva, daca mi se permite, am sa incerc sa sustin si eu cauza mamicilor care spun sa mai asteptati cu diversificarea un pic. Nu contest medicii pe care ii aveti, majoritatea sunt asa in Romania, si nu are legatura cu faptul ca sunt din Bucuresti sau din provincie...Adica spun ca poti sa incepi de la 3 luni cu sucuri. Tendintele actuale in Vest sunt sa introduci alte alimente inainte de 6 luni doar in cazuri exceptionale, atat pentru bebeii alaptati cat si pt cei pe formula.
Imi permit sa mai zic ca si noi si sotii sau parintii nostri suntem generatii diversificate la 3 luni sai chiar mai devreme (6 saptamani- atunci mi s-a servit primul suc de mere, asa cum imi marturiseste bunica care m-a crescut si care nu pricepe cum de nu vreau nici ceai sa ii dau bebelinei si o las sa moara de sete)...Dar asta nu inseamna ca mi-a fost bine. Absolut toti prietenii mei, inclusiv sotul, inclusiv eu avem diverse probleme gastrice (eu ma lupt cu o gastrita rebela, toamna si primavara, ingrozitoare dureri), sotul are o colita destul de nashpa si tine regim destul de strict mereu, prietenii au alte forme de probleme digestive (colon iritabil, gastrite chiar si ulcer, crize de bila puternice etc)...Eu trag concluzia de aici, mai ales cand ii vad pe astia care traiesc in Vest (cumnata e maritata in Anglia si pot face comparatie cu sotul si cu prietenii lor de acolo) ca nu au aceleasi probleme ca noi, ca alimentatia in primul an de viata nu ne-a facut bine ci mai mult rau, ne-a sensibilizat sistemul digestiv si nu ne-a facut sanatosi (poate sa zica bunica si de o mie de ori "eu asa te-am crescut pe tine si ai fost sanatoasa") pentru ca eu chiar nu ma simt sanatoasa cu digestia mea. Am diversificat-o pe Alexandra la 5 luni jumate (era exclusiv pe formula) si am inceput cu cereale de orez, nu cu fructe acide. Pe Maria sper sa o pot alapta pana la 6 luni si apoi sa ma intorc, dar daca nu va mai fi lapte, va bea Nan1 pana la 6 luni si apoi vom incepe.

Atat...nu vreau sa va deturnez de la planurile voastre dar vreau sa va ganditi, la rece, la problemele eventuale care ar putea apara. Si daca luati hotararea de a diversifica bebeii mai repede, sper sa fie totul ok si sa fie sanatosi toata viata.

Va imbratisez pe toate, tin la voi toate si devin melodramatica un pic. Vreau sa fim unite si sa ne dam sfaturi nu sa ne certam pe ceva. Oricare ar fi deciziile voastre, sunteti tot prietenele mele

Mergi la inceput