Prietenie la plesneala !
Raspunsuri - Pagina 3
marianebuna spune:
Parca "sistem de ecuatii" se chema chestia asta:
Ecuatia 1 Omul = mancat + dormit + munca + distractie Magar = mancat + dormit Atunci: Omul = magar + munca + distractie Deci: Omul - distractie = magar + munca In alte cuvinte: Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca
Ecuatia 2 Barbat = mancat + dormit + castig bani Magar = mancat + dormit Atunci Barbat = Magar + castig bani Deci Barbat - castig bani = Magar In alte cuvinte: Barbatul care nu castiga bani = Magar
Ecuatia 3 Femeia = mancat + dormit + cheltuiala Magarul = mancat + dormit Atunci Femeia = Magar + cheltuiala Deci Femeia - cheltuiala = Magar In alte cuvinte Femeia care nu cheltuie = Magar
Daca includem: ecuatia 2 in ecuatia 3 Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie Deci, Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1) Si, Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2) Deci avem, Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala
Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia: Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!
Anina_n spune:
Si io, si io, prezent ! Mai ales ca vad o multime de prietene pe aici.
devoska, merci pt. !
Video-urile de pe youtube poti sa le pui click-uind pe Tube, ce iti apare cand scri un mesaj pe forum, la Videos, exact sub casutele cu B I U S. Link-ul selectat il pui intre ceea ce iti apare cand dai click pe Tube.
Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, iti trimit e-mail.
"Daca intr-un grup de 40 de persoane doua se gandesc la sex, iar ceilalti la mancare, este nunta. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este "teambuilding"."
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
irinabobe spune:
Semnez si eu condica mai ales la capitolul "ironie si sarcasm". Sa inteleg ca ne mutam cu tot cu divort aici?
Doris-Alina spune:
Spun prezent si io...
Va prezint cateva perle din domeniul meu, din ale coafurii...
O clienta, pe scaun...
Intreb : cum doriti sa va tund?
Raspunde clienta:
In fatza fara favoritzi... si-n spati c-o tzara di damb...
Traducere:
In fata fara perciuni, si-n spate cu putin volum...
Alta clienta:
Va rog o frieza cu pistuolu...
si la urma sa mi-l tapitzatzi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Dodo-pui spune:
Doris-Alina,Marianebuna,Tzuni
Devoska multam de ,la mine mai mult lapte
O zi frumoasa va doresc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doris-Alina Spun prezent si io... Va prezint cateva perle din domeniul meu, din ale coafurii... O clienta, pe scaun... Intreb : cum doriti sa va tund? Raspunde clienta: In fatza fara favoritzi... si-n spati c-o tzara di damb... Traducere: In fata fara perciuni, si-n spate cu putin volum... Alta clienta: Va rog o frieza cu pistuolu... si la urma sa mi-l tapitzatzi... BLOG DC-Impreuna Timisoara Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories |
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
marami spune:
Cu ce sa incep, cu asigurarile, mobilele sau loteria?
Hai cu asigurarile ca e cea mai proaspata
Duminica dimineata....suna telefonul..trei ceasuri.... nu rele, unul pe perete 10:30, cel de la aragaz 8:30, cel de la calculator 9:30, imi pun o cafea sa ma desmeticesc, sun inapoi raspunde o doamna:
Moa " Buna dimineata"
Ea "Buna ziua, da spune-ti"
Moa " Pai spuneti dv ca nu eu v-am sunat"
Ea " Aaaaaa.... sotul va sunat, am ramas insarcinata!"
Eu perplexa cu sotul"
Ea" Pai da`, si nu stiam ce trebuie sa fac"
Mobile
Vine o tanti la magazin sa-si cumpere acumulator pentru telefon dar inainte vrea sa se convinga daca e posibil sa se usuce acumulatorul. De abia ma abtineam sa nu rad, un coleg zice "da doamna se stafideste"
femeia de buna credinta intreaba ce trebuie sa faca sa nu se stafideasca si acumulatorul ce-l va cumpara si ce trebuie sa faca daca se stafideste in garantie
Buna ziua domnisoara.... am si eu un Nokia 6110 si ma interesa daca pot sa-l folosesc pe post de telecomanda la masina, sa deschid usile ????
- Cum se face o reincarcare?
- Aveti deja o cartela valorica de reicarcare?
- Nu pot sa-mi dau seama...
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
misha71 spune:
, mai ce-mi faceti!!!!! rid la monitor de zic colegii ca's dusa de acasa!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
De'ale job-ului:
Doi provinciali chititi sa-si cumpere masina de spalat de ultima generatie ... Ea vede pe una din masinile de spalat simbolul fier de calcat(la majoritatea asta e semnul pentru spalare antisifonare)...Mai Gigele eu una o vreau pe asta chiar daca-i mai scumpa,dar vezi are si fier de calcat incorporat...le scoate gata calcate
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy De'ale job-ului: Doi provinciali chititi sa-si cumpere masina de spalat de ultima generatie ... Ea vede pe una din masinile de spalat simbolul fier de calcat(la majoritatea asta e semnul pentru spalare antisifonare)...Mai Gigele eu una o vreau pe asta chiar daca-i mai scumpa,dar vezi are si fier de calcat incorporat...le scoate gata calcate Bazar SONIA www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Daaaaaa ceeeeee vreau si ioooooo!!!
Ups! M-am dat de gol ca-s din provincie
irinabobe hai cu divortu'!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor