Prietenie la plesneala !
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
Asta nu e asa de tare ca a voastra, da' eu mor aici, ca-i stiu fatza astuia: vine la mine un coleg cu mobilu' si zice: hai ca tu esti mai tehnicus pe aici. Zi-mi si mie de ce nu-mi merge PIN-ul. S-a stricat! Stiam eu ca s-a stricat (si dadea cu degetele alea butucanoase pe tastatura ca era sa iasa pe partea cealalta)
Na! Ca abia l-am cumparat si s-a stricat. Miine ma duc sa ma cert cu aia ca mi-au dat telefon stricat!
Il iau eu si ma uit la el si-i zic ..... ca sa bagi PIN-ul, trebuie mai intii sa-l deschizi! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Il iau eu si ma uit la el si-i zic ..... ca sa bagi PIN-ul, trebuie mai intii sa-l deschizi! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI! BAZAR PENTRU SONIA www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 |
Daaaaaa ceeeeee
vreau si ioooooo!!!Ups! M-am dat de gol ca-s din provincie
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
[/quote]
eu am vrut sa fiu finuta, dar de fapt erau doi tarani cu caciuli de oaie care mai emanau si o duhoare de branza de nu puteai sta locului
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
Atentie la www.youtube.com/watch?v=vFY4uZmucbQ&eurl=http://ecou.biz/?paged=7" target="_blank">pisica!!!
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
kokiy, tu esti o finuta oricum! Multumesc ca nu mi-ai pus caciula 
BAZAR PENTRU SONIA
devoska spune:
Fetelor... Rad de una singura de ma dor falcile. In plus, coboara pe bloc un tip pe frangii... alpinist sau cum ii zice. Vecinul de la 3 isi izoleaza apartamentul pe afara. Ajunge individul in dreptul geamului meu... eu cu geamul deschis, ca de, ce ti-e si cu caldura asta... Si radeam cu lacrimi. Se opreste rusnacul in dreptul geamului, probabil auzindu-ma cum rad, se uita, ma vede ca rad ca nebuna de una singura... se sperie, saluta scurt si isi da drumul la "vale" cu cea mai mare viteza. 

Nina, multumesc pentru indicatii. Au fost bune si pretioase. Si uite ca le-am si aplicat:
sorana spune:
Aici erati?
Si eu care va tot cautam la ZZ ....
Monica (fi-mea) vorbeste cu tatal meu.
- Cum se numesc locurile alea pentru batrani?
- Azile de batrani?
- Da, alea! Tu cand te duci?
Sorana si Monica (6 ani)
mihaela77O spune:
dupa atata dezamagire si deznadejde,m-ati facut sa rad copios,asa ca luati si de la mine:
doua blonde cautau prin padure un brad de craciun...dupa atatea cautari si mult frig,una ii spune celeilalte:n-ar fi mai bine sa il luam asa fara globuri?..nu am nimic cu blondele..dar bancurile sunt
un om mergea pe un cal,si deodata a cazut>..de ce?..s-a terminat calul...![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Dodo-pui spune:

faine bancurile 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mariaa spune:
Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:
- 95... 98... 95!... 98!...
Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de speranta in privire, programatorul intreaba:
- Benzina XP sau Vista aveti?![]()
![]()
looking for my sunshine 
+10
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie