Gravidute & Mamici de IASI (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Miha, felicitari pentru noul look . Acum stau si ma gandesc pentru cine stabileam "joia tineretului"...

Multumesc Celia! Esti draguta!

Draguta? E super tare!!!

Da da...
Toate ca toate...dar aveti grija sa nu ma scoateti de la portia de rachiu pe motive de tineret.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal. O ? Sau un ?

Miha, io ma gandeam ca in Stamley sa nu te puna si pe tine sa platesti. Da e misto, ca intrati la reducerea cu trei copii.

In rest...ce mai faceti? Azi e urat afara...Vremea asta umeda imi displace total, nu pentru mine neaparat, cat pentru copii. Eu am de gand sa fac o ciorba radauteana. Dar pt la 4 cand vin baietii cei mari, asa ca acum mai lenevesc.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Asa, sa va mai povestesc: (Victor doarme la mine in brate si, deci, nu ma pot apuca de ciorba. Nici la wc nu pot merge, din pacate). Deci...m-am epilat io ieri - ce de, m-ati inspirat - si cand sa plec sa-mi fatzai cracii prin targ...nema fusta scurta in tot dulapul meu . Acum pe bune ca stiu ca aveam cateva. Probabil in perioada mea de balena le-am dat pe toate, crezand ca asa o sa raman.
Na, ce sa zic acum, motiv sa nu fiu magar/ita si sa purced a cheltui banii sotului (si el tot ne-magar la randu-i). Q.E.D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI FERICITI CRENGUTA!!!!
Sa fii sanatoasa si iubita!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Asa, sa va mai povestesc: (Victor doarme la mine in brate si, deci, nu ma pot apuca de ciorba. Nici la wc nu pot merge, din pacate). Deci...m-am epilat io ieri - ce de, m-ati inspirat - si cand sa plec sa-mi fatzai cracii prin targ...nema fusta scurta in tot dulapul meu . Acum pe bune ca stiu ca aveam cateva. Probabil in perioada mea de balena le-am dat pe toate, crezand ca asa o sa raman.
Na, ce sa zic acum, motiv sa nu fiu magar/ita si sa purced a cheltui banii sotului (si el tot ne-magar la randu-i). Q.E.D.

Eu cred ca ma risc si poimaine ma transform un pic in "magar/ita"... Am vazut niste pantaloni la Zara

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI CELIA! Multa sanatate si numai bine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aly_c20, vreau si io cartea!!!!!!!!!!

emma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

LA MULTI ANI CELIA! Multa sanatate si numai bine!

Adica azi e ziua Celiei??? Si eu de ce nu stiu??? [alacazutpeganduri]. MIha tu ai spioni? Ca prea le stii pe toate la timpul lor.

so... La multi ani, Celia!!! sa fii sanataoas si fericita. sa te bucuri de familie, de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Celia!!!!!

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua... revenim si noi
Noi am ajuns ieri seara acasa pe la 9, si nu am mai intrat pe forum ca eram rupti de oboseala ... de pe drum. A fost ffff frumos, vreme buna, companie placuta... distractie maxima.
pe Darius l-am scos afara cam de doua ori pe zi... a fost si caldut pt aceasta perioada la munte... bineinteles cu fular la gurita ... ceea ce nu ii convenea deloc, cu somnul... nu prea bine ... a dormit mai putin decat acasa... dar ia priit aerul de munte....
inca mai e un pic ragusit ... doar atat fara febra, tuse ... acum ne mai dor gingiile dar in rest suntem bine ...gangureala de zor pina seara
poze... o sa le pun sapt asta - va anunt
ma duc sa din urma acum cat doarme Darius si ma intorc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput