Gravidute & Mamici de IASI (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Anilansa de ce cu fular la guritza?Pai daca tot l-ai scos afara la aer curat lasa-l sa-l respireEu daca i-as pune fuler m-ar lega astia pe aici

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

La multi ani Celia sa fii sanatoasa si iubita

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani Celia!!!!!!! sa fii sanatoasa si sa ai noroc si succes in toate!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
Adica azi e ziua Celiei??? Si eu de ce nu stiu??? [alacazutpeganduri]. MIha tu ai spioni? Ca prea le stii pe toate la timpul lor.

Scrie si pe prima pagina.
Chiar m-am intors sa verific,ma gandeam ca am facut o boroboata. Stiam ca e cu o zi inainte de Robert si ca sotul ei e in aceeasi zi cu Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salut fetelor
sunt franta, toata saptamana, am avut grija de casi si de sotul meu, amandoi bolnavi si inca bolnavi....
cu casian....tot nu stiu exact ce ar fi stiu ca s-a plecat de la o rinofaringita, dupa analize, i-ar fi iesit o alergie care iese numai pe picioare , cateva ore seara si apoi dispare si a doua zi la fel.
Dupa medicul de familie e posibil sa fie o varicela , dupa siminiceanu...nu e.Uite asa, copilul meu a avut o saptamana de zile febra mare, si a avut ca tratament decat eurespal si nurofen.Acum nu mai face febra, si se pare ca azi maine terminam si cu nasucul, mai ramane sa vedem cu tusea si bubitele cum e.A inceput sa si pape ceva mai binisor.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Asa, sa va mai povestesc: (Victor doarme la mine in brate si, deci, nu ma pot apuca de ciorba. Nici la wc nu pot merge, din pacate). Deci...m-am epilat io ieri - ce de, m-ati inspirat - si cand sa plec sa-mi fatzai cracii prin targ...nema fusta scurta in tot dulapul meu . Acum pe bune ca stiu ca aveam cateva. Probabil in perioada mea de balena le-am dat pe toate, crezand ca asa o sa raman.
Na, ce sa zic acum, motiv sa nu fiu magar/ita si sa purced a cheltui banii sotului (si el tot ne-magar la randu-i). Q.E.D.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI CELIA !!! Mult noroc si sanatate!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

LA MULTI ANI CELIA

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Salutare si de la noi. Astazi hibernam si obisnuim copilu cu olita.
Anilansa, bine ai revenit de la munte. Zi-ne si noua unde ai fost si mai ales unde ati stat. Caut si eu o pensiune pe aproape de manastiri
Byu bin e ca ai vesti mai bune, sa scapati si de restul problemelor
Celia, la multi ani si o

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La Multi Ani! Celia sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume.

Si cu intarziere La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de ieri.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput