Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 18
tuscut spune:

Dau
pentru cine doreste.
LA MULTI ANI OANA! Multa sanatate si impliniri!
Si daca tot v-au placut pozele noastre, va poftesc sa priviti aici sau aici sa vedeti cam ce face fi-mea.
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
byu spune:
Buna....
LA MULTI ANI OANASA FII SANATOASA , FERICITA SI FRUMOASA.
Noi suntem si bine dar si rau, bine pt ca s-a ajuns la o concluzie, aceea ca nu are varicela casian ci doar o alergie la ceva si trebuie aflat la ce...iar tusea si nasucul sunt in sf pe terminate.Rau facem pt ca am depistat de ce era si este bolnav si tati, cica a facut hepatita medicamentoasa din cauza paracetamolului.
revin ca vrea papa
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Miha frumos sarbatiritul! Faine torturi! M-au emotionat scenele de la gradi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ce urat RALUCA!!!
VA PREGATESC POZE, CA DE MULT NU AM MAI PUS!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Irina , multumim.Ce ne spui de Iustina, cum accepta decizia ? Multumim de foto, frumoasa minune. Mi-a placut caciula portocalie cu , codite. De unde ati luat-o? |
Celia, deocamdata e bine. O mai apuca dorul noaptea dar o linisteste sotul si ii trece repede. Tanjeste mititica dar daca nu mai e de unde...
Mai rau e ca incep pe mine sa ma doara sanii, sper sa nu fie de rau. Incerc sa-i inlocuiesc suptul de dimineata cu laptic dar nu vrea decat daca il ingros cu ceva cereale sau biscuiti. Seara o mai conving sa bea laptic din cana dar nici atunci nu bea foarte mult. Mai mult, de vreo 2 zile o chinuie si gingiile si cred ca o sa mai apara niste coltisori Caciulita a primit-o cadou de la nana ei la 1 an. E haioasa rau, asa-i?

Irina,
tuscut spune:
Mihoooooo!!!!!!!!! Torturile arata intr-un mare fel. Mai ca m-as baga sa sponsorizez patiseria da mi-i ca dau faliment...ca as manca toate bunatatile
De Robert si Amira...no comment 
Irina,
tuscut spune:
Raluca, imi pare rau de vesti
Uite o
si un
si multa sanatate!
Irina,
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI OANA! Multa sanatate si bucurii din plin! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju si sotul meu viseaza la un restaurant al lui. Facem ceva impreuna? |
Facem,facem...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
Am facut si eu o prajitura....
http://good-times.webshots.com/photo/2646629750102079653tBZtHm?vhost=good-times
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png