Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 19
ella10 spune:
Am avut si ajutoare
(pe sotul meu,caci se pricepe foarte bine)
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
Irina,se vad tare rau filmuletele,iar cu sonor e...
Nu stiu daca e de la mine...Am putut totusi sa-mi dau seama ca ochioasa a luat-o la picior.
Felicitari! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Irina,se vad tare rau filmuletele,iar cu sonor e... Nu stiu daca e de la mine...Am putut totusi sa-mi dau seama ca ochioasa a luat-o la picior. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Intradevar, se aude
. O fi de la webshots ca de pe calc meu se aude mai bine decat se vede. Ce-i drept am filmat cu telefonul care nu e super performant dar nici chiar asa...
Stie careva daca pot face in asa fel sa se vada ok?Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
moldoveanca spune:
Cafeaaaaa,pleaase
Am avut o noapte super
A 7-a zi de la vaccin toata noaptea febra si plansete
teo
moldoveanca spune:
Anilansa cred ca te pot ajuta eu cu vaccinul.Anunta-ma daca nu ai rezolvat nici azi si trimite-mi pm cu numele vaccinului ca vb eu cu cineva si sa-mi spui exact cand iti trebuie
teo
moldoveanca spune:
Alynta sunt nerabdatoare sa vad o burtica frumoasa si un David frumusel.Cand pui pozele?
teo
alice_is spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu Buna.... LA MULTI ANI OANASA FII SANATOASA , FERICITA SI FRUMOASA. Noi suntem si bine dar si rau, bine pt ca s-a ajuns la o concluzie, aceea ca nu are varicela casian ci doar o alergie la ceva si trebuie aflat la ce...iar tusea si nasucul sunt in sf pe terminate.Rau facem pt ca am depistat de ce era si este bolnav si tati, cica a facut hepatita medicamentoasa din cauza paracetamolului. revin ca vrea papa Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Si noi suntem alergice la multe alimente. Uneori le descopar, alteori nu, asa ca
si sa-i treaca bubitele lui Casian si hepatita sotului. Dar curios lucru cu hepatita... cate pastile de paracetamol a luat si cate zile de a facut hepatita?Oana iti spunem si noi La multi ani si sa fii fericita alaturi de familia ta.
Ella bine ca ai timp de prajiturit

Noi ne facem somnul de frumusete in prezent si numa ce s-a apucat vecinul de deasupra sa gaureasca peretii...off
... daca face riduri fii-mea ma iau de el

Alina mami de Alexia Ioana(14.01.2008)
moldoveanca spune:
Fetele cu copilasi alergici stiti ca nu aveti voie sa faceti Ror-ul nu?Pe mine m-a intrebat daca face alergii la ceva cand i l-am facut si mi-a explicat ca la copilasii alergici este interzis.Sa va interesati si voi![]()
teo

CASIAN ANDREI