Gravidute & Mamici de IASI (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Am avut si ajutoare(pe sotul meu,caci se pricepe foarte bine)

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Irina,se vad tare rau filmuletele,iar cu sonor e... Nu stiu daca e de la mine...Am putut totusi sa-mi dau seama ca ochioasa a luat-o la picior. Felicitari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Irina,se vad tare rau filmuletele,iar cu sonor e... Nu stiu daca e de la mine...Am putut totusi sa-mi dau seama ca ochioasa a luat-o la picior. Felicitari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Intradevar, se aude . O fi de la webshots ca de pe calc meu se aude mai bine decat se vede. Ce-i drept am filmat cu telefonul care nu e super performant dar nici chiar asa... Stie careva daca pot face in asa fel sa se vada ok?

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cafeaaaaa,pleaaseAm avut o noapte super A 7-a zi de la vaccin toata noaptea febra si plansete

teo

Mergi la inceput

Anilansa cred ca te pot ajuta eu cu vaccinul.Anunta-ma daca nu ai rezolvat nici azi si trimite-mi pm cu numele vaccinului ca vb eu cu cineva si sa-mi spui exact cand iti trebuie

teo

Mergi la inceput

Alynta sunt nerabdatoare sa vad o burtica frumoasa si un David frumusel.Cand pui pozele?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Buna....
LA MULTI ANI OANASA FII SANATOASA , FERICITA SI FRUMOASA.

Noi suntem si bine dar si rau, bine pt ca s-a ajuns la o concluzie, aceea ca nu are varicela casian ci doar o alergie la ceva si trebuie aflat la ce...iar tusea si nasucul sunt in sf pe terminate.Rau facem pt ca am depistat de ce era si este bolnav si tati, cica a facut hepatita medicamentoasa din cauza paracetamolului.
revin ca vrea papa

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Si noi suntem alergice la multe alimente. Uneori le descopar, alteori nu, asa ca si sa-i treaca bubitele lui Casian si hepatita sotului. Dar curios lucru cu hepatita... cate pastile de paracetamol a luat si cate zile de a facut hepatita?

Oana iti spunem si noi La multi ani si sa fii fericita alaturi de familia ta.
Ella bine ca ai timp de prajiturit. Si i-ai dat si Biancai? Ii place?
Noi ne facem somnul de frumusete in prezent si numa ce s-a apucat vecinul de deasupra sa gaureasca peretii...off... daca face riduri fii-mea ma iau de el

Alina mami de Alexia Ioana(14.01.2008)

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/2036714730102537454DDhiHC
cateva poze noi

teo

Mergi la inceput

Fetele cu copilasi alergici stiti ca nu aveti voie sa faceti Ror-ul nu?Pe mine m-a intrebat daca face alergii la ceva cand i l-am facut si mi-a explicat ca la copilasii alergici este interzis.Sa va interesati si voi

teo

Mergi la inceput

Acum am inteles de c ma doare pe mine ficatul cand iau parecetamol

teo

Mergi la inceput