Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 17
danyelle005 spune:
La multi ani Oana sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Simo78 spune:
Oana!!!!
Iaca a venit neprevazutul peste noi
si nu mai ajungem azi.
mami de Matei
1an 3luni
danyelle005 spune:
Kriss te inteleg, in aceeasi situatie sunt si eu, dar eu n-am nici bona
asa ca nu am chiar deloc timp pt mine, doar 0 ora ziua cand doarme Amalia si atunci trebuie sa fac ordine, mancare, etc. Dusul la mine dureaza maxim 5 minute si atunci o las singurica si plange dupa mine
. Sotul ajunge seara acasa pe la 9-10 asa ca nu prea am parte de ajutor din partea lui. De aceea am hotarat sa o duc pe Amalia duminica la bunici macar de 2 ori pe luna.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Vad ca a inceput iar cu mofturile de dimineata, si nasul ii curge putin; am inceput cura de imunizare, sper sa-si faca efectul. Nu cred ca venim nici noi azi
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Anilansa si noua tot pediatra ne face comanda de vaccin.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
ella10 spune:
Am observat ca se discuta de timpul pentru noi ,pe mine sotul ma ajuta foarte mult ,de la inceput s-a implicat...noi mai iesim in oras insa iesim in formula de trei caci Bia e cuminte,deocamdata.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Anilansa spune:
La 2 luni , cand i-am facut vaccinul, a facut comanda doctorita... dar acum depozitul/furnizorul cu care lucreaza ea nu mai are vaccinul pe stoc, de asta il cautam noi. A spus ca mai incearca si ea sa faca rost.. dar sa nu ne bazam pe ea.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
La multi ani !!!! OANA sanatate, fericire si numai impliniri.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
LA MULTI ANI OANA!! Sa fii fericita si iubita!
Mai fetelor eu nu pot ajunge azi! Tati ajunge tarziu de la munca si singura nu ma descurc sa vin cu David!
Kriss merci de intrebare! Am intrat in 4 luni si a inceput periada "blanda" a sarcinii! Nu-mi mai este rau, dar obosesc repede! Nu mai am rezistenta! Ma ajuta si David din plin!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
aeperju spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Demult visez la cofetaria mea plina de prajituri si mirosind a vanilie si scortisoara. Dar deocamdata e doar un vis...din pacate...Multumesc de diploma Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
si sotul meu viseaza la un restaurant al lui. Facem ceva impreuna?
emma

Dar deocamdata e doar un vis...din pacate...