Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 16
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumim inca o data pentru urari si aprecieri. 
Nu stiu daca venim maine...
Amira iar muceste.
Nu are febra,nu tuseste...doar mucii curg garla. Robert e aproape vindecat. Oare nu pot face amandoi odata si sa n-o mai paseze de la unul la altul?
Sau poate ca racesc intr-una de la faptul ca-i tin...hmmm...dezbracati? ![]()
Oana,care din fetitele de la gradi e nepotica ta?
Ella,candva...mai vorbim. ![]()
Alina,ce vaccin faceti?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Noi tocmai ne-am intors. E frumos afara, dar cam vanticel |
Noua ni s-a stricat carutul.
Asa ca plimbari...doar in jurul blocului. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Oana,care din fetitele de la gradi e nepotica ta? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
E fetita in fusta de blugi si cu bluzita cu alb si albastru. E sora finei mele de botez si fiica celei mai bune prietene. Nu e nepotica. E o fata tare speciala, desteapta si foarte buna.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ghinetz E fetita in fusta de blugi si cu bluzita cu alb si albastru. E sora finei mele de botez si fiica celei mai bune prietene. Nu e nepotica. E o fata tare speciala, desteapta si foarte buna. |
Aveam eu o banuiala,dar voiam sa fiu sigura. Mi-a spus ca ma cunoaste de pe internet.

ella10 spune:
Neata!
hadeti la
Miha spune-mi si mie cum ai facut tortul in forma cifrei 4;
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
LA MULTI ANI OANA!!!!!!!!!!! 
Iti doresc ca bucuria si zambetul sa nu-ti dispara niciodata de pe fata si din suflet, iar cei dragi tie, sa-ti stea alaturi mereu!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
ella10 spune:
LA MULTI ANI OANA!SANATATE SI NUMAI BUCURII
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Anilansa spune:
buna dimineata.
ella mersi de 

mariussimiuc noi trebuie sa facem INFANRIX IPV- HIB, la 2 luni tot Infanrix am facut si am fost multumita... fara febra numai ca nu prea avea pofta de papa si dormea mai mult ... dar in rest alte sintome nu a avut ... a fost vesel tot timpul.
moldoveanca ieri am sunat la sensiblu ... si nu au in farmacie si nici furnizorul nu mai are. asteptam pina sapt viitoare pe marti au zis ca imi trimit mail daca au primit. Dar nu astept eu mail lor ... am apelet la un prieten
sa vad ce rezolva el azi
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
ce mai faceti?
Alina/alynta ce mai face burticuta?mai ai greturi?
Miha, sanatate Amirei!mai aveti putin si face un anisor.parca acum putin timp erai cu burtica pe la corso![]()
Anilansa, ai gasit vaccinul? pediatrul tau nu poate sa il comande el de la un depozit?noi asa procedam..
ella ,multumim de cafeluta. Chiar am nevoie ca mor de somn.nu a avut somn barbate-miu si bantuia prin casa si m-a sculat pe la 4.m-am foit 2 ore in pat incercand sa adorm..dupa care m-am trezit brusc si era ora 8!!
Timp pentru mine?acum am de cand am bona!
dar inainte nu!faceam un dus pe fuga cand dormea ea seara..
Intrebarea e timp pentru noi ca si cuplu avem? mai putin..tanjesc dupa o iesire doar cu sotul sau daca nu cu o alta pereche in oras..
Eu as avea timp ziua cat e bona dar el are de lucru, mai pleaca in afara orasului si ajunge seara..
Nu stiu cine intreba daca stiu ceva ref la deschiderea odiseei sept oct 2009
nuuuu!!inca nu am noutati..ca nici nu m-am epilat inca
poate cele ce s-au aranjat stiu mai multe![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an