La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

gata, va las ca eu nu fac mai nimic cat e oana la gradi... tb sa fac ceva sa incep sa ma organizez mai bine, ca va fi vai de fundul meu cand incep serviciul ... acum mai am timp de curatenie si de strans prin casa, de facut ceva mancare, de mers la shopping.... dar parca in nici o zi nu reusesc sa fac tot ce mi-am propus ...... cand voi incepe lucrul cred ca le voi face noaptea pe astea, dupa ce se culca oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am prins si eu un moment liber si top pe forum.
multumesc inca o data pentru urari, sunteti minunate.
dani a fost tare fericit zilele astea. pentru ca am avut casa plina de oamnei care il iubesc, pentru a primit o multime de cadouri (dupa ce i le-am dat noi pe ale noastre, cum intra cineva in casa el incepea: "la multi ani! cadou!!!!!") noroc ca toti au avut cadouri ca altfel erau "manacati"
a primit faimosul garaj de la nasi si ghetute, tren de la bica si trusa de doctor, un joc de contruit din care se fac case cu omuleti si copaci animale de la noi, masini, o masina de politie care vorbeste in limba romana ... m-a innebunit cu ea, o trompeta care se face din cuburi de construit de la noi, carti, cuburi gen puzzle (nu e interesat ... asiza m-a dat gata denis cu puzzle-urile, bravo lui) ... si nu mai stiu. am avut tort si vineri si sambata, el nu a servit, dar a trebuit sa sufle in lumanari de vreo 15 ori in fiecare zi. se mai juca ce se mai juca dupa care incepea sa tipe: "la multi aniiiiiii". intr-un cuvant ... s-a distrat! n-am avut nimic f organizat, a venit cine a vrut, chiar oameni neinvitati dar care il iubesc pe dani au venit sa il pupe si felicite. si asta mi-a placut cel mai mult.
am facut si poze, dar cand voi reusi sa le descarc si sa le pun ... nu stu.

am vazut poze cu garga, cu intarziere , minunata asa cu ne-a obisnuit!
am citit tot, am inceput sa salivez dupa turta dulce si clatite ... poate intr-o zi cu soare voi apuca si eu sa fac.
pestele il fac prajit, adica il dau prin faina si il prajesc, lui ii dau numai carnita din interior ... ati prins ideea, da? mananca in general pastrav si somon.

tot de dani ...
ieri juca fotbal cu tati prin casa si la un moment dat a cazut in fund ... se ridica si spune: "ei, asa-i-n fotbal" m-am amorezat ... again ... nu stiu unde o fi auzit el aceasta expresie ... super baietel am.
zilele astea cat am avut musafiri s-a comportat exemplar, a dat jucariile, e drept ca spunea: "ale mele, nu peaca cu ele". el saracutul are traume de la stefi care i-a tot "furat" jucariile ... dar incepe sa isi revina

ieri a facut diaree, de vreo 6 ori f moale, si azi noapte, azi cica a fost mai bine. ieri dimineata s-a trezit ca el vrea pepene. si cand am fost la carrefour am gasit, i-am luat si dupa ce a mancat pepenele a inceput ... si numai pepene nedigerat era in kk. sper sa ii treaca repede si sa nu fie altceva mai grav.

gata ca v-am facut capul calendar cu al meu copil.
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

tot de dani ...
ieri juca fotbal cu tati prin casa si la un moment dat a cazut in fund ... se ridica si spune: "ei, asa-i-n fotbal" m-am amorezat ...

ieri a facut diaree, de vreo 6 ori f moale, si azi noapte, azi cica a fost mai bine. ieri dimineata s-a trezit ca el vrea pepene. si cand am fost la carrefour am gasit, i-am luat si dupa ce a mancat pepenele a inceput ... si numai pepene nedigerat era in kk. sper sa ii treaca repede si sa nu fie altceva mai grav.

Asa-i in fotbal...

Pepenele nu-i in sezonu lui...depinde si ce-a papat inainte si dupa...dar na, posibil sa-i fi stricat stomacul...

Dia am jurat ca nu mai fac, si-o mai fac...mai anul asta Barbecue pt 30 de adulti plus copilasi...ne strangem cu mic cu mare in curte la soare(speram), am de gand sa umflu cel putin 50 de baloane, scoatem multe jucarii in curte, agatzam pungi cu de toate sa le rupa copii si sa cada jucariare d'alea mici de 60 de centi, si pufuleti si caramele ... si na, adata pe an e petrecerea baietelului meu

ktrinelu nu ne-a mai tras in poze de mult, dar ne tragem duminica en-gros

Oana si Garga Doua printese smerchere si frumoase!!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, suna bine petrecerea lui dani... venim si noi
ti-am zis ca pijamaua ce i-ai luat-o tu oanei ii vine acum la marele fix? iar mi-a crescut copilul... io tot pe haine descopar, ca acum iar ii sunt scurti pantalonii si bluzele la maneci... iar pijamaua ii era mare un pic, asa vreo 3-4 cm la picioare ... si acum ii numa' buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Garga a facut febra Dimineata. Inceput cu 37 si ceva ajuns la 38.5 abia atunci Dat antitermic. Urma nani si mi-era teama sa nu urce. Of ce mai e si acum? Doamne ajuta canD s-o trezi sa fie bine. Stat in casa azi. N-are muci, nu tuseste.

Vroiam sa mai zic Dar n-am nici o stare.
Ktrinel imi place mult bucatarioara aia.
Dia ...imi place oana si fesul ei.
Acs, mereu uit. Imi place cum scrii la toata lumea. Nu ca raspunzi ci ca scrii frumos, Din suflet asa.
Imi place tot...Dar nu-mi place ca are Garga febra :((

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
LA MULTI ANI, DANI !!! Laura, sa te bucuri de frumosul tau baietel Va admir pe tine si pe Florin ca aveti puterea si intelepciunea sa treceti mereu peste probleme si sa-i oferiti lui Dani un mediu frumos, armonios in care sa creasca. Va doresc sa va fie de acum drumul lin, fara mici neplaceri

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

m-ai facut sa plang. da' sa plang. pentru ca niciodata nu m-am simtit puternica si inteleapta. pentru ca am tendinta sa vad numai greselile (mele si ale celorlalti) si pentru ca tot timpul mi se pare ca fac f putine lucruri bine si bune. iti multumesc pentru ce ai spus, chiar daca am mari indoieli cum ca ar fi adevarat. n-ai habar ce a insemnat sa mi se spuna/scrie asa ceva.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia, multumesc! O sa caut astazi, caci plec la cumparaturi pentru viitorul sarbatorit :).
E scumpa foc Oana! Am vazut si bebelusul langa ea :).
Imi plac cum se vad cercelusii Oanei in urechi. Nu-mi dau seama din poze cu ce sunt (flori?), dar se vad tare frumos. Eu am "boala" cu cerceii, le tot cumpar fetelor, spre disperarea lui Stef. Maria nu se mai desparte acum de unii de argint (poate pentru ca-s singurii de argint) si ma bate gandul sa-i mai iau o pereche, in idee ca s-o indura sa-i schimbe :).

Laura, super Dani cu "la multi ani, cadou" si "ei, asa-i-n fotbal" :). Astept si eu pozele!
Tin pumnii sa nu fie probleme cu burtica!

Dbunny, o sa aveti o super petrecere! De-abia astept sa ne arati poze.
Noi il vom sarbatori si anul acesta pe Rila doar in familie. La fete, petrecerile cu copii au inceput de la 3 ani si asa vom face si cu bursucul mezin. Insa, la fiecare petrecere la care a participat (si are ceva la activ, petrecaret de mic :) ), Tito a fost in elementul lui.

Kikineata, multa sanatate Gargaritei! Ni s-a mai intamplat si noua febra fara niciun simptom si a doua zi sa nu mai fie nimic. Sper sa fie la fel si la voi.
Cred ca toate scriem din suflet, caci este vorba de copii, deci de suflet. :)

De ceva vreme, Victor imi spune in fiecare dimineata ca o sa vina Mosu', pe limba lui suna cam asa: "cadou Catiun, atu' cadou" (cadou Craciun, alt cadou) :). Trebuie deci sa incep sa-i "scriu" mosului :). De-abia astept sa facem bradul! Cred ca va fi nebunie la noi acasa :). O sa rezist cu greu pana in Ajun, caci inainte nu vreau sa impodobim nimic.
Pana atunci facem planuri cu prietenii bursucilor, pentru mers la colindat. Anul trecut au fost foarte incantate fetele. Anul asta va merge si Victor chiar daca nu cred ca va invata vreun colind (va fi pe post de mascota) :).

Edit ca uitasem sa ma laud :) Maria mea merge singura pe role!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani Zara

La multi ani Gargarita

La multi ani Matei

La multi ani Alexandra

La multi ani Daria

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

La multi ani Zara

La multi ani Gargarita

La multi ani Matei

La multi ani Alexandra

La multi ani Daria

Hat dumitale de muschetari nu zici nica...

acs...de la 3 ani in colo, le dau bani sa mearga la film sau McDonald si nu mai ung casa de sus pana jos

Iote ca si gargarita are stomacelu-n pioneze...un ceiut de menta, ceva? sa va pregatesc?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

kiki sa-ti traiasca gargarita imi pare rau ca e bolnavioara iar

Mergi la inceput