La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KIKINEATA,scumpa Garga,ce frumos o imbraci,dulce rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!

Vreau sa urez si eu sarbatoritilor multa, multa sanatate - mamicilor multa putere si tot ce e mai bun pe lume!!!

LA MULTI ANI ZARA
LA MULTI ANI DARIA
LA MULTI ANI ALEXANDRA
LA MULTI ANI SARA MARIA
LA MULTI ANI MATEI

Pupici,

Simo si David 2 ani (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu scuze pentru intarziere:

Panaa
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Sara Garga
Zara
Daria
Alexandra
Matei
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
Felicitari mamicilor!

Matei ambitiosul

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu, si eu vin sa urez LA MULTI ANI fulguletilor de 2 ani:

ZARA DE BOGDANA
DARIA DE DASTEFA
MATEI DE BIABAUS
SARA DE KIKINEATA
ALEXANDRA DE CARLA
Un pupic dulce si pentru Matei....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Kikineata, superba Garga ca de obicei: frumoasa si eleganta! Poza asta imi place mult de tot! Se vede ca e emotionata!

Aka

Donia, n-ai poze cu zapada? Nu v-am mai vazut de mult.
Fetele ma tot intreaba cand mergem la schi si parca mi-au facut si mie pofta :). Deocamdata noi mergem cu trotineta si rolele la gradinita.

Ktrinel am admirat-o pe micuta si frumoasa gospodina!

Teutz, imi pare rau ca ai un program atat de lung la serviciu. Hai ca mai e putin si intri in concediu!

Shoshika, imi place tare mult poza cu Tudor dormind in carucior! Ai un baiat tare frumos! E bine daca totusi poate veni mama ta o luna, doua. Poate reuseste sa-l obisnuiasca treptat cu cresa. Tin pumnii sa gasiti o cresa pe gustul lui!

Asiza, ce frumos povestesti de gradinita! Mi-ar placea si mie macar sa-i vad la activitati, daca nu sa si particip!
Ce fel de puzzle-uri il atrag pe Denis? As vrea sa-i iau si lui Victor; ma gandeam la unul de lemn.

Dandusa, am salvat retetele (pancakes si turta dulce), daca tot spui ca se fac super mega usor :). Le pun pe fete la "treaba" cu prima ocazie.

Lavinia, daca incepi afaceri cu clatite, sigur facem o plimbare pana la Iasi :).

Lacramioara, ce scumpa e Stefy cu clamele! Tare-mi plac fetitele cochete!

Dia, iti mai dau o data www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~cauta-bucatarie.html" target="_blank">linkul cu bucatariile . Mie mi se par dragute si poate gasesti ceva si pe gustul Oanei.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani pentru gasca care ieri a implinit 2 anisori:
Garga, Zara, Sara, Matei si Alexandra!
La multi ani Paana!
Io in pragul unei noi saptamani de cursuri, abia astept sa vina ziua de vineri sa apara Cata!
Week-end friguros pe aici, sambata fost intr-un orasel superb la 200 km de frankfurt si vizitat un muzeu al Craciunului! Super!
Fug ca mai vor si altii calc-ul si conexiunea!!!
Saptramana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

poze proaspete de zilele astea... o puteti vedea pe oana in scaunul de masina primit cadou de la eric si mama-pisica :) si cateva poze si cu ada, de ieri

Mergi la inceput

acs, merci mult de tot pt link, chiar am gasit ceva ce mi-a placut la un pret super-rezonabil. dar inainte de a comanda mai vreau sa dau o fuga in metro si carrefour sa le vad si pe alea de acolo. oricum sapt asta ma hotarasc, ca acusi vine ziua oanei si io n-am bucataria ... si dc comand de pe net poate dura si o saptamana. oana s-a jucat intr-o vreme cu puzzle-uri cu animale din lemn... sunt unele care scot si sunete de animale cand pui animalul corect, alea i-au placut in mod special... incearca ca poate-i plac si bursucului.

kikineata, garga e desavarsita, si se vede in pozele cu tortul ca era emotionata tare... si tati la fel :)... asa-mi place cand vad tatici topiti cand se uita la odraslele lor

Mergi la inceput

teutz, ce greu tb sa-ti fie :( ... si cand ma gandesc ca in curand ti-o iau pe urme .... of, sper sa ti se mai regleze programul un pic... dar e super ca macar in decembrie o sa ai liber, eu in decembrie voi lucra full, ca n-o sa am nici o zi de concediu :((

iulia_stefi, cum mai e stefi? ii dai ceva pt imunizare? ca eu am intrebat pediatra dc sa-i dau ceva oanei pt a-i creste imunitatea si s-a uitat la mine ca la nebuni si mi-a zis ca oana e un copil sanatos, de ce sa-i dau? i-am zis ca in ultimele 6 saptamani a fost bolnava 3 saptamani si mi-a zis ca e normal, ca asa e la gradi, ca acum isi face imunitatea... si ca e si din cauza vremii anormal de calde care a fost pana de curand, care a favorizat tot felul de virusi... si ca atunci cand da frigul o sa terminam cu virozele. na, io sper sa aiba dreptate, ca frigul a venit. eu am inceput oricum sa-i dau vitamina c picaturi... si atat.

dbunny, ce faceti de ziua lui dani? acasa sau la un loc de joaca? abia astept poze si idei

Mergi la inceput

era sa uit: bambo, sunt socata cu bebele ala de 180 lei care se tot strica ... direct la protectia consumatorului m-as duce cu el, cu sau fara cutie! scrie pe el sau pe bon ca tb sa pastrezi cutia??? eu m-as duce peste ei sa-mi dea banii inapoi... si cand ma gandesc ca ala vroiam si eu sa-l cumpar (cred ca e acelasi) ... bine ca mi-ai zis.

Mergi la inceput