La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani gargarita Sara!

La multi ani Zara!

Sa cresteti mari, fetite frumoase, si sa aveti parte numai de cele bune!

La multi ani Matei de ruxandra, sper ca ati avut cu totii o zi superba!
ruxandra, ce-mi place cum te bucuri de week-end!

Ktrinel, ce bine-i sade lui nora-mea in bucatarie, imi creste inima! Vezi, salveaza pentru ea si retele alea de cozonaci...

a_dejule, cu ce va mai ocupati voi zilele astea? Hai macar in week-end, ca alte mamici muncitoare, hai mai spune-ne despre voi!

Teutz, hai ca mai ai putin pana la vacanta si mai tragi o portie mare de Alexia

Noi am fost plecati, am fost la ziua unui baietel si am petrecut cu totii foarte bine. Si in plus am vazut zapada... ba copiii au tras chiar o bulgareala! Noroc ca la noi, in banana belt, inca e toamna...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

nu mai am putere sa scriu, am tras capacul la butoi si chiar nu mai vreau sa ies. va pup pe toate si sper sa ne revedem curand.

aka, imi pare tare rau ca nu iti e bine! Sper ca macar Cristinuta nu are probleme...

chinico, tot prin butoi si tu? Hai macar sa confirmi, sa stim de unde sa te luam in caz de urgenta...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dandusa...imi vine sa fac prunci cand te citesc

Dia yoy ce jocuri interesante aveti voi fetele...dani cate vreme are masinute nu ma vrea...nici macar pt joc!!

Si fiinda ati vorbit de peste....Dani papa la teflon, cu conditia sa-l condimentez...cu praf de usturoi! asta e..in schimb pane nu prea papa...

Chiftelute de peste ati facut vreodata? Mai demult am avut invitati la cina o familie cu copill mici(3-4 ani) si le-am facut chiftelute de ton cu branza topita...a fost un succes total!! sper sa fie un succes si cu Dani ca am de gand sa le fac curand...

Noi suntem in saptamana stresului petrecerii...deocamdata avem pe lista 30 de adulti si 12 copii...saptamana asta cumpar in gratarel si un sac de carbune, speram doar sa tine timpul cu noi si sa nu ploua ca anul trecut...

La multi ani Zara, Matei, Garga, sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti fericire parintilor!

aka ce-i cu tine? butoiu nu m-ai are capac...ca l-am ciopartit eu...si-n in curs de nimicire si a butoiului...asa ca...opa sus..

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teutz

Salutare, dragele mele!
Plec dimineata la 6.30 de acasa si ma intorc pe la 18.30-19. Am lucrat si azi. De-abia astept concediul!!!!!!!! Mi-e ciuda de mor ca petrec cu Alexia doar vreo 2 ore zilnic...

Si eu il apuc de pe la 7(il vad la pranz, chiar apuc sa-i mai si dau sa pape, acas la soacra...dar asta e)ne giugiulim pana seara nu-l mai las sa respire

Ktrinellllllllll 14,10 pai voi sunteti la categoria rotunjoare mai! Tare bine va sad kilele

leyla bebe la 10 luni e mic, exista pericolul deshidratarii...vomita mult? sau doar regurgiteaza? adica da afara tot ce-a papat? ca atunci pare ceva gastro...si ar trebui trecut pe lapte fara lactoza, si un primperan in fundic pt a oprii voma...oricum eu as merge la urgente, e prea mititel...(in alta ordine de idei, o nepotica de-a mea, vomita cam dupa fiecare masa...i-au facut teste si n-are nimic, au zis medicii ca-si provoaca singura voma, din cauza ca nu vrea sa manance...nicicum...si mamica ei tre sa-i dea f putina mancare deodata, cum intrece masura cu 2 linguri, cum vomita fata toata papica, da' toata!)

desire mi-am adus aminte de masa de scule a lui Octa, o cumnata i-a luat pt duminica cadou la Dani...cu casca si toate smecheriile alea, Octa se mai joaca cu ele? ma gandesc ca s-o plictisi repede de ele...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aka, imi pare tare rau ca esti suparici...nu stiu de ce, dar simt ca e vorba de Cristina. Sper totusi ca nu e nimic grav si su siguranta veti trece cu bine peste toate. Te imbratisez tare tare

Donia, Canada nu se dezminte: zapada DEJA!!! Eu vreau sa treaca iarnaaaaaaaa

Dianarus, ce mai fac muschetarii?

Nici Denis nu prea manaca peste. E adevarat ca pane n-am incercat inca. Il mai pacalesc uneori cand pun mult cas si smantana deasupra. Cand era bb mic papa mai bine pestele, dar a devenit cam selectiv acum.

Va pup pe toate. Noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetele mele...mi-au mers la inima urarile voastre pentru Gargarita. Le-am simtit asa...personale. Frumos, frumos. Multumim! Noi am petrecut si inceput petrecerea ieri terminata azi. In familie. Garga a fost emotionata tare-tare, a suflat in lumanari...aprinse si stinse De vreo 5 ori iar la cererea ei se putea muultaaa vreme. Poze Din zilele astea http://picasaweb.google.com/kikineata/2ANILaMultiAni#

As mai scrie Dar nu tastez D mic ci Doar D mare cu shift si nu-mi place. Sper sa remeDiez problema rapiDDDDDDDD:)))

Eiii se poate....La Multi Ani cu numele boier Matei!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ZARA DE BOGDANA
DARIA DE DASTEFA
MATEI DE BIABAUS
SARA MARIA DE KIKINEATA
ALEXANDRA DE CARLA

mamici sa va traiasca fulguletii sa va aduca numai bucurii

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609
iar de mos nicolae vreau sa-i iau un bebe din ala interactiv caruai i se misca fata cand ia suzeta in gura, scoate sunete, misca burtica, etc...

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

am luat noi bebe care misca gura cand ii pui suzeta,inchide ochii,plange,papa lapte cu bibe,dupa ce adoarme i se misca burtica,l-am luat de la carrefour era f fain cand functiona,am dat 180 prima oara ni l-au schimbat dar cum am aruncat cutia a doua oara nu au mai vrut

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aka

la multi ani dragi sarbatoriti.

nu mai am putere sa scriu, am tras capacul la butoi si chiar nu mai vreau sa ies. va pup pe toate si sper sa ne revedem curand.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, pe unde ai umblat de ai prins zapada ?? ..aici nu e ...nu am avut parte decat de vant azi si ceva ploaie....apropo de retete, deocamdata ne perfectam in : "la zup pocoli" ..adica supa de brocoli

am mirosit ca e treaba de parada modei ..si am intrat sa vad poze cu Sara...frumoaselor . M-am uitat cu Julie si tot de vreo 5 ori m-a pus sa ii repet pozele cu "fufam" ..adica suflam ..cred ca se pregateste pt duminica.

aka, iubita, Cristina e bine ?

dbunny, ce sa facem, atatea kile avem, atatea afisam..si nu ne rusinam...dar s-a si inaltat ..tu nu mai pui poze cu Dani ?..faceti chef weekendul care vine, nu? hai nu te zgarci, macar de data asta

ruxandra, sa iti traiasca Mateiul !!

Mergi la inceput