La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)
Raspunsuri - Pagina 6
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui acs Dia, multumesc! O sa caut astazi, caci plec la cumparaturi pentru viitorul sarbatorit :). E scumpa foc Oana! Am vazut si bebelusul langa ea :). Imi plac cum se vad cercelusii Oanei in urechi. Nu-mi dau seama din poze cu ce sunt (flori?), dar se vad tare frumos. Eu am "boala" cu cerceii, le tot cumpar fetelor, spre disperarea lui Stef. Maria nu se mai desparte acum de unii de argint (poate pentru ca-s singurii de argint) si ma bate gandul sa-i mai iau o pereche, in idee ca s-o indura sa-i schimbe :). Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
Oana acum are niste cercei de aur alb in forma de frunzulita mica-mica pe un ram
si eu am "boala " cu cerceii, dar deocamdata pt mine, chiar azi mi-am mai luat unii
oricum eu ei i-am pus numai cercelusi cu surub, si ca un facut, de aur alb (eu am o chestie cu aurul galben, nu-mi place si eu nu port deloc decat aur alb sau platina)... nu am cautat neaparat pt ea de aur alb ca ei ii stau bine si cercelusi de aur galben, dar asa s-au nimerit, intotdeauna cei mai micuti si mai dragalasi erau de aur alb :))... oo, ce m-am ami intins ... vad ca zilele astea sunt vorba-lunga
felicitari mariei pt mersul pe role. cred ca e super fericita! sa pui poze neaparat!

Dia1609 spune:
se vede ca-mi doarme copilul de la ora 9 ![]()
dupa ce am iesit de la gradi am venit acasa sa manance (ca inca mai are nevoie de completare la masa, ca de abia de sapt trecuta si-a dat drumul cu mancatul la gradi, sper ca suntem pe drumul cel bun... adica acum nu mai mananca numai supa la pranz, ci si cateva guri din felul 2 si cand se trezeste cate jumate de prajiturica
)... anyway, din cauza ca nu mananca la pranz cand iese de la gradi o cam loveste foamea si in loc sa mergem in parc , noi tb sa trecem pe-acasa sa mancam... deci, am mancat si apoi am plecat direct la un loc de joaca mai nou deschis, la care inca nu am fost (voi ati vazut ca la ora 17 e deja intuneric si nu mai putem iesi in parc???)... am fost impreuna cu prietena ei karla, la inceput nici n-au vrut sa intre, era numai un baietel acolo, ceva nu le-a suras lor... ei, la final nu mai reuseam sa plecam, desi dupa o ora jumate erau varza de obosite, efectiv picau din picioare in timp ce mergeau
... a fost fain locul asta de joaca ca e complet diferit fata de toate din oras, ca amenajare, jucarii, etc... in top au fost o saltea-trambulina pe care au sarit pana n-au mai putut, un trenulet thomas mare pe care se urcau, apasau pe o maneta si mergea :)) si ... o bucatarie
... si inca o masa cu tot arsenalul thomas, cu sine de lemn, trenulet thomas cu vagoane care mergea de nebun (ce i-ar mai fi placut la barbatu-meu
, si destule jucarii de la alex toys unele chiar f interesante. regret ca n-am avut ap. foto cu mine sa fac niste poze... next time :))... si aveau f multe saltelute, si tot felul de mobilier din burete colorat, f ingenioase si intersante, prin care se bagau, se catarau, etc..nici macar nu-s in stare sa explic
evident ca am ajuns acasa in niste urlete de oboseala si totul pana la culcare s-a facut in urlete... mi-am dat seama ca e obosita, dar chiar in halul asta de obosita n-a mai fost de cand avea 8 luni si descoperise mersul si nu mai vroia sa se opreasca si mergea pana se izbea de tot si pica din picioare ![]()
na, sper sa doarma lemn pana dimineata, ca suntem singurele... desi cred ca o sa se trez pt lapte, ca n-a prea mancat nimic in seara asta :)
v-am pupat, fug sa prind un dus si sa colapsez la tv
kiki, cum e garga?
almo spune:
La multi ani Zara
La multi ani Gargarita
La multi ani Matei
La multi ani Alexandra
La multi ani Daria
kokorina spune:
buna seara!
eu nu am sa ma fac...nu stiu,nu aud,nu va cunosc,n-am auzit....nu pot sa trec peste niste zile de nastere,peste o varsta atat de frumoasa si de necrezut cat de repede a trecut timpul...(cazul meu:i-am hranit cu seringa cand erau abia nascuti si acum au deja doi ani)....
o sa urez LA MULTI ANI! cu intarziere pt fulguletii care deja si-au serbat ziua de nastere si anticipat celor care si-o vor sarbatori.toate cele bune! si ...ne mai vedem la anul.
kokorina si sandokanii ei
roxanica2006 spune:
Salutare, salutare!!
Acs, felicitari Mariei pt. mersul pe role singurica!
Kiki, multa sanatate Sarei! Oare ce-o fi?? Sper ca nimic grav! Am vazut pozele, frumos tare la voi, am vazut ca ai imbracat-o in rosu pe Garga, ai ascultat-o pe Donia, nu??Ca ea se minuna cat de bine-i sta cu rosu gargaritei! Mie-mi place cojocelul ala roz si caciulitza asortata.ca asa-s io, cu roz si cu briz-briz-uri.
Aka
draga de tine...banuiesc ca s-a imbolnavit Cris si nu mai ai putere, ca ai vrea sa-i fie bine ...si asa o sa fie, numai ca acum e mai greu. Numa' bine!!
Laura, offfffff,draga mea draga
Sa stii ca f.f.f sincer am scris totul, tot timpul am gandit asta despre voi doi.
Ne cunoastem toate de tare multa vreme, am vorbit zilnic cu voi, nu am vreo prietena cu care sa povestesc zilnic, si am pretentia ca va cunosc binisor. nu cred ca cineva se poate ascunde, preface, etc, atata amar de vreme, poate chiar ne-am dezvaluit aici, fatza reala, cea adevarata, pe care poate n-o cunosc multi. Si uite asa stiu despre tine ca esti o persoana debordant de sincera, niciodata nu ai bravat, n-ai prezentat in roz viata ta, daca nu era, mereu ai dat cartile pe fata, chiar cand era voarba de chestiuni intime, din familia ta. Si uneori mi se pareau cu adevarat grave problemele voastre, dar de fiecare data , dupa un timp, reveneai cu un mesaj nou in care ne linisteai, ne spuneai pe un ton impacat ca gata, s-a terminat, situatia este sub control si ati reusit si de data asta sa treceti peste probleme, sa va continuati drumul. de fapt astea sunt incercarile care scot la iveala adevarata dragoste, prietenie, respect.
deci asta cred si pt. asta va admir, si n-am spus-o din complezenta.
Ruxandra, chiar asa, ce te bucuri de week-end!!gata, ai placeri de femeie "proletara"!
Mai multe amanunte vrem: cum e la serviciu, cum te-ai readaptat, e drept ca-ti simti mintea mai letargica dupa atata pauza? Cum se descurca grigore cu bunica?
Dia, io vreau sa stiu amanunte despre scaunul-cadou de la A_deju, traiti o pasiune secreta si noi nu stim??![]()
Nu mai stiu ce voiam sa scriu, gata, nopate buna!
AMR 2 zile
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:

Stie cineva telefonul Laviniei???
Va rog frumos daca da, dati la fata. E urgent.
de M (6) si G (2)
ruxandra_sb spune:
.. si asa ca sa-i raspund Roxanicii.. s-o fac, sa n-o fac.. ca nu vreau s-o demoralizez..
La serviciu e ca la serviciu.. munca multa. Iar eu tanjesc dupa.. Iar mintea deloc nu mi-o simteam letargica.. din contra, am savurat acest timp in care am citit, am povestit si am aflat.. cum ma indoiesc ca voi mai putea de acum incolo. Atat ca timp, dar mai ales ca disponibilitate.
Iar ca si comparatie.. daca cresterea lui M a fost mai dificila, plus ca eram eu muuult mai necoapta.., intoarcerea la servici a fost mai usoara.. adica mie mi-era mai usor
. Dar cu G cea mai mare parte este o adevarata incantare.. si banuiesc ca m-am schimbat si eu.. asa ca.. 
da nu ma bagati in seama.. 
de M (6) si G (2)
lizzy spune:
va citesc de la birou, printre picaturi, dar nu apuc sa raspund si nici nu prea am mare lucru de zis. stau intr-un precar echilibru intre o stare de bine , de ok, de in regula... si o stare de deprimare crunta. ba sunt sus, ba sunt jos. pt ca lucrurile nu merg intotdeauna cum mi-as dori, pt ca nu ma pot imparti cum mi-ar place, pt ca trebuie sa fac compromisuri si sa consum din timpul meu cu lucruri pe care nu are cine sa le faca, pt ca viata mea nu e cum as vrea sa fie si, cel mai rau dintre toate, pt ca nu pot face nimic sa imbunatatesc lucrurile. si cand spun asta, va asigur ca intradevar asa e.
imi doresc sanatate pt noi, pt copii, pt parintii mei si restul cumva le-om duce pe toate...
marc e bine, sanatos, ceea ce ma uimeste, in conditiile in care saptamana trecuta eu am avut sinuzita, care, pt saptamana in curs s-a soldat cu pneumonie. de ieri sunt pe alt antibiotic, mai tare, in speranta ca cedeaza boala. ma simt rau, fizic, ingrijorata sa nu-mi imbolnavesc copiii dar sunt la birou... pt ca n-am de ales...
bona noastra nu mai vine de pe 1.12, are o nepotica de ingrjjit, nora ei a primit o oferta de job de nerefuzat si... s-au schimbat prioritatile. deocamdata il duc pe marc la ea acasa, nu e prea incantat, eu caut pe altcineva, sper din suflet s-o rezolv repede pt ca e un efort suplimentar si pt noi si pt el drumul in fiecare dimineata.
ianis poarta ochelari permanenti de cateva zile, si, culmea, inca nu ii refuza. are +0.75 la ambii ochi. l-am lasat sa-si aleaga singur ramele, in ideea ca atunci le va purta. si le-a ales pe cele mai scumpe
asta e, daca-i bal, bal sa fie...
planuri de ziua lui marc nu avem, vom petrece in familie, numai cu bunicii. din motive de protejat bibeloul
vom face petreceri cu copii in anii urmatori...
va pup pe toate, sunt aici, in umbra, va citesc cu drag ![]()
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
acs spune:
Of, Ruxandra, din pacate este perfect adevarat ceea ce spui, pentru mine adica. Asa-mi doresc sa stau acasa sau macar sa lucrez de acasa. Poate, la un moment dat, se va putea. Iar carti cate am citit in pat, alaptand bursuci, n-am mai citit din liceu. Of!
Insa nu este asa pentru toate mamicile. Am o prietena, mama celei mai bune tovarase de joaca a bursucilor, care se bucura de faptul ca merge la serviciu. Si nu pentru ca nu i-ar face placere sa stea cu fetita ei! Asa ca, Roxanica, tin pumnii sa fie totul bine la tine! Sa gasesti echilibrul intre serviciu si timpul petrecut cu puiul tau.
Dia, deci Oana te mosteneste cu cerceii :). Si fetele pe mine. :) Mie-mi plac toti, frumosi sa fie! :) Culmea e ca eu nu prea-mi mai cumpar, in schimb fetelor le-as tot lua :).
ce frumos v-ati distrat!
Poze cu Maria mai greu deocamdata. Pe role merge la si de la gradinita, timp in care eu o urmaresc pe Ioana care fuge cu trotineta in fata mea si am si o mana plina cu bagaje, iar cealalta mana e pe faza, sa prinda mandra patinatoare :). In parc nu mai pot iesi, caci e noapte cand plec de la serviciu :(. Dar gasesc eu un weekend, caci trebuie imortalizata fata pe role :).
Dbunny, hai ca rad la serviciu :). Parca-mi vad bursucii plecand impreuna la distractii :).
Dianarus, cum am ratat eu pozele cu ochisorii aia albastri? Frumosi baieti ai! Si pozele din Bulgaria sunt foarte reusite.
muschetarii
Roxanica, multumesc! Chiar sunt mandra de ea caci a invatat repede, cu toate ca ii era frica.
Kikineata, cum mai e Garga? Te asteptam cu vesti bune!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni