La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

La multi ani :
Zara

Gargarita

Matei

Alexandra

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Stie cineva telefonul Laviniei???

Va rog frumos daca da, dati la fata. E urgent.

am trimis PM

de M (6) si G (2)

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, ieri vroiam sa zic ca ai avut gura aurita isa imi era teama. S-a trezit Dupa pranz fara febra care insa a urcat incet la 38. Dimineata n-avea ...era 36,4 apoi am plecat afara avea 37. Venit in casa un 37.3. Mi-e cam teama ca Dimineata au napaDit-o mucii. N-a mancat nik Decat ceva lapte putin pe la 4 Dimi, afara Doar un Biscu bio si la pranz 10 linguri. Ceva e in neregula. Macar sa nu faca iar febra. Mucii astia la noi fac ravagii.
Sincera sa fiu io vreau poze cu tine veninD cu fetele De la serviciu cu mainile pline si avanD grija sa nu caDa Maria De pe role....ah ce ma seaca DDD. Nepotul meu a schimbat toate setarile pe-aici, am rachete pe screen, intru in tot felul ...tre sa reglez Asta cu D si nu ma pricep. CanD tastez D mic imi apare o casuta cu Styler. O IT-ista buna e???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare!Revenim din nou pe baricade deaorece ne-a plecat soacra, deci avem timp de forumit...
Daca va vine sa credeti am mai mult timp liber cand sunt doar eu cu piticii decat cand am vreun ajutor...
Am citit pe diagonala capitolul acesta si din urma nimic...
M-am bucurat cand am vazut postarea Kokorinei, dar m-am intristat cand am citit...Multumim mult pentru urari si pentru gest, dar....nu si pentru final...

Despre noi cateva randuri... suntem bine, am mai crescut, mai ales briana... la 6 luni are 7,700kg, 70 cm si doi dintisori. Se tarste prin toata sufrageria exploreaza totul si mai ales "gusta". trebuie sa am mare grija la masinutele lui darius sa nu ajunga pe mana ei si sa nu inghita cine stie ce piese...Ne-am si diversificat, dar din pacate brusc si inexplicabil acum 3 zile a renuntat si la tzatzi.N-a mai vrut lapte de-al meu nici macar din biberon. Am suferit mult mai mult decat la intarcarea lui darius, dar acum m-am obisnuit cu ideea pt k mi-am zis k asa sunt ei: cu personalitate( si darius s-a intarcat tot singur la 4,5 luni)
darius e un adevarat flacau, ne intelegem bine, vorbeste in propozitii, o iubeste pe briana si ii place la nebunie sa o faca sa rada. Ea este cu ochii numai dupa el si plange dc nu-l vede in preajma.

Incerc sa recuperez din urma pana se trezesc copiii .
va pup si mi-a fost tare dor de voi

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

va multumesc tare mult pentru sustinere. aproape ca mi-au dat lacrimile...unele dintre voi ati intuit bine, din pacate, Cris nu e bine. imi e asa greu sa ma gandesc, de scris chiar nu pot, ma apuca plansul instant. nu inteleg, incerc sa caut o solutie, sper sa ma indrepte Dzeu pe o cale buna. chiar nu stiu unde gresesc si cu ce, as vrea sa stiu cum sa ies din situatia asta. acum sunt la birou, imi curg lacrimile si deja un coleg se uita ciudat la mine. va pup pe toate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

va multumesc tare mult pentru sustinere. aproape ca mi-au dat lacrimile...unele dintre voi ati intuit bine, din pacate, Cris nu e bine. imi e asa greu sa ma gandesc, de scris chiar nu pot, ma apuca plansul instant. nu inteleg, incerc sa caut o solutie, sper sa ma indrepte Dzeu pe o cale buna. chiar nu stiu unde gresesc si cu ce, as vrea sa stiu cum sa ies din situatia asta. acum sunt la birou, imi curg lacrimile si deja un coleg se uita ciudat la mine. va pup pe toate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

daca pot sa te ajut cu ori si ce ... sunt aici.
Doamne ajuta sa fie bne!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Am scapat de vaccin,nu a fost asa rau cum credeam,i-am distras atentia cu avione si nici nu a simtit cand a intrat acul,a plans putin dupa dar a trecut ,febra nu a facut deci suntem bine

a facut cineva operatie cu laser pt eruptie de vase,varice?m-am programat sa-mi fac dar sunt cam in dubii

va

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Aka - suntem alaturi de tine ... daca te simti in stare povesteste-ne ce se intampla, poate te putem ajuta. Sa dea DD sa fie totul bine.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Aka,
tare rau imi pare...poate ne spui intr-o zi ce este..nu se stie...poate te putem ajuta si tu nu stii..cu cunostinte,idei,alte cazuri..nu stiu..oricum m-ai speriat de numa ..sper sa nu fie kiar asa rau..Sanatate si fii optimista!
Suntem langa tine!

Bambo,stiu eu pe cineva operat la roderma.Super ok totul!

La multi ani! [imi dau 2 palme ca tot vin cu intarziere] Garga si Zara!

Kiki,
Sanatate gargaritei..probabil a cules un virus de la copiii veniti la petrecere.Asa e si Mihaita..tot culege..si noi avem muci si tuse..again de la fetele nasei lui.

Dandusa,
facut pancakes...nu am fost prea leshinata..da lui Mihaita i-au placut.10x pt reteta!

Dianarus,

-of of..sanatate multa multa!si spor la gasit bona..cand ma podidesc ganduri de genul asta..ca avem si noi niste probleme pe aici...imi tot zic ca se termina anul si poate vine unul mai bun..poate si la voi!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Aka, multa sanatate lui Cris!
Poate totusi te putem ajuta cu ceva.

Kikineata, cum mai e Garga?
Cat despre poze, cand s-o trezi tati mai devreme si ne-o acompania la gradi. Oricum, suntem distractive tare. Se opreste lumea si se uita dupa noi :).

Madaluta, tare-mi place sa citesc cand povestesti despre Darius si Briana.

Bamboletta, prietena unei prietene a facut operatie. Am vorbit cu fata respectiva si era multumita. Mai stiu si in parc o bona care a facut aceeasi operatie. Din pacate si eu ar trebui sa fac, caci dupa nasteri (de fapt sarcini), picioarele mele arata foarte rau (nu ma dor insa). Tot aman, dar dupa sarbatori ma voi interesa.
Din cate stiu, cam 10 zile dupa operatie nu e indicat sa urci si cobori, dar de mers trebuie cat mai mult. Plus ca sunt necesari ciorapi medicinali dupa operatie. Si cremele / unguentele trebuie folosite mult timp dupa. Dar totul e doar din auzite.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput