La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)
Raspunsuri - Pagina 16
acs spune:
Roxanica, felicitari pentru prima zi de munca! Deci ai reinceput cu dreptul. Bravo si lui David si bunicii! Petrecere frumoasa maine!
Ruxandra, ti-am admirat pozele: copii frumosi si veseli, jucarii multe, baloane, artificii. Ce frumos s-au jucat! Matei e haios foc, iar poza asta (de fapt nu numai asta) e superba!
Donia, si eu sunt interesata de cura. De la o vreme mananc numai dulciuri, in continuu :(.
Poze cu zapada nu ai? Copiii ce mai fac?
Cat despre carti, am comandat pe net: "Familia Roademult", "Anne de la Green Gables", "Mary Poppins", "Winnie the Pooh" (prima carte cu ursuletul). Impreuna cu fetele citim de zor "Zanele curcubeu" (lor le place, dar mie mai putin) si recitim "Zanele nazdravane" (astea mi s-au parut mai simpatice), plus carti din copilaria mea: "Habarnam", "Fat-Frumos certat cu gluma". Victor este foarte incantat de o carte primita cadou de Ioana acum ceva timp: "Alice si prietenii sai, animalele", o carte cu povesti si desene frumoase. Mai zic daca mai vrei :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
adinazot spune:
Neata fetelor!
Azi ploua si iar ploua ,e tare intunecat pe aici!Noi ne pregatim de drum,am la emotii garla,sper sa ajungem bine in Germania,cu masina!
RUXANDRA,f faine pozele,flacaii tai sunt niste dulci si frumosi,tare imi e drag de ei!
KIKINEATA,sanatate multa Sarei!
Lavinia_P spune:
Ruxandra,
Aveai tu dreptate...parca nu mai e asa bucalat G
...dar e frumos oricum...
.Si iti seamana tot mai mult.
minunea mea
luciaro spune:
Multumim cu intarziere pt toate urarile adresate lui Serban de ziua lui.
Si pentru ca se poarta...
Poze party (veti descoperi si un alt fulgulet acolo!)
acs spune:
Lucia, foarte frumoase pozele si petrecerea! Poza asta e de poster. Sa-ti traiasca mandrete de baiat!
Eu n-am recunoscut fulguletul, dar ii trimit un
(sa ma ierte).
luciaro spune:
Acs, multumim mult! Ce poza crezi ca troneaza la mine pe desktop?
Cat despre celalalt fulgulet... sa-ti mai dau un indiciu? Pune fulgulet la feminin...
acs spune:
Lucia, cretulina aceea frumoasa, pisicuta pictata e cumva Crinuta?