La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata de pe campul muncii.. poftiti la un ceai!

Roxanica, ca mi-am amintit restanta: ai intrebat de ce se alegi de papa pt petrecerea lui David. Cum, parca, ziceai, platouri cu cascaval, ceva carnitza, diverse de rontait.. sunt numai bune. Si usor mancabile. Si G nu bea decat apa si lapte praf.. dar unii copilasi dejau servesc sucuri. Eu as merge numai pe sucuri de fructe 100%, adica fara adaos de zahar sau altele.. cum pot fi numai cele de portocale, mere sau grapefruit. Si as mai pune fructe.. banane, mere, etc.
Ce surpriza frumoasa ti-o facut David cantand "La multi ani!"!

Mamaana,

Lavinia, camionul a fost cadou de la Nasa. Cautand un cadou la Miniblu.. vazui pretul..... eu sigur n-as fi dat banii aceia. Dar lor le place, G era incantat.. si Matei se joaca mult cu el. Inca nu a ajuns la dr.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

La multi ani Antonia!

Saryta, sa-ti traiasca codana a mica. Si sa fiti cu toatele si totii sanatosi si voiosi!

La multi ani Ancuta!

Mami Auras numai bine!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianarus, RuxanDra sau care e pe faza, ce Dau pt. tuse seaca rau si creD ca o Doare tare in gat. StoDal nu e suficient. Ceva puf Tantum merg. Mucii sunt siroaie.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Kiki, noua ne-a dat pediatra tot pt o tuse seaca asa: Ketof (parca 2,5ml de 2 ori/zi)si extract din muguri de calin (tot parca 15 picaturi diluate in putina apa de 3 ori/zi - vezi ca asta e ala cu putin alcool in el de care zicea si A_deju). Dar la noi povestea a fost asa: ceva muci cu vreo 2 sapt inainte, dar care n-au tinut mai mult de o zi-doua, dupa care a aparut tusea asta enervanta, fara alte simptome. Initial am zis s-o las in pace, dar era deja cam mult... asa ca am mers pe tratamentul asta cam o saptamana si a fost ok dupa. A zis ca sunt doua variante: ori sa dispara in urma tratamentului (ceea ce s-a si intamplat), ori sa se transforme in tuse productiva, ceea ce e mai rau un pic, fiindca ei nu stiu f bine sa elimine secretiile alea si se pot infecta..etc. Dar cum nu sunt medic... intreaba doctorul! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Kiki incearca Paxeladine. si mai stiu de sinupret ca se da si pentru tuse seaca si pentru productiva.eu i-am mai dat plantusin, dasimix sau prospan. multa sanatate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aseara deschisesem forumul si m-am dus sa-l adorm pe octavian, cu gandul sa vin sa scriu..am adormit ca valiza, el s-a sculat de langa mine si a plecat la taica-su sa se joace, ca l-am simtit cand a plecat cred ca mi l-a adus mai tarziu la san..na, belea!

asa ca urez si eu lui David sa aiba parte de ani frumosi si plini de bucurii in continuare! Roxanica, sa iti traiasca baiatul,'moaso! ..nu-i nimic daca nu ati sarbatorit cum se cuvine, sanatos si fericit sa fie, ca are timp si de bairame! ma bucur ca se acomodeaza repede cu bunica!

antonia

kiki, la noi a functionat un puf ce se numeste PAROX, e amar dar e f bun si se da si in nas...are antibiotic in el!

dia, bine ca a trecut oana de interventie asa, ca o fata mare!

dianarus,ai grija de tine!

donia, eu vreau sa stiu cum slabesti, numa sa nu imi recomanzi legume congelate la cuptor, ca mi s-a acrit de ele si tot nu am slabit!

ktrinel, nu mi-a venit ideea din senin, cred ca ccc crestem alaturi de ei, ne maturizam impreuna cu ei!..cu bataliile, alea is bune si ele la ceva, creeaza progres :)..cu alinierea, cu mare placere, da ce tre sa fac eu pentru asta? cred ca tre sa existe o reciprocitate, nu?...pupam julia cea exemplar de cuminte!

ieri am avut o noapte agitata, dimineata mi-a aratat in guritza ca il doare, i-am dat baby orajel si s-a calmat imediat...apoi a vrut sa iasa afara cu masinuta, atata a mai alergat-o prin oras, de l-am adus acasa aproape in brate, a dormit tun 3 ore, eveniment dupa saptamani bune in care a fost nevoie sa doarma lipit de mine si cu tz in gura ca sa isi faca somnul!

bey, noi inca ne luptam cu dintii si voi vorbiti de imprimante? ...glumesc, dia, e faina cartea, io sunt amatoare de din astea, nu ma scoate nimeni dintre rafturi cand ajung la carti si jucarii! is mai rau ca un copil!

ca tot semnaram tratatul :)...ce activitati au copiii vostri la gradi? cam ce fac ei pe parte educationala? as vrea sa lucrez cu el cate ceva si sunt cam haotica, desi am idei, dar poate ma mai inspir de la voi!

la noi se anunta aglomeratie mare pe 8 decembrie, ziua lui! vine si nana lui din america, incarcata ca de obicei, luam si moatza ca nu am luat-o, vin toate bunicile si vreo 2 copilasi! ioi, tre sa ma gandesc ce fac bun, nana a adat comanda deja de pilaf cu pui de tara si friptura la tava, ca la ei acolo cica aia nu e carne de o mananca americanii, deci pe ea o rezolv repede!:)

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... azi furnica implineste 2 ani, nici nu stiu cand au trecut.
Am fost la biserica si de acu ne punem pe petrecut ... va poftim la bunatati avem tort printesa si multe altele.
La Multi Ani! furnica mica.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Antonia
Sa fii sanatoasa si fericita!
Felicitari Saryta, sa-ti traiasca furnicuta!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Daca mucii sunt siroaie e numa bine ca ies de-acolo. Pt durere in gat as da ceva Nurofen (e si anti-inflamator), dar asa un 1,5-2 ml. Pt tuse noi folosim Prospan (extract de iedera neagra). Plus de baut multe lichide.. ajuta la fluidizarea mucozitatilor. Sanatate Gargaritei.

Ketof mi se pare mult prea puternic si nu l-as da decat la indicatia medicului, fiind indicat in Tratamentul preventiv de lunga durata al tulburarilor si crizelor astmatice. Sinupret este un bun secretolitic, pe baza de plante.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetele multumesc.
RuxanDra cu asta am Dat startul marti canD au inceput mucii. Sinupret +Zyrtec. Combinatia mergea. Acu insa vazanD siroaie muci am zis stop.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput