La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Hai ca azi sunt in toane mai bune.. chiar daca la munci de cu noaptea-n cap... azi am avut program de fabrica . Pt Monica in special ca tot nu reusesc sa dau de mata .. noi avem cica acu program flexibil.. adica putem ajunge la job intre orele 7-10 si tre sa stam alea 8,5 ore. La buna intelegere cu persoana echivalenta din departament.. ca intervalul orar 10-16,30 trebuie musai acoperit de cineva. Teoria suna bine.. numa ca de abia au introdus si busul nr2.. asa ca azi am intrat la 7 si-am iesit la 15,30. .. prins si drumul mai liber.. ce mai boierie. Nu ca ieri cand am facut aproape 2 ore pan acasa.

In primul rand: A_deju?????

A_deju????

A_deju???

Aka,

Raluca ce ma bucur ca ai pus poze! Frumusica foc Adinelu. Si eu am remarcat si ochisori inlacrimati si masa plina cu bunataturi. Sanatate la burtica.

Dia.. ce sa mai zic? Off.. sper sa scapi fara operatie. Multa, multa sanatate. Ma bucur ca la Oana a trecut repede.

Laura, arati super. Sunteti o familie tare frumoasa... iar Dani are niste ochi si niste gene in poza aceea cu ochelarii.. mama, mama. Danke pt PM.

Mamaana.. G doarme noaptea cam intre 21,30 si 8 dimineata si 3-3,5 ore de amiaza. Tot pe-acolo.

Asiza, sanatate lui Denis.

Lacramioara, cum mai este Stefy?

Danutz.. de abia la jumate? Vine in w-e?
Cu vorbitul la telefon.. noi am avut o experienta mai naspa.. cu M, ca in primele zile vorbeam+ne vedeam seara pe skype. Si noi povesteam ce-am vazut si ce-am dres.. si nomal ca M ar fi vrut si el actiune.. asa ca era destul de suparat. Ceea ce nu s-a mai intamplat la alte plecari ale noastre, impreuna sau separat. Asa ca am sistat convorbirile/vederile si a fost mai bine. G in schimb era tare vesel.

Dianarus.. off si bolnavioara, si ramasa fara bona . Dar pe bune... te duci cu pneumonie la servici.. sau am inteles eu aiurea? Nu-ti mai tb sa te toc eu la cap.. dar acu n-am de ales .. cu pneumonia nu este de glumit.. nu este o boala s-o duci pe picioare. Odihna face mai mult decat antibioticul. De CM nu au auzit la tine la job?

Ramsan, multumesc.

Bambo, in general incercam sa nu-i luam la cumparaturi.. mergem deseori cand dorm de amiaza sau seara, dupa ce s-au culcat. Noroc ca Metro ii non-stop . Dar cand mergem, G mai sta in chestia aia de la carucior.. sau se mai plimba cu tati dupa el. Ca smecherie.. si-a functionat si la M: ii mai dau sa se joace cu cate ceva rezistent&incasabil; dar de desfacut nu desfacem nimic.

Ktrinel, .mi-o lauda ca s-a schimbat mult zgatia care musca si nu asculta si zgaria si trantea cu ei pe jos...acum e super interesata de activitati, de cantece, etc..chiar acum am aterizat de la sedinta cu parintii... ce mandra mami!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani David!
Roxanica, sa-ti traiasca minunea aia de baietel cu suflet gingas ca si al mamicii lui si sa aveti parte numai de zile minunate impreuna!

La multi ani Ana Mihaela si Antonio, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Poze de la aniversarea de 2 ani
si de la mini-petrecerea de Sf Matei, cu bataia baloanelor inclusa.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asiza
Deja ma enerveaza Donia si A_deju...chiar asa sa ne lasati balta

Mey, eu tot mai scriu la 3-4 zile, dar pe a_deju puteti sa o certati bine de tot! Si pe chinico! Si Ktrinel scrie mai rar decat mine, deci la cearta si cu ea (dar mai bland, ca tocmai ce a scris)!
Sa va mai dau idei?
Aaaaa, stai ca si matale ai lipsit ocazional macar cate o saptamana...
Haideti fetelor, macar spuneti-ne ca sunteti bine, cat de cat bine, macar, si voi si copiii... ca deja eu imi fac griji. Mari!

dia, vai ce ghinion imens cu piciorul! Si cu lipsa de ajutor! Si ce draguta a fost Oana, cum a urcat ea dupa tata... Of, of... tot ce pot sa spun e sa treaca mai repede...

Na ca deja sunt in pana de inspiratie... sa va spun doar ca la noi a nins ieri, e deja plapumioara de zapada pe jos, spre bucuria copiilor. E tare frumos, recunosc, iar soselele sunt curate si nu sunt probleme la circulat.
In plus, daca tot sarbatorim fulguleti, macar cate un strop de zapada sa fie, nu?
Ktrinel, zapada din week-end era in Kitchener. Luni am mai vazut zapada si in Hamilton. La voi nimic, nimic???

In rest eu am fost tot pe drumuri si o sa mai fiu, dar macar luni seara cu un scop placut, ca merg la Lord of the Dance, DE ABIA ASTEPT!
In alta ordine de idei, am trecut la cura de slabire, e de durata, dar vad ca functioneaza. Partea buna e ca nu fac foame, dar mananc chestii mai sanatoase. Daca e careva interesat, dau amanunte.
Ma bucur si eu de sugestiile voastre pentru carti, ca trebuie sa mai comand cate ceva din Romania, pentru ambii copii, asa ca dati-i inainte.
Si... tot ce vroiam sa mai raspund a zburat... dar sper sa revin.
Pup minunatele si fulguletii

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Dianarus.. cu pneumonia nu este de glumit.. nu este o boala s-o duci pe picioare. Odihna face mai mult decat antibioticul.

Exact, exact, exact! Diana, sper ca maine sa ne scrii din pat! (Si ce frumos v-ati jucat voi trei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Citat:

de M (6) si G (2)

waw...masinuta cu scule de la miniblu...ehh de cand ma tot uit io la ea si nu ma indur sa dau banii...spune-mi daca l-a impresionat...:)

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:

de M (6) si G (2)

'nais' cum ar zice isabelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanico, raza de soare, sa-ti traiasca micutul, sa fie fericit si sanatos! LA MULTI ANI, DAVID!...Cum a fost ziua de azi? Va iubim!

LA MULTI ANI, ANTONIO!!!

LA MULTI ANI, ANA!!!

Acs, da, Denis e foarte interesat de acele puzzle-uri de care-ti ziceam!
Dia, ma bucur ca Oana curajoasa a trecut cu bine peste experienta de azi. Cum esti? Mai ai dureri?
Donia, Ktrinel

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Editez sa va spun ca tocmai am comandat de la Editura Corint Junior cartea recomandata de Dia, plus inca una care contine 9 carticele si mi s-a parut mie interesanta. Abia astept coletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dragele mele dragi, va multumesc din suflet pentru urarile facute micutului meu, va simt atat de aproape, de dragi, sunteti adevarate prietene Va doresc si eu tuturor numai bine, sa fiti fericite alaturi de fulguletzii vostri!
Am avut o zi infernala la slujba, f.f.f aglomerata, n-am mancat, n-am baut apa, nu am facut pi, nimic, pana acasa. Spre seara din nou ceva treaba, tot pt. job...dar una peste alta, a fost o zi buna, zic eu ca am trecut cu brio testul revenirii si am fost apreciata.
David s-a inteles excelent cu mami, a dormit, mancat, jucat, am ajuns acasa in timpul somnului de pranz, ne-a imbratisat la trezire, asa cald, cantand cat il tinea gura : "la muti ani!!!!!"
Mi-e ciuda ca n-am prea marcat momentul asta aniversar, nu l-am sarbatorit cum se cuvine pe David, dar petrecerea e sambata, atunci sa vezi chef mare.
aaaaa, cand am ajuns acasa am gasit mancarica buuuuuna, curatenie, da, mami e responsabila insa n-as vrea nici s-o exploatez in halul asta, nu mi se pare normal nici asa, mai vedem.

Am citit doar de patzania Diei, imi pare f. rau, multa putere si rabdare
Va imbratisez, mi-e deja tare dor de voi!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

asiza, diamie mi se pare cam complicata cartea aia...chiar si pt 3-4 ani cat scrie pe ea...faxeaza, imprima, hai sa fim seriosi ......care-i rostu'?..cand m-am angajat prima data, demuuult, am vrut sa trimit in fax prin imprimanta...ok , nici ca mine la 20 de ani...dar mai incolo un pic, zic si eu .

donia, nu, nu avem zapada ...scriu mic si vorbesc incet sa nu ma auda, poate uita de noi

Mergi la inceput