La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

David pui de Roxanica
raza de soare, sa-ti traiasca mandretea de flacau, sa fie sanatos si fericit si sa va umple inimile de bucurie!

Mergi la inceput

Ana-Mihaela de Panaa,
Antonio de crykett

Mergi la inceput

va recomand si eu o www.pravaliacucarti.ro/Donatella-Bergamino-Primele-mele-1000-de-cuvinte-p-19848-c-0-p.html" target="_blank"> o carte care oanei ii place mult. puteti vedea si paginile din interior... si nu se plictiseste de ea, e f aglomerata, cautam obiectele de pe margine, povestim despre ele, le numeste, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani David!
La multi ani Ana-Mihaela!
La multi ani Antonio!

Roxanico, abia astept sa ne povestesti de aventura intoarcerii la job...
Ktrinel, mama, dar ce bine informata este?!!! Asa este, ai dreptate, nu sunt banci germane in Rom, numai austriece. Banca mea insa are ca actionar o banca mare din Germania, iar banca asta mare nemteasca organizeaza mereu cursuri pt oameni de prin alte tari,printre care si Romania.
Ginionul meu este ca, in grupul de 24 persoane de la acest curs, sunt singura romanca, ba chiar suntem numai 4 europeni, restul sunt din Orientul Mijlociu, Africa si Asia, obiceiuri diferite, culturi diferite, chestii de astea.
Ce ma doare pe mine este ca nimeni nu-i amator de mers la bere dupa orele de curs. mai e un portughez in grup dar care-i amator de vin, dar cat de cat, macar mai merge cu mine la carciuma din cand in cand.
Mamaana, cursul e de 3 saptamani, a trecut una si jumatate, mai am de stat si toata saptamana urmatoare.
Cata tre sa vina in week-end, adica maine dupa-amiaza, abia astept...
Cam atat...fug ca-mi incepe o alta prezentare.
PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

David
Ana-Mihaela
Antonio
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor!

Roxanica cum e intoarcerea la munca? Cum a reactionat David?

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

David
Ana-Mihaela
Antonio

La multi ani !!! multa sanatate si noroc in viata

felicitari mamici sa va traiasca comorile

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Danutz, uite ca totusi trece repede timpul. Deja jumatate s-a scurs. Inca putin si te intorci la Rares!

Dia, multumesc pentru carte. O trec pe lista. Pentru Mos Nicolae am comandat pe net niste carti, sper sa vina pana atunci. Dar sigur o voi lua si pe asta cu prima ocazie.
Mult succes Oanei la interventia de la deget! Sa nu fie nicio problema!
Multa rabdare cumnatei tale! Sa duca sarcina cat mai mult si sa fie sanatosi si ea si bebe!

Lavinia, vai bietul coleg! Asta chiar accident grav!
Mi-ai adus aminte ca am o poza cu desenele fetelor pe ghipsul de dupa operatia la genunchi. O sa o caut si o pun pe net :).

Raluca, multa sanatate Adinei! Ce scumpa e! Foarte frumoase pozele!
"Mami, moasaaaa"

Diana, succes cu bona, iar tie, multa sanatate!
Ce frumos v-ati jucat impreuna!
Cat despre somn, daca doarme in timpul zilei cateva ore, atunci mie mi se pare in regula. Victor doarme ceva mai mult noaptea (in timpul zilei 1-2 ore), dar se trezeste de multe ori. Astazi chiar ma simt obosita.

Ktrinel, mai pune poze cu fetita cea cuminte, sa vedem cu ce te lauzi!

Asiza, multumesc! Nu trebuie sa faci poze, doar sa-mi spui daca sunt interesante pentru Denis. Multa sanatate!

Mamaana, cred ca fetele dorm atat cat au nevoie.

Madaluta, ai doi copii superbi!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

a fost ok cu oana, au scos "bubitza"... in final n-a fost decat o intepatura cu un ac un pic mai gros si au scos-o ca pe un cos si i-au dat-o lui shrek s-o manance . si oana si-a spus cand era totul gata: "bravoo oana!" ... doamne ajuta ca am scapat si de asta ca ma stresa de cateva luni bune si o vedeam cum creste [omulet usurat]... cred ca am ajuns o , ma stresez f tare din orice... mai ales cand e vorba de oana
ca ne-ati tinut pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

David
Ana-Mihaela
Antonio
Sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti la parinti numai bucurii!
Dia, da ce fata mare si cooperanta ai. Ma bucur ca a trecut cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

David
Ana-Mihaela
Antonio

Noi va multumim pentru toate aprecierile si tare m-am mai umflat in pene( adica cioara din mine si-a umflat penele) cand am citit laudele voastre.
Ma bucur si mai mult pentru k am vazut k multe dintre voi vreti bb 2.Eu militez pentru familiile cu cel putin 2 copii, deci daca vreodata stati in dubii daca sa mai faceti sau nu copii, spuneti-mi si va conving imediat...
Sa stiti ca nu e greu sa ai doi copii( chiar si asa mici) dar realizez insa ce usor era doar cu unul...

Dia:mai ce fata curajoasa ai.."bravo oana"- k sa o parafrazez pe ea...Uite si un de la darius acolo pe degetel sa treaca mai repde durerea.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput