La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hop si eu.... ma mai primiti?
Am intrat si eu pe fuga sa urez LA MULTI ANI frumosilor sarbatoriti: Ana, Antonia, David
Poze nu am mai vazut, de citit daca apuc cat o pagina si mai mult ma zapacesc...
Aseara am fost sa-l vedem pe Denis.. cei doi nazdravani se iubesc mult, dar asa cu nabadai.... Oana m-a indopat cu bunatatile gatite de ea....
Astea fiiund spune... ma retrag... si va pup..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

asiza, diamie mi se pare cam complicata cartea aia...chiar si pt 3-4 ani cat scrie pe ea...faxeaza, imprima, hai sa fim seriosi ......care-i rostu'?..cand m-am angajat prima data, demuuult, am vrut sa trimit in fax prin imprimanta...ok , nici ca mine la 20 de ani...dar mai incolo un pic, zic si eu .

donia, nu, nu avem zapada ...scriu mic si vorbesc incet sa nu ma auda, poate uita de noi

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ktrinel, nuuu, nuuu... nu e prea complicata... au ales ei niste pagini proaste sa le puna de exemplu... noi ne uitam pe alea cu casa de ex:bucataria, sufrageria, baia, camera copiilor, in gradina, in parc, in oras, la ferma, la supermarket, la zoo, in parcul de distractii, la circ, la mare, la munte, tec.... si acolo chiar sunt chestii pe intelesul lor, cu care s-au intalnit destul de des
si ca un ps: in ro, pe toate cartile scrie ca sunt de la 3 ani , mai putin alea din material textil cu care oana se juca la max. 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!

cu scuzele de rigoare, spun si eu din suflet David sa cresti mare, sanatos si frumos. roxanica din tot sufletul va urez numai bine, fericire si tot tot ce va doriti. ma bucur tare mult ca a fost ok david in prima zi de munca. sa va tina tot asa!

antonia

am lipsit motivat ieri. bine ... si azi ar trebui sa lipsesc. mi-e fff rau. niste dureri de stomac infioratoare, care ma apleca efectiv. voma, diaree si rau. nu stiu ce am patit, ma rog la DD sa nu fie ulcer again ... ca ma impusc. si ma rog sa nu fie ceva ce as putea sa ii transmit lui dani. ieri am dormit de la 4 pana la 7. si la 10 am adormit bustean. ma gandesc ca s-ar putea sa fie ceva si pe fond de oboseala. nu stiu. a fost florin la dc de fam, mi-a luat tratament ... sper sa ma fac bine.

dani ... nu stiu ce-i cu el. avem 3 nopti de cand se trezeste si plange (tipa, urla) cate 2 ore. nu spune ce vrea, nu reusim sa il linistim ncicum. efectiv nu stiu ce-i cu el. il intreb daca are buba zice ca nu. il intreb ce vrea si plange si mai tare. noi suntem rupti, copilul e plin de cearcane. vorbeati ieri de somn ... dani doarme 9h noaptea (din care 2h sunt aceste plasete ... deci, practic, doarme 7h) si 1 h ziua. e terminat si el, exact cum spunea si dianarus ... e marait, sacait, nu-i mai intram cu nimic in voie. sunt amarata ca nu stiu/pot sa il ajut. ma rog sa treaca si perioada asta.

sapt viitoare plecam la caacal (daca nu crap pana atunci) asa ca tuturor fulguletiilor pe care ii voi rata.

cam atat de la mine. pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

David
Antonia
ne-am intors de la munte de cateva zile,dar abia daca am timp sa manancnu ma lasa Seba nici un monent.ar trebui sa merg prin oras,am multe lucruri de aranjat acum pe ultima suta de metri,dar tare greu plec de acasa ca plange dupa mine
cu sanatatea stam cam asa:behaim toti 4 pe diverse tonuri
vestea cea mare este ca insfarit Seba a zis tata,initial ii zicea mama,apoi de curand a incercat dar ii iesea caca,ulterior a trecut la taca si in final i-a iesit.ii creste inima si lui tasu ca acum il cauta prin casa si il striga intr-una.a si a botezat-o si pr Teo ii zice Ti
v-am mai zis ca el vorbeste doar in silabe,asa ca mai nou am introdus-o pe chi(cheie)daca il intrebi pe el il chema Bibi si are bu,bu(adica doi ani)are un sistem propiu de numarare in care fiecare cifra e bu
cam astea ar fi noutatile,in weekend suntem singuri ca tati plecain fine ies eu la liman.
ma duc sa citesc din urma,am zis ca intai sa dau un semn de viata si apoi sa citesc ca acu se scoala si gata sare pe mine
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani Zara

La multi ani Gargarita

La multi ani Matei

La multi ani Alexandra

La multi ani Daria

La multi ani Ana Mihaela

La multi ani David

La multi ani Antonio

La multi ani Ancuta!

La multi ani Antonia!

Fetele, n-am citit nimic din urma si nici n-am mai intrat de mult, pe motiv de casa intoarsa pe dos, dupa inundatia din bucatarie de acum 2 saptamani si probleme la job si....
Stefy e mai bine, mucii nu mai sunt, tusea.... asa si asa, e si ea pe duca.

Intrebare cu "miros" de tema: Voi ce parere aveti despre administrarea vaccinului antigripal la varsta de 2 ani?

Si nu in ultimul rand, niste poze cu Stefy

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

iulia_stefi, eu sunt total contra vaccinului antigripal la 2 ani si la copii mici in general. si am ajuns contra multe vaccinuri si contra stimularii imunitatii in general citind mai multe in ultima vreme. daca esti interesata si ai timp sa citesti, iti trimit niste linkuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dia, multumesc pentru raspuns. Chiar te rog daca ai timp si poti sa-mi trimiti link-urile respective. Intrebai in paginile anterioare daca ii dau ceva pentru imunizare. Raspunsul este da. Acum ii dau Isoprinosina si nu as vrea sa exagerez cu administrarea de medicamente. Inca odata multumesc.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

lacramioara si nou ane-a zis doctorita la controlul de 18 luni sa venim in septembrie pentru vaccinul antigripal; m-ai vazut tu la ea? eu de cate ori l-am facut nu mi-a fost bine, asa ca am zis pas

sunt acasa ca au muci si m-am cam saturat de munca ce-i drept; am fost dimineata sa-mi recuperez incarcatorul de la laptop si mi-am luat sick day; in rest aspiram la greu toate jucariile de plus, dupa care si nasul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

da, am trimis mesajul de doua ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanicaaaaaaaa,cu intarziereeee,vreau sa urez si eu un sincer "Laaaaaa multiiiiiiii aniiiiiiii" l;ui David scump si drag,sa creasca maree,sanatos,sa aiba parte de o viata frumoasa si implinita alaturi de voi scumpii lui parinti,va imbratisam cu maree draggg
Dia,
nu pot sa cred prin ce treci saraca de tine...,doamne ce greu trebuie sa-ti fie...imi pare nespus de rau si sper din suflet sa treaca repede,sa nu fii nevoita sa stai 6 sapt in gips,pupam tare pe Oana si pe tine

am vazut toate pozele...,superrr,m-am mai delectat si eu ,ce sa zic...,minunateee,minunateee

vorbeati de carti...,am comandat si noi cate ceva de la ed Crisan,au reduceri in perioada asta...,la noi are mare succes "cartea cu carticele"(viata la ferma),ii place la nebunie...
azi i-am cumparat o casa de marcat cu carduri si bani,cu produse pe care sa le vanda,ii place la nebunieeee,nici macar nu a mancat...de vreo 3 ore numai cu asta se joaca...singuraaaa!

somnul Crinutei de dupa amiaza nu mai exista de muuult...,uneori adoarme in masina...daca avem drum pe undeva...,dar acasa sa mai doarma o ora macar,ca pe vremuri?!in nici un caz...
cand plecam cu amandoi, se intampla sa adoarma impreuna si-i atat de bineeeee,stam si noi linistiti in masina,savuram ceva bun sau ne plimbam de nebuni cu masina prin oras,in linisteeeece sa zic...super mod de relaxare nu oricum...am ajuns rau,huh?

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput