La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)
Raspunsuri - Pagina 10
Raluca_u spune:
Dia imi pare tare tare rau de ce ai patit, tot ieri o colega de a noastra a patit exact acelasi lucru... si ea cu piciorul in gips si asteapta sa vada daca tr operatie. Doamne ajuta sa treaca usor si sa gasesti pe cineva sa te mai ajute cu Oana. si eram asa bucuroasa ca aveam si poze cu bucataria Adinei special pt tine facute si cand am citit...
Madaluta ai 2 copii absolut perfecti, ati facut o treaba tare buna.
Danutz multe imbratisari de la noi ca sa mai alungam singuratatea, in weekendul asta vine Cata la tine?
Adinutza de sambata noapte a inceput cu febra, imi spunea ca o doare gatul, duminica a avut si scaune modificate, inca suntem pe regim cu scaunele s-a reglat mai lucram la capitolul gat unde are niste secretii urate care nu se dau duse. febra nu mai face nu ii curge nasul dar se aude uneori din gat cum haraie din cauza de secretii, incercam sa o invatam sa tuseasca mai tare sa se rupa dar nu prea reuseste mititica mea.
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Yagmur spune:
Pe fuga am vazut ca Dia si-a rupt piciorul.. atata am citit.. refacere grabnica si sper sa nu fie nevoie de operatie.... eu am trecut prin asa ceva...Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
leyla spune:
Of, Dia, ce ti s-a putut intampla! Sanatatea multa, sa nu fie nevoie de vreo interventie.
Madaluta, nu-mi vine sa cred ca Brianna are deja 6 lune, ca se taraste deaj...doamne ce repede a trecut timpul...sunt perfecti
Raluca, sanatate multa Adinutei! F frumoase pozele. Am vazut ca si tu esti pe "reduta"![]()
Danutz, mai e nitel si vine weekendul...si o sa fie bine, bineee
Laura, arati minunat, Dani este minunat, sunteti o familie minunata
Bamboletta, eu merg de regula sambata inainte de pranz cu Kaan la cumparaturi, n-avem probleme, ii place fie in carut calare pe cumparaturi fie in carut din ala cu masinuta. Daca ii dau ceva de rontait n-are nicio treaba. Sau trecem mai intai pe la raionul de jucarii si evident a achizitionam o masinuta pe care o desfacem neaparat pana sa ajungem la casa
...si sta linistit n-are treaba.
Dbunny, ptiii de aici cu din astea! N-arunci si la noi o bucatica de tort din ala? Felicitari pentru dormitul in patul prorpiu.
Aka, multa putere sa treceti cu bine peste orice-ar fi
Multumesc de sfaturi pentru vomitatul lui bb de 10 luni. N-a mai vomitat dar nici ca a mai avut vreun alt indiciu de duminica incoace.
crykett spune:

sa fiti sanatosi si voiosisa va traiasca fulguleti dragi mamici 
am vazut poze cu fulguleti vostri dragisanatate multa puisorilor bolnaviori si mamicilor suferinde
din lipsa de timp nu am mai putut intra,am inceput serviciul si seara ma ocup numai de copilasi mei,e foarte greu dimineata cind ii trezesc sa ii duc la gradi si la cresa dar multumesc lui dumnezeu s-au acomodat foarte bine,nu s-au imbolnavit ,se pare ca le prieste,numai ca eu sunt intr-o alergatura continua,dimineata ii duc eu apoi fug la munca si seara dupa ce ies de la serviciu tot eu alerg sa-i aduc acasa,imi e greu dar nu am alta solutie.tati e plecat mai tot timpul,a reusit sa puna pe picioare firma si acum alearga sa si prospere,asa ca ne vedem mai rarut
miine face si iubitelul meu 2 anisori
(nu imi vine sa cred )vreau sa va dau de baut din seara asta 
va pup 
saryta spune:
Dia - multa sanatate si refacere rapida
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
mamaana spune:
dia imi rare rau ca treci prin asta
45 minute somnul de dupa amiaza? ale mele dorm 3.5 - 4 ore dupa amiaza cand e mihai acasa, iar seara se cula la 8:30 - 9 si se scoala dim la 7
dorm cam mult??
madaluta frumosi copii ai
danutz, cred ca am pierdut, pentru cat timp esti plecata?
Dia1609 spune:
mamaana, sa le fie de bine ca dorm atata, cum adica dorm prea mult? oana dormea inainde de a o lasa la somn la gradi cate 2-3 ore dupa amiaza si cam 10-11 ore noaptea, adica isi cam facea o medie de 13 ore. acum doarme mai putin, ca la gradi nu doarme decat max. 1.5-2 ore, dar am obs ca incepe sa se ceara mai devreme la somn seara in ultimele 2 zile... adica eu cred ca o sa se regleze ea si o sa se culce mai devreme seara, ca sa-si faca norma de somn de 13 ore/zi. cam asa tin minte ac am citit, ca pe la 2 ani copii dorm cam 13-14 ore/zi, evident cu variatii de la copil la copil. asa cum unii oameni au nevoie de mai mult somn si altii de mai putin somn, tot asa si copii, unii dorm mai mult, altii mai putin ;)
fetelor, merci mult de sustinere, azi am fost ceva mai bine, se mai raresc durerile... dar am vb in seara asta cu un prieten care e ortoped in franta si care mi-a spus ca dupa diagnosticul pus de medicii de aici (tb sa-i trimit si radiografiile sa le vada, ca sa se poata pronunta) ar cam trebui sa stau in ghips 6 saptamani 

, ca e o mare prostie cu ghips 2-3-4 saptamani cum mi-au zis mie, ca fractura aia localizata acolo unde e nu se reface asa rapid 
... deocamdata nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea de a sta in ghips 6 saptamani, mai vad ce zice dupa ce vede radiografiile... sincer, eu cred ca dupa 6 sapt de ghips ma internez direct la psihiatrie 

raluca, merci mult de tot pt pozele cu bucataria, mi-am facut o idee, e faina si adinei se pare ca-i place sa se joace cu ea (sigur si oanei o sa-i placa asa ceva)... o sa trimit o prietena in metro si real sa vada ce gaseste, sa le faca o poza, si ma voi decide
soon... ce nasol e ca nu mai pot face eu chestiile astea.... si inca 1001 chestii 
Dia1609 spune:
azi mi-am dat seama ca acum 2 ani pe vremea asta faceam gaura in canapeaua din sufragerie de atata stat in pat... eram deja in pat de 1 luna jumate :)) ... n-as fi zis ca voi mai sta vreodata asa de mult timp imobilizata in pat
... si sper ca la bb2 nu va mai fi nevoie de stat la pat ... apropos de asta, cumnata-mea e acum
cu bb2. la bb1 a stat in pat cu contractii, perfuzii si toate cele din saptamana 20, iar acum cu bb2 e in sapt. 18 si deja are contractii
... ce ghinion au unii 
asiza spune:
Raluca, sa-ti traiasca Adinuta...e o scumpica, are niste ochi atat de bine conturati si expresivi, parca e machiata
...da' voi in cate ture i-ati tinut ziua?
...si tu emotionata ai mai fost la primul tort, aveai lacrimi in ochi sau ma insel? Va pup cu drag 
Extrordinar, Madaluta, ce asemanare izbitoare intre Brianna si Darius...mai rar am vazut asa ceva. Sa-ti traiasca!
Laura, jur ca-n prima poza nu te-am recunoscut...e de bine, e de bine. Schimbare mare! Parul intins te avantajeaza enorm, pari muuuult mai tanara. Desigur ca la asta contribuie si faptul ca ai slabit mult! Esti o frumoasa!...De Dani ce sa mai zic...e mare si frumos si el! 
Lavinia, ce carte i-ai luat lui Mihaita de la Editura Crisan? Cum mai e cu inimioara? 
Dianarus, sanatate multa, sper ca azi esti mult mai bine decat ieri! Pup muschetarii! 
Dia, nici nu-mi pot imagina prin ce dureri ai trecut...eu doar entorsa am avut la ambele picioare si simteam ca ma urc pe pereti de durere, darimte sa fie o fractura de toata frumusetea! Tare rau imi pare! Refacere grabnica! 
Deja ma enerveaza Donia si A_deju...chiar asa sa ne lasati balta 
Kokorina, ma bucur ca ai scris si-mi pare rau ca nu mai scrii 
Acs, scuze ca raspund asa tarziu. In leg cu puzzle-ul...are doua dintr-alea din lemn cu animale...daca vrei o sa le fac poze si-o sa le postez!
Aka, esti mai bine?
Danutz, pupici multi si imbratisari si mai multe sa nu mai simit atat de tare instrainarea...si mie mi s-a intamplat prima oara cand am fost plecata in UK sa simt dorul de tara, insa la a doua tura a trecut complet (altele au fost motivele reintoarcerii pe plaiuri mioritice) si dac'as mai fi plecata sigur nu dorul de tara in general m-ar aduce inapoi
..da' te inteleg perfect ca ti-e dor de cei dragi...asta e dureros intr-adevar. Te pup...cat mai stai acolo? 
Si Daphna, si Aelita n-au mai scris cam de multisor. Ce faceti fetelor?
Despre noi ce sa va spun?! Nu l-am dus pe Denis la gradi luni si marti din motive de muci si tuse, azi a fost, maine cred ca iar nu merge. Suntem pe Fluimucil si Betabioptal in nasuc. Azi m-au anuntat la gradi ca la serbarea de Craciun vor fi toti stelute si trebuie sa le facem un costumas din saten alb sau argintiu si sa coasem beteala la incheieturile mainilor si ale picioarelor...Doamne ce scumpi vor fi. Abia astept!
Va pup pe toate. Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
desiree spune:
dia, refacere rapida, naspa eveniment, sper sa iesiti cu bine din asta, mai ales oana!
nu am mai scris, ziua cand doarme stau langa el ca altfel se trezeste,nu stiu de ce e asa de o perioada, o fi de la cei 4 canini proaspeti si astfel doarme ca un iepure de ceva timp asa ca nu e timp :)
seara la fel adoarme tarziu de tot, in jur de ora 12 noaptea,deci s-au cam dus si suetele mele de seara lately (dbunny
)
dbunny, ma intrebai de jocul cu scule, da se mai joaca cu el dar nu ca inainte,a aprofundat destul, si-a largit aria de activitiati si curiozitati in ultimul timp, ceea ce era si de asteptat..oricum ii place inca sa mestereasca, fara doar si poate, iar ziua daca trecfem pe langa vreun excavator sau vreun nene cu ciocane, nu ne miscam de acolo pana nu termina treaba respectivii
iesim ziua cate 2-3 ore si caut sa facem in fiecare zi altceva, ceva nou, azi a facut bungee-jumping pentru cei mici la un loc de joaca din parc, era sa il si scap de pe trambulina :)
cu vorbitul, il luase pe "aia, aia, aia" in brate si il folosea pentru orice, asa ca am creat jocuri care sa-l ajute sa pronunte, era usor pt el oricum sa comunice caci sta foarte bine la capitolul imitatie vizuala a unor actiuni..rezultatele a ceea ce lucram se vad ...ieri de exemplu mancam ciorba de curcan si el baga degetul in ciorba la un moment dat si imi arata: "ardei"..pronuntat corect, pentru prima oara...in alta zi a inceput din senin sa imi insire personajele din curtea lui mamai-sa, cuvantatoare si necuvantatoare, fara sa-l intreb eu nimic si fara sa le fi pronuntat pana atunci, nici macar sa fi incercat..deci e capabil, dar cred ca nu i-a fost necesar vorbitul pana acum...este un copil foarte istet (nu ca e al meu), inmagazineaza perfect, dar e foarte incapatanat, asta cred ca stiu de unde o are :)...nu raspunde la intrebari, daca il ia cineva de vorba, oricine, ii intoarce spatele sau se ascunde dupa mine :)
l-am intrebat daca i-ar placea sa stea cu bunica si mama si tata sa mearga la servici: pe buna-sa o iubeste tare...mi-a spus: tata, vici,bobo (tata ,merge la servici sa faca bani sa cumpere bomboane) , mama tzitzi :)..deci copilul stie clar cum trebuie sa stea lucrurile (cel putin deocamdata)
referitor la decizii si indecizii, caci vad ca toate trecem prin asta...citindu-va pe voi si pe mine am ajuns la urmatoarea introspectie :)..cine nu are chef de asta, sa dea cu scroll-ul:
daca mama e ok cu ea insasi dupa ce a luat decizia asta, eu zic ca e cea buna...acum cred cu tarie ca daca mama ia o decizie numai si numai in favoarea copilului, sacrificandu-se pe ea drastic, adica daca aceasta decizie nu este empatica, in ambele sensuri, mai pe romaneste, menita sa impace si capra si varza, atunci nu este cea mai buna decizie…e ca si cu alaptatul, de exemplu..o mama care decide sa alapteze indelungat, desi acest lucru ei personal nu ii mai produce placere, se simte frustrata, nervoasa, iritata si lipsita de rabdare atunci cand o face, copilul simte, I se transmit aceste stari de respingere si e mai rau decat daca ar fi intarcat..deci o astfel de mama e mai bine sa intarce…eu inca ma impac cu aceasta, sunt momentele noastre de intimitate, desi uneori cand sta cate 2 ore cu sanul in gura imi vine sa zbier, dar sunt izolate aceste sentimente, in general e un lucru inca placut si disponibil pentru amandoi..asa si cu mama care decide sa stea acasa, impotriva a ceea ce doreste si simte ea…o mama cu gandul la bani, viata sociala, impliniri profesionale (nu ma refer la nimeni aici, e pur generic) care decide sa ramana acasa totusi va transmite acest lucru, involuntar, puiului ei si armonia se rupe, dintr-o mama neimplinita va rezulta un copil neimplinit, caci secretul e ca faci un lucru fiindca ccc crezi in el si iti adduce satisfactii in continuare, acesta este un lucru sanatos pentru copil, nefortat…nicidecum o mama sacrificata..eu in momentul in care am decis (simtit) ca nu este cel mai bun lucru (in acest moment) pentru Octavian,ca eu sa plec de langa el in timpul zilei si mai ales sa deleg pe altcineva sau pe altii sa preia nevoile lui.... am simtit o asa mare usurare si impacare cu mine insami, de nu va puteti inchipui…. Desi ai mei au fost foarte revoltati de idée ..doar nu te-am tinut 5 ani in facultate ca sa cresti copii, sa faci mancare sis a dai cu mopul)..dar, dupa mine, nu e cel mai firesc lucru ca dupa 2 ani gata la munca ci cel mai firesc lucru posbil este cel pe care-l simt, doresc si cu care ma simt realmente impacata..nu iau o decizie de viata fiindca asa trebuie, fiindca asa fac toti si zic toti.O iau pentru mine, chiar daca sfidez legile . Dar asta nu ma face neaparat o mama mai buna sau mai rea decat altele, pot spune doar ca eu cred ca este mai importanta consolidarea legaturii afective dintre noi la acest moment decat beneficiile timpurii ale unei institutionalizari de care va beneficia oricum sau decat o asa-zisa independenta castigata prin statul cu bunica sau cu altii.Si fiindca nu vreau sa pierd startul lui in viata, primii ani in care isi scrie trasaturile de caracter si emotionale care ii vor guverna toata viata.Iar cand va trebui realmente sa o fac,sa ne "despartim" caci este inevitabil..o voi face cu un copil mult mai crescut si mult mai capabil sa gestioneze schimbarile si pe care il voi putea realmente implica activ in aceste decizii..cel putin asa sper
acestea fiind zise,sper ca nu am suparat pe nimeni, e introspectia mea si doar a mea :), eu oricum va citesc, uneori sunt pe langa subiecte,vad multa lume care s-a pierdut de pe aici... oricum eu sarbatoresc alaturi de voi, chiar daca nu scriu urarile, mai avem si noi un pic de tot, pregatim party numai cu persoane dragi lui, fara tam-tam prea mare...
va urez noapte buna plina de ganduri linistite !
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic