La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Aseara am fost la ziua unei prietene romance, care-i cofetareasa...a adus de la cofetaria proprie un tort de ciocolata atat de buuuun(de trufe) incat am comandat unul de 40 de portii pt ziua lu' Dani!

Eu mai vreau poze cu bebe mic...Emma, raducu, briana...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dia: of, doamne ce ai patit....imi pre rau sa aud asemena vesti..Multa, multa sanatate si rabdare caci altceva nu stiu ce sa iti doresc. cat despre bunici stim cum e k avem astfel de specimene si noi, dar la nevoie trebuie sa le suportam.A fost Cip plecat 2 saptamani si a venit soacra-mea sa stea cu noi ,iar in w-end venea si maica-mea....Cred k iti imaginezi ce era la aici......dar singura nu m-as fi decurcat cu amandoi copiii....Daca m-as apuca sa povestesc toate cate faceau precis m-ati fi intrebat de ce nu le-am dat pe usa afara imediat. Si socra-mea k soacra-mea, da maica-mea o intrecea...

Laura: mai da chiar esti frumoasa si parca mult mai tanara de cat te stiam eu...care e smecheria?
De dani, ce sa mai zic???..no coment

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Dbunny si Daniel

s-a facut...
aici gaseti un filmulet
iar aici gaseti poze

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Dbunny si Daniel

s-a facut...
aici gaseti un filmulet
iar aici gaseti poze

Vreau si eu reteta pt oki asa albastri..amandoi..doamne ce frumosi sunt!

Bai ,voi ma faceti sa vreau si eu un bb2...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

bambo, ai o poza cu bbele buclucas?(sau dc gasesti linkul pe undeva..) ca sa nu i-l iau eu pe acelasi, ca sunt mai multe modele... e ala care isi misca fata cand suge suzeta, adica misca sprancene, nas, i se schimba toata mimica, isi misca si burtica cand adoarme, etc???
despre laser eu stiu ca e ok, am mai multe prietene care si-au facut si a fost ok. eu ma gandeam sa imi fac un epilat definitiv, ca efectiv n-o sa mai am timp de mers la cosmetica la epilat... dar acum io stiu cand o sa apuc s-o fac si pe asta??

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Dia imi pare tare rau sa treaca repede
Da este vb despre bebe care misca fata,inchide deschide ochii,misca gurita cand ii dai suzi,plange daca ii scoti suzi din gurita,respira si se misca burtica cand doarme a fost nebunie mare cand l-am luat dar nu ne-a tinut nici 2 sapt primul bebe al doilea si mai putin imi e asa ciuda ii luam 2 papusi de banii astia ,daca e asta care vrei sa-l iei mai bine nu

pun si poze sa-l vezi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Madaluta-ce scumpi sunt iti vine sa-i manananci ce fata de smecheras are Darius ce frumos se joaca
Lavinia-ce mai face Mihaita? poze ceva?de intalnit vad ca nu ne mai intalnim cu grupul
Ramsan-multumim suntem bine dupa vaccin

despre operatia cu laser ma interesez mai bine si dupa ma duc va anunt eu cum e as vrea si epilare cu laser dar mai vedem ar fi boerie sa nu ma mai epilez

voi reusiti sa faceti cumparaturile cu fulguletii? la noi e jale mare parca imi e rusine sa ma mai duc pe la carrefour in carut nu prea vrea sa stea,iar daca o las pe jos vrea sa manance de toate de pe rafturi si tipa sa i le desfac ,de acum nu mai intram cu ea in supermarket o lasam la spatiu de joaca cu tati

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bambo, merci de poze, tare cred ca ala era :(.. o sa caut sa vad alta firma, ca sunt mai multi din astia prin magazine acum.. merci mult de sfat

madaluta, doamne, cat sunt de frumosi impreuna .. si asa de tare seamana briana cu darius, incredibil!

lavinia, cred ca reteta pt oki asa de albastri e una singura: un tata cu oki albastri si gene puternice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
multumim de aprecieri. am slabit ... ma bucur ca se vede (eram cam demoralizata ca sambata m-a intrebat o amica: "iar esti gravida??" si eu care am slabit 12 kg ... imi venea sa o bat ... plus ca nu am inteles acel IAR ... ma rog ... nu mai conteaza). si multumim pentru aprecierile la adresa puiului ... alea ma fac sa ma simt tare mandra
dia offf ... imi pare tare rau sa aud de probleme. sa te ajute DD sa nu fie nimic cu ligamentele, sa scapi repede. si da-i un pupic oanei ca e cuminte si intelegatoare cu mami.
madaluta frumosi pana la D-zeu si inapoi. vorba laviniei ... imi faceti pofta de al doilea.
bambo si mamici din iasi pai hai sa ne intalnim si cu grupul ... eu sapt viitoare nu sunt in iasi, dar promit ca atunci cand ma intorc o pun de o intalneala cu fulguletii. ce ziceti?
bambo la cumparaturi, de obicei, eu singura, florin cu dani la locul de joaca. si nu de altceva dar nu are rabdare, sta 10 min in carut dupa care incepe sa fuga prin magazin. el stie ca nu are voie sa ia lucruri de pe rafturi (bineinteles ca mai uita cateodata ), dar problema la noi e ca el fuge si e lume multa si ... iese cam nasol.
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut!
Scot si eu putin capul, dar in mare graba doar...
Imi pare rau sa aud de atatea si atatea probleme.
Aka, ma rog la DD sa gasesti in tine puterea sa mergi mai departe si sa-ti fie mai usor. Nu tine in tine supararea si durerea, descarca-te aici sau in alta parte, fiindca e mai bine. Sanatate multa lui Cris, sa-i treaca repede ce are !!!
mai Dia, mai, vai, cum ai reusit?!!! Valeu si valeleu! Si nici nu ai pe nimeni sa te ajute...of, curaj!
Kiki, sanatate multa Gargaritei!
Ma-a bucurat postarea Kokorinei, chiar daca scurta si finalizata atat de dur!
Fetelor, cand va citesc pe voi, cu attea probleme pe cap, ma simt si mai departe de tara, sincer, fetelor care traiti afara, nu stiu cum aveti puterea, stiu ca circumstantele sunt altele...dar eu nu mai pot de dor. De dorul baietilor mei, dar si de dorul de tara. E diferit fata de atunci cand pleci in vacanta, faptul ca aici nu prea am ce sa fac dupa ce cursurile se termina, e deja noapte, am cam vazut tot ce era de vazut in Frankfurt, ma fac sa ma simt singura si foarte departe de tot ce-mi este drag.
Cata imi zicea ca Rares ma striga in fiecare zi, iar aseara, dupa ce am vorbit la telefon cu ei, a inceput brusc sa ma caute prin casa, si sa planga fiindca nu intelegea unde a disparut mama lui, mai bine zis vocea mamei lui. Imi rupe sufletul...
Abia astept sa se termine cursul, extrem de interesant de altfel, si sa ma intorc acasa...dar mai e mult pana atunci!
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetele

La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de zilele acestea.

eu nu reusesc sa tin pasul. serviciul este f solicitant, cand ajung acasa nici nu se mai pune problema sa mai intru pe net, sunt toata a Adinei si de cele mai multe ori adorm odata cu ea. cand ma gandesc ca lucrez deja de atat timp si am pierdut atatea... ma apuca dorul de butoi, pe care l-am mai vizitat de cateva ori pe motiv de stat putin cu copilul. asa rau imi pare ca nu am avut de ales... ca a trebuit sa incep sa muncesc asa repede, ca nu m-am putut bucura pe deplin de tutulica mea draga...

am promis poze si desi a durat cam mult le puteti vedea aici

sunt poze de la toate petrecerile Adinei. Cele de la cresa nu au fost prea reusite ca nu au prea inteles cum sa foloseasca aparatul dar le-am pastrat pentru ca au surprins o atmosfera f frumoasa.

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput