La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (199)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Desiree,
Frumos spus, adevarat grait. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dia, sanatate multa! Si rabdare cu mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...vai , vai...ce mi-ai facut Dia!! unde-i omultetzul care se tine cu mainile de cap ?! curat ghinion...sanatate multa si rabdare!!

asiza, hai salvez eu onoarea occidentului ..timid asa, dar cat de cat...

noi suntem bine, chiar f bine, tinand cont de valul de boli ce bantuie pe langa noi..Doamne-ti multumesc ca am asa copil zdravan si sanatos...si cuminte ...asta lately.....mi-o lauda ca s-a schimbat mult zgatia care musca si nu asculta si zgaria si trantea cu ei pe jos...acum e super interesata de activitati, de cantece, etc..chiar acum am aterizat de la sedinta cu parintii.

madaluta, frumosi copii ..iar tu , neschimbata.

raluca, am savurat azi dimineata toate platourile alea si cele n torturi ...am si uitat sa mai mananc, m-am multumit cu cafeaua. foarte draguta Adina si maaare..

danutz, dar te plimbi nu gluma ..lucrezi la vreo banca nemteasca in ro ?...eu numai austriece stiam...apropo nu o vezi si pe chinico pe-acolo ??? halllooo?

desiree , bine ca ti-a venit ideea asta cu multumirea de sine si succesul in mamicie, acum, dupa 2 ani, dupa ce ne-am batut ca la Rovine pe-aici...si am pierdut si din efectiv ...acu c-am pus de-o pace si-un tratat cum facem sa ne re-aliniem, hm ? ..( sper ca sesizezi buna dispozitie din mesajul meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

iesiti din amorteala ca avem petrecere :

Ana Mihaela
David
Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani David scump!

Raza de soare sa-ti traiasca flacaul cel blond, sa fie sanatos si voios. Si tu, neschimbata.. tot asa de minunata pe langa el. Alaturi de tati, bineinteles.

P.S. bafta!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ana-Mihaela de Panaa!

Antonio de crykett!

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, DaviD!
Sa cresti mare si frumos, sa papi, sa fii cuminte cu buni acasa, sa ai grija De mami si De tati! Sa o pupi pe mamica ta frumoasa Din partea mea, ca io te pup Din partea Gargaritei De ziua ta!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna dimineata

David de Roxanica!

Ana-Mihaela de Panaa!

Antonio de crykett!

sa fiti sanatosi si sa aveti o viata fara griji.

Roxanica bafta in prima zi la noul job, sa fie intr-un ceas bun.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

david de roxanica! s-o faci pe mami fericita si mandra in fiecare zi! sa fii sanatos si iubit!

antonio de crykett! sa cresti mare si sanatos! felicitari crykett pt cei doi baieti minunati pe care ii cresti!

ana de panaa! felicitari pentru cei doi anisori, sa cresti mare si frumoasa! si roag-o pe mama sa treaca mai des pe aici!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Multumim fetelor de complimente

Asizule ce ochi ai mami... da la primul tort am plans, amestecat de emotie dar mai ales eram trista ca tati de adina nu a fost acolo cu noi. multumim de complimente

desiree adevar graiesti dar nu e intotdeauna asa simplu. eu nu am avut de ales ci a trebuit sa ma intorc la serviciu f repede, Adina s-a acomodat f bine la cresa ii e ok, mie nu chiar asa bine, am suferit si inca ma doare f tare ca nu sunt langa ea, nu sunt impacata cu situatia asta.

ktrinel pai cand ma rogi tu asa frumos sa pun poze, puteam eu sa te las prea mult sa astepti... dar mie imi e dor de julia sa stii si astept si eu poze.

sa va povestesc o faza de dimineata. M-am imbracat cu o rochita mai mulata , decoltata, imi sta bine si cand ma vede Adina, care statea pe olita desface bratele si spune MAMI, MOASAAA
ca m-am topit toata stiti deja... o iubesc atat de mult...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput