Sezatoarea canadiana (115)
Raspunsuri - Pagina 17
Simonna spune:
Yap, Ana, of course ca 100%... Avem un dar de a ne subaprecia copiii, ceva de necrezut...
Suna-ma miine la job, ok? Sa vedem daca putem sa ne organizam la mersul la bautul pe banii altora!! Ca eu tot vreau sa merg... Da' tre sa plecam de la mine de acasa de data asta. Da' suna-ma, ca nu garantez ca mai apuc sa intru pe forum pina la intilnire, good?!
Simi, got your poit si ai dreptate. Da' e buna si portita cu pricina. SI mai zi-ne de acela despre care pretinzi tu ca e fiu-tau, ceea ce nu se poate, ca stim cu totii citi ani ai tu si citi ani are el... Ca sa stim ce ne asteapta... :)
Denisam, ceva poze cind mai vedem? Ca in capul meu Emma si... vezi, ca nu stiu cum il cheama pe ... Bebe! Ca eu l-am vazut la 1000 de Insule tot cuibarit pe umarul tau si asa a ramas...
Ange, do not worry, ca mergem la cit ajungem la intilneala, totu-i sa ne vedem.
Pupici, noapte buna,
S.
Ktrinel spune:
mikiion, Persil e pe la toate magazinele cu specific european.am vazut si la Bucuresti, si la polonezi.
apropo de gradinite si copii, eu tocmai m-am intors de la sedinta cu parintii ...bey, dar au unii parinti niste idei ...si niste dureri ...si nu-s toti quebecosi , erau si greci si libanezi si asiatici....dar se vede treaba ca-s tare bine integrati toti, ca sa nu zic spalati la creier.
of, cati bolnaviori pe aici ! sanatate tuturor !
LA MULTI ANI pt toti cei pe care i-am ratat "live"
simi, eram pe fuga tare , iar tu cica mancai ...asa ca ce sa ne mai deranjam ...dar trebuie sa te deranjez la o cafea intr-o zi, ca am niste intrebari tehnice la tine
carmen77, ai reinceput serviciul ? cu cine sta Marc?
Anda Panda spune:
Ultima oara am vazut Persil de vinzare la Trial Appliances (poate e si la voi magazinul asta). Ce mai tin minte e ca era cam scump
katrinel, transmite sallutari ancai !! ce mai face?
cineva care a stat in Montreal mi-a spus ca e frig - si care ulterior s-a mutat in Calgary.
despre poze. poze... ca sa le trimit tb sa le fac intii. am ceva poze din vacanta. sper sa updatez linkul ala catre poze. cind o fac, anunt.
acum nu ma mai laud cu nimic pt ca nu am timp nici sa respir. dimi duc copilu la gradi, serviciu, luat copilul de la gradi, venit acasa, facut mincare, spalat copil, pus in pat, dupa care imi ramin si mie 2 ore aprox sa ma dau pe net, fac un dus...si atit. daca mai vreau sa vad un film asta se cheama lux deja.
astept Craciunul. nu stiu daca sa plecam 3-4 zile la las vegas (ca am gasit o oferta tare) sau sa stam acasa.
Voi ce faceti? Planuri de Craciun??
va pup pe toate !
ange spune:
'neata.
nelia,foarte tare!tare draguti sunteti cu totii
sunteti sigure ca persilul sau arielul spala mai bine decat tide-ul lichid?
aseara am fost si le-am luat copiilor toutou-uri personalizate.Stiti magazinele alea unde-ti fabrici tu singur maimutzoiul din plus? daca nu stiti eheheee va povestesteste fata ultima moda printre copii intre 6 si 10 ani
sau mai bine este sa nu stiti(deocamdata)daca aveti ce face cu banii
sa aveti o zi faina
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
OlgaTarziu spune:
Multumesc mult de cuvinte. Marti i-au scos corpul si acum il inmormanteaza. Am vorbit cu sotia lui ieri... Nu am cuvinte. Durerea e mult prea mare. Sotul meu e cumplit de marcat. Erau ca doi frati....
Noi nu mai dormim de 4 nopti. In parte din cauza cosmarelor, in parte din cauza bolii lui Tony. Cara raceala asta de 1 luna jumate. A facut antibiotice, dar a continuat sa tuseasca si sa aiba secretii nazale. Azi noapte s-a reintors cu febra si tot tacamul. Sa ma picuri daca inteleg cum.
pitilache spune:
'neata!
Am notat nmutarea orei de intalnire. 18:30 este ok pentru majoritate? Mai astept confirmari inainte sa fac rezervarea.
O zi buna la toata lumea!
nelia spune:
Buna dimineata la o calda si buna!
Olga, trist, foarte trist, cuvintele sint de prisos! Sanatate lui Tony, i-ai facut si un exudat sa nu fie vreun streptococ?
Ange, da, ma intereseaza! Cit costa, unde e magazinul, ce fel de maimutoi poti sa faci. Si de ce e numai pentru 6-10 ani!?!
Eu sint astazi acasa cu toti copiii si aveam atit de mult de lucru! Asta e, nu am putut sa le trezesc dimineata, erau atit de obosite cum nu le-am mai vazut de mult, plus ca au luat si ele raceala lui bebe, nu e nici unul grav, dar tot le curge nasul, mai stranuta, mai tusesc... Si Octav! Dar m-am obisnuit, de cite ori am tema de predat sau examen, se mai imbolnaveste cineva din casa, probabil ca sa uit de greutatea lor! Tudora are si un ochisor rosu, pare conjunctivita... asa ca miine iar la doctor. Bine ca am prins RV la 11.30, ca mi-a zis receptionista ca e superaglomerata pediatra, sint fff multi copilasi bolnavi. La 12 luni e vreun vaccin?
Voi avea sedinta cu parintii pe 27 noiembrie (de ziua lui Lisandru!), abia astept sa vad ce-mi spune! Oricum, mie imi place tare mult invatatoarea, a facut lucruri minunate cu ei si progresele Agatei sint vizibile. Si e foarte obiectiva, noteaza tot ce fac, ii da de lucru suplimentar pe ce a gresit la teste, au vinerea plina de teste foarte bine concepute si asa stiu exact ce a inteles si ce nu... si stim pe ce lucram. E foarte comunicativa, tot timpul imi scrie daca i se pare ca o problema, chiar daca e putin mai trista sau nu e in apele ei. Fiecare saptamina e notata pentru comportament, politete, lectii acasa, lectii in clasa... Ce mai, sint chiar incintata de ea. Ti-e mai mare dragul sa mergi pe metoda ei. Am mai vorbit cu mamici care au copii in clasa a doua si desi sint tot la CS de Montreal, nu fac tot ce face Agata sau asa cum face ea, deci e clar ca e si meritul invatatoarei, nu numai al programei. Vom primi si primul buletin oficial de note... sper sa nu fie diferite de astea saptaminale, ca eu inca nu am inteles cum fac ei buletinul ala.
Agata va avea competitie la patinaj si un spectacol de muzica (al profesoarei, cu elevi adunati de pe unde face) si va cinta si Agata un cintecel la pian. Am niste emotii de zici ca ma duc eu in locul ei!
Am rezolvat si cu sesiunea urmatoare, nu mai stiu daca v-am spus sau nu... Ca tot vorbeam de memorie scurta, si eu sint la fel, uit daca nu notez. Am un calendar si notez totul acolo, dar am si agenda de la scoala (am luat exemplul colegilor quebecosi, care isi noteaza tot-tot in agenda, cu carioci colorate, cu biletele la fel de colorate prinse in zilele incarcate) si notez atunci cind programez si in fiecare seara ma uit pentru a doua zi ce am de facut... si asa stiu exact. Imi notez si ce am de lucrat, si ce am de cumparat, si... si... Ce mai, tot! Altfel as fi varza, cred ca nu as mai ajunge nicaieri la cite am de facut pentru noi doi si pentru fiecare copil in parte. Si am invatat-o si pe Agata sa faca la fel, are o agenda micuta, in care si-a notat ce are pe zi, cind sa-si ia caietul pentru pian, echipamentul pentru sport, zilele de nastere ale prietenilor, ale bunicilor si verisoarelor... si e tare incintata, cind imi iau agenda, si-o ia si ea pe a ei si e tare patrunsa de cite are de facut a doua zi.
Va spuneam ca am rezolvat cu sesiunea, am luat amindoi cursuri martea si joia seara, de la 6 la 9 si va sta vecina de sus cu copiii, ajutata de fetele ei, de la 5.30 la 9.30, pentru 25 de dolari pe seara. Una dintre ele e chiar aide educatrice, eu nu stiam. Sint atit de incintata ca putem lua si cursuri si nici nu pun copiii pe drumuri, ii va hrani, ii va spala si culca acasa la ei. Plus ca o plac foarte mult toti trei, pina si Lisandru se duce in brate la ea fara probleme. Si ne-a spus ca daca vrem o simbata seara pentru noi, sa-i spunem, ca ea sta cu copiii... si chiar am luat in serios propunerea ei, dar inca ne gindim unde sa iesim.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Mikiion, sanatate multa lui Marc, acum am citit ca e bolnavior!
Ktrinel, pai nu ne spui si ce idei!?! Ca eu sint curioasa din fire...
De fapt, intrasem sa-i spun Roxanei ca nu stiu inca ce sa-i spun cu intilnirea. In principiu, rezerva si pentru mine, dar daca nu se gaseste o solutie sa vin singura, nu mai vin cu Lisandru, ca e destul de obositor pentru el, dar si pentru mine. Adica as vrea sa vin singura, sa stau si eu de vorba pe indelete, daca nu se poate, las pe alta data...
M-a sunat Octav acum si m-a pus sa va intreb cu ce vorbiti voi in Romania. Noi sintem cu Startek si am fost multumiti pina acum, dar el nu a observat la ce ne taxeaza pina luna asta cind are de platit 25 de dolari, desi noi nu am avut timp sa vorbim mai cu nimeni. Si s-a uitat pe cont si a observat ca am fost taxati cu centi si cind am sunat si nu a raspuns nimeni sau poate suna ocupat, dar nu numai in lume, ci si cele cu 450... Adica 25 de centi ca am sunat un prieten din Laval si acesta nu era acasa. E normal asa? Asa e si la voi? Ca noi sintem cu Bell-ul, avem abonament cu ei in care credeam ca intra toate convorbirile locale. Adica nu am platit nimic in plus fata de abonament daca numarul era cu 450... Si are cineva cont la astia:
http://www.sunaromania.com/mm5/merchant.mvc
E ceva de capul lor sau e teapa? Daca ati putea spune cu cine sunati si cit va costa, ca sa ne facem o idee, daca e ceva mai bun in alta parte, schimbam. Noi acum avem Internetul la Videotron, dar e cont de student, am o mica reducere si telefonul la Bell. E mai bine daca mutam tot la Videotron? Ma rog, daca aveti timp si chef, scrieti cum faceti voi...
Gata, incepe ziua, ma duc la munca.
mimitete spune:
pitilache si bebitu, La multi ani si tot ce va doriti!
Multumesc mult de urari si scuze de intirziere dar eu tocmai m-am intors din tara soarelui rasare si inca dorm pe mine.
Imi pare rau sa aud de atitia copilasi bolnavi, sper sa se insanatoseasca cit mai repede.
Ana, de ce pilule ziceai tu de nervi?
pitilache, eu o sa vin vineri si 18:30 suna bine.
Simi, nu-ti mai face griji pt aia mica. Copiii sint uneori rautaciosi si mie imi e greu sa cred ca i-a spus parintele sa nu se joace cu ea, mai ales pt motivul indicat. Pare mai mult o inventie a copilului. Les mechants sint mai peste tot, greu sa-i spui copilului "get used to it".
Voi de ce folositi Persil, vi se pare ca spala mai bine decit Tide lichid? Eu l-am folosit acum 14 ani ca deh cu ala eram obisnuita dar dupa aia mi s-a parut ca Tide lichid e mai bun. Poate m-am inselat.
O zi buna,
nelia spune:
Exact, Ana, asta voiam si eu sa te intreb. Despre ce pastile vorbesti, ca eu am pierdut momentul in care ai scris despre ele. Si felicitari pentru 100% al lui Tudor! Lasa, ca gasesti tu alt interviu, ce-i al tau e pus deoparte, cum spunea bunica mea. Asta n-a fost sa fie...
Mihaela, bine ai venit, e prima data cind te duci? Cum ti s-a parut? Nu faci si tu un jurnal de calatorie? Sa aflam si noi ce vezi pe unde te duci? Mie mi se pare de-a dreptul minunat sa vezi atitea tari! Ai timp si sa vizitezi ceva pe unde te duci?
Si mie mi se pare ca Tide-ul lichid e cel mai bun de aici, Persilul imi placea cum mirosea.