Sezatoarea canadiana (115)
Raspunsuri - Pagina 18
pitilache spune:
Aduc aici lista de confirmari ca poate nu va mai uitati pe prima pagina.
Deci:
Ana_Stroe - conf.
ange - conf.
cge
Dragaica - conf.
mimitete - conf.
nelia - inca nu
oanagabriela
Podeanu - conf.
Salina
Simonna - conf.
valen - conf.
pitilache + 1 - conf.
Daca e vreo greseala, spuneti-mi.
monicutza_bb spune:
Nelia da, trebuie sa faca vaccin la un anisor, cel mai nasol dintre toate, 3 intepaturi. unul din ele este ROR-ul, celelalte sunt aceleasi de la 6 luni. Sanatate multa copilasilor si sotului si ai si tu grija, ca stii ca mama este baza. In curand face piticul un anisor?
Olga sanatate lui Tony si ai grija de burtica. Condoleante
Distractie placuta fetelor, imi pare rau ca nu pot veni dar poate reusim sa mergem vineri la Autoprix ca vrem sa schimbam vanul si sa dam comanda la o masina la ei. De 2 saptamani ne chinuim sa facem asta si tot nu ne potrivim programele eu si al meu sot.
Dana Podeanu, ziceai ceva de o posibila operatie la genunchi. Cum te mai simti? mai ai probleme? (sau sunt eu pe dinafara? )
Copii sunt foarte bine, iar doamna de la gradi cand a auzit ca si medicul a zis ca sunt sanatosi a spus ca "atunci asa este caracterul ei - Aylin" (plangacioasa, usor nesuferita , seamana cu mami) Are 1 an si 3 luni, la naiba... normal ca vrea atentie, o vrea pe mami sau un substitut. Ma rog, o rezolvam si pe asta, dar sper sa gasesc 2 locuri la un CPE curand.
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Astea sunt pastilele de care zicea Ana, doar site-ul este diferit, eu de aici le-am luat: http://www.iherb.com/ProductDetails.aspx?c=1&pid=122
Sunt super, eu am inceput sa iau de 2 zile si sotul meu a remarcat ca sunt alta persoana. Acum pot sa realizez cat de stresata eram inainte.
Am cupoane de 5$ off daca vreti. Ajung cam in 8 zile, 5$ shippingul.
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Podeanu spune:
Neata, azi imi beau si eu cafeaua aici cu voi.
Mikion, sanatate si tie si copilului, mult ai mai tras in ultimul timp.
Mihaela, eu sunt mai batuta in cap,unde e tara soarelui rasare??
Nelia, si eu tot cu Startecul sint de 10 ani. Si eu am fost taxata aiurea cind am sunat in Ro si nu au raspuns. Dar ii suni tu si le explici situatia, te crediteaza luna urmatoare.
Eu am fost cam cazuta ieri, m-am simtit aiurea, molesita, si mina stinga amortita rau. De fapt ma si durea.M-am intins un pic in pat, Denisa s-a panicat rau, venea sa ma vada din 2 in 2 minute, Edi mi-a zis "ah, te simti rau?" " Am auzit ca te poate poate congela si inima iti bate inca, uite asa nu mai mori si te trezesti cind te simti bine" Maru, mi-am amintit mai demult ca ziceai ca baiatul tau nu e asa matur ptr virsta lui.
Cu cit cresc mai mult constat si eu diferenta intre ei. Denisa e mult mai responsabila, matura , Edi arata doar de 13 ani dar la minte...
Azi ma simt mai bine. Si ptr mine e ok 18.30 si sper sa ajung. Ma bazam ca al meu sotz nu e acasa, dar se pare ca ajunge si atunci avem de terminat de vopsit tavanul, si alte alea. Dar fac tot posibilul sa ajung ca tare ma mai remonteaza intilnirea cu voi.
Monicutza, chistul e tot acolo, am inceput sa ma obisnuiesc cu el. Nu ma doare decit daca stau mult in picioare sau merg mult. dar sunt in asteptarea operatiei, a trecut o luna doar, ei au estimat intre 3 si 6 luni. Merci de intrebare.
Ah, si saptamina trecuta s-au publicat finalistele la concursul de manechin. Merci de suport, dar nu am fost aleasa.
Anda, eu nu as rata Las Vegas ptr nimic in lume. Ai mai fost sau e prima oara?
Va las acum, mai trec pe aici mai tirziu.
Denisam spune:
Try-ma bucur a esti ok, acum am remarcat ca ai avut un mic accident.
Olga-sanatate multa, ai grija de voi si de bb si condoleante.
Simona-mersi, uit eun link cu filme-destul de recente:http://s282.photobucket.com/albums/kk268/denyr23/
si un link cu poze de luna asta:http://good-times.webshots.com/album/568434577ZkFsEI
Problema e ca Emma stie deja sa faca poze si corect si cand ma vede ca vreau sa o filmez, nu ma mai lasa ca sa faca ea poze,etc si mi-e ciuda ca vor si bunicii sa o vada cu scrie(la desen inca nu poate sa nu depaseasca marginile, pe mine ma mosteneste antitalent)-in schimb face litere,cifre,numara si incearca sa scrie nr corect,lucram cum sa faca corect cifrele, ca le recunoaste demult, dar le-a scris dupa linii punctate insa-cu literele e mai avansata,stie sa faca de tipar doar destule:O, E,I ,U A, V,T,M,P,C si nu mai imi aduc aminte acuma,cert e ca ii plac activitatile astea mai mult ca coloratul-si ii plac sporturile.Gata ca nu vrea sa sune ca ma laud prea mult, dar is mindra de ei ca orice mama-Alex ma distreaza ca o asculta cand il pune sa repete cuvinte, l a1 an si cele nic 5 luni, dar nu zice Emma insa si dc ii iei telecomenziel sau ceva ce ii place lui pe moment-se oftica si trage de lucrul ala cat poate, daca il ceri insa, il da f. repede si cuminte.
Mai vreau si eu pozne cu Atomicul,pe cand?
Sa avetzi o intalneala placuta!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Ah, si saptamina trecuta s-au publicat finalistele la concursul de manechin. Merci de suport, dar nu am fost aleasa. |
Cum nu? Pai nu ti-a zis nimeni ca ai fost aleasa manechina Sezatoarei? Cred ca toate ne-am dori sa aratam ca tine si acum si mai tarziu.
Si eu am remarcat diferenta asta de maturitate la copii mei, cu toate ca sunt micuti, dar parca Alex face si zice totul din topor, cu o badaranie naturala... iar Aylinuta este tare delicata, finuta, grijulie (a inceput sa imi aduca papucii cand ajungem acasa, parca ar fi un catelus )
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
nelia spune:
Hai, ca nu mai plec... ca am facut greseala sa lucrez la tema cu pagina DC deschisa. Va dati seama de procentaj, mai mult aici, decit in document.
Dana, ma sperii cind scrii de mina amortita. Ai grija, te rog, ca tu si muncesti foarte mult si asta faci in ultimii ani, ai nevoie de pauze mai multe. La teorie sint as... Si tinem pumnii sa-ti vina cit mai repede rindul la operatie, sa scapi si de problema cealalta. Asa i-am spus si eu lui Octav, sa sune si sa-i intrebe de ce, dar el e mult mai radical, isi baga... si gata, nu sta la discutii ca mine. O sa-i spun ce ai spus si tu, ca practic nu avem motive de nemultumire in afara de aceste taxari in plus si care mi se par incorecte, nu ca ar fi vorba neaparat de bani.
Japonia e Tara Soarelui Rasare, de la Nippon de trage, ca asta inseamna, originea soarelui. Tara preferata a sotului, cred ca s-ar muta si miine acolo... si ar minca kendo pe piine, ca e scumpa rau viata acolo!
Monicutza, da, Lisandru va face un an pe 27 noiembrie, nu-mi vine sa cred! Aoleu, deci tineam eu minte bine de vaccin. Nu cred ca-l poate face miine, ca e racit, sa vedem ce spune si pediatra. Eu sint bine cu sanatatea acum, mai putin spatele, asta doare rau... Mi-ar trebui niste sedinte de chiroterapie, dar de unde atitia bani...
Bine ca nu au nimic copilasii, sanatate in continuare. Pastilele alea merg si cu alaptatul?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisam spune:
Dana-sanatate multa,ai mare grija si tu!
Nelia-bafta cu vaccinul,aici astia nu ti-l fac decat dupa ce a implinit anul sau chiar in ziua respectiva.
Katrinelu-va pregatitzi de party,ce face Julia, ce zice ca o duci la locul de joaca cu copiii?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monicutza_bb spune:
Nelia pe cutie zice ca daca esti insarcinata sau alaptezi sa intrebi intai medicul. Deci nu este contraindicat, dar nici recomandat... daca poti, intreaba un medic sau poate pe site scrie ceva legat de alaptat. Eu stiu ca atunci cand alaptam nu aveam voie sa iau echinaceea si tare aveam nevoie, ca raceam tot timpul, imunitatea mea era la pamant, lua tot pitica. Dar ma bucur acum ca ea este super-rezistenta, nu prea raceste spre deosebire de Alex, pe care nu l-am putut alapta si a cam fost bolnavior primul an de gradi, mai rau decat pitica.
Si eu am probleme mari cu spatele, mai ales seara si mai ales in partea dreapta sub omoplat. Eu am avut chiar rendez-vous la chiropractician, costurile acoperite de asigurare, si l-am ratat... Acum nu mai avem asigurare, sa dau sute de dolari pe tratament nu imi vine, sper doar sa creasca copii sa nu ii mai car atat in brate, ca de la aia mi se trage si de la sarcini. Dar ce ma mir eu ca ma doare spatele, ieri si alaltaieri am coborat cu copii amandoi in brate de la etajul 6 pana in garaj pe scari, ca liftul era stricat si nu eram sigura daca imi rup gatul pe scari de la cizmele cu tocuri sau spatele de la carat copii
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
monicutza_bb spune:
Aaa.. tot pentru Nelia. Daca este racit nu este grav, doar sa nu fi facut febra in ultimele 48 de ore. Si intradevar Denisa are dreptate, se face dupa ce copilul implineste un an.
Acum mi-am dat seama ca Lisandru este nascut in aceeasi zi cu cea mai buna prietena a mea sa creasca mare si sanatos
Pozici Aylin
Pozici Alexutu