Sezatoarea canadiana (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

MQQM, ma duc vineri la medic, la pediatra lui, sa-i arat putza. Na, atit de mindra am fost ca am si eu un plod cu putzica si acum e plina de bube! L-am spalat cu apa cu bicarbonat si l-am dat cu crema de galbenele, inca nu stiu daca are vreun efect.

Mi-am luat ceva de mincare si am venit sa mai citesc... asa m-a distrat mesajul tau!!! Auzi, cica intru cu ciinele ca sa descoperi perisabilele...[-:)))] Da' sint consolata: deci se poate si mai rau ca mine! Noi ne suportam reciproc, ca nici pe Octav nu-l da ordinea pe-afara, numai ca el e barbat si casa femeia o tine, deci la mine e mai vizibila. Nu vom scoate copiii ordonati, asta e clar, am renuntat sa-mi mai propun asta... unde nu e, nu ai ce sa ceri, nici de la noi, nici de la ei. Incerc doar sa mentin o linie, sa inteleaga ca patul trebuie sa fie totusi liber seara, cartile si caietele degeaba au lectiile facute daca nu sint si in ghiozdan si al scoala, mincarea aduce furnici si gindaci si mai si miroase cind se strica s.a.m.d. La nivel individual, Octav si Tudora sint mai ordonati o tira, dar nu atit de ordonati incit sa mai ordoneze si vecinatatea, adica pe mine si pe Agata. Iar bebe... profita si de ordine si de dezordine si isi face (dez)ordinea lui!

Ordine vs. dezordine, organizare vs. dezorganizare - asta da subiect interesant! Si ar mai fi eficienta si ineficienta - dar asta e consecinta prezentei sau absentei primelor doua!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

bebitzu, eu mi-am gasit un nodul prin vremea cand a fost cu SARSul, nu mai stiu altfel exact acu' cati ani. Dupa mamo, m-au "trimis" la needle biopsy si de atunci ma duc la 2 ani la alt mamo. Cu masina... pai tre' sa bage benzina, sa plateasca asigurare, hihi, io stiu cat isi permite masina?

nelia, da mai, cat sunt mici e ok, cand cresc insa cu unii e treaba multa. Si-nveti aia cu "you can't win all the battles, but you can choose your battles". Tac-su bietul, el e ordonat, si se streseaza rau, desi incerc eu sa ii explic "lasaaaa...". L-am incaruntit bietul de el cu noi, ca-i tare harnic.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bebitzu-eu am in familie caz de cancer la sin, de la bunica D-zeu sa o ierte si mi s-a recomandat la 2 ani sa merg la mamografie, mai ales dupa 30 de ani, nu e dureros, e ok si de obicei se lasa cu rezultate ok.
Nelia- violet de gentiana, crema galbenele si musetzel- al meu baiat a facut asa o iritatzie, e drept ca la extremitatea cealalta=fund, dar asa i-a treuct repede si am scapat de drumuri la medic si pierdere de timp.
Maru-esti bine?
Khristin-ce facetzi?
Pup restul fetelor!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc, multumesc, multumesc! M-ati coplesit cu atatea urari!! Vi le transmit si eu voua inzecit!

Simo si Cristina (cge) sanatate multa la copii!

Deci cum ramane cu intalnirea de vineri? Eu s-ar putea sa ajung un pic mai tarziu, adica pe la 7 si sa fiu insotita de o colega de care nu am cum sa scap... Mi-a trebuit sa-i arat o invitatie VIP la Lise Watier pentru vineri si acum m-am legat la cap, trebuie sa merg mai intai acolo... Mai sunt doritoare?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Denisa, sunt bine, cam tacuta si navalita de treaba, ca au prins astia de seama ca nu zic nu, si ma "calaresc" la greu!
Ma iau nostalgiile de 2 ori pe an: odata de ziua mea, ca de imbatranesc, si o data de ziua plodului ca de, imbatranesc din nou!

In rest va citesc cu ordinea: eu sunt si nu sunt ordonata, ma ia in valuri, ma, da sefa asta a mea e obsesiv -compulsiv. Acu decat sa innebunesc, mai bine incerc sa ma ordonez si eu!
Acasa, ne apuca accese, cand pe mine, cand pe sot, iar o chestie care am decis-o stiind ca in veci nu o sa fie ordine totala in casa, a fost sa nu punem tv in living. asa ca avem unu in basement, unde e voie cu mancare, gustari si unu in dormitor unde nu e voie cu mancare, ci numai cu bauturi (daca se poate incolore, asa ca vinul alb )
Ideea a fost sa avem si noi macar o bucata de casa care arata decent!
In rest, si la mine sosetele au picioare, ca si ale copilului si ale sosului...da noi am vazut la tv, la un show de mare prestigiu, Seinfeld ii zice, documentar facut de capitalistii astia, stiu ei ce zic, cum ca sosetele fug cand le pui la uscat. Inca se cerceteaza unde fug, dar e sigur ca fug!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

MQQM am strans deja bani si i-am dat, nu a fost mult nu a fost putin, am incercat si noi sa o ajutam cum am putut.
Pitilache eu mi-s prezenta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, cand va aud cu diete, vorbiti limbi straine pt mine. Si nu pt ca m-a ferit soarta de kg in plus, ci pt ca sunt paralela cu treburile astea si nici nu ma atrage subiectul. Daca vrea interlocutorul sa scape de mine, n-are decat sa-mi vorbeasca de diete.
In schimb miscarea fizica mi-a stat tot timpul ca un ghimpe in creier. Mereu ma condamn ca nu fac nici un fel de exercitiu fizic (evident de intretinere, nu de slabire), ca nu am nici un sport-hobby pe care sa-l practicmacar cand mergeam cu buss-ul aveam juam de ora de mers pe jos zilnic in virtutea drumurilor pana si de la statia de autobuz, dar acum, ioc.
Mqqm, daca erai mai pe langa mine, te insoteam la YMCM ca daca as avea pe cineva cu care sa ma indemn, as fi mers, dar altfel… sunt prea comoda la ideea asta.

Ramona, bravo tie ca mergi inca la sala de 2 ori/sapt., eu n-am sa pot fi asa de constiincioasa probabil niciodata. Sau paote nu-s destul de motivata.

Ica, noi cam cumparam mereu bilete lufthansa. Ni se pare cea mai ieftina companie raportat la conditiile de zbor. De unde le luam? In general am luat de pe travelocity, dar acum, ultima oara ma luat printr-o agentie romaneasca. Iti trimit pm daca te intereseaza (sa nu fie considerata reclama gratuita).

Dragaica, nu stiu daca te consoleaza asta, insa e un fenomen. Ei sunt imprastiati doar in viziunea noastra. Prioritatile sunt diferite si criteriile de apreciere si mai diferite, asa ca ceea ce ni se pare noua important si vital pt o stare buan de confort, lor li se poate parea pierdere de vreme. Cred ca e mai usor sa iti schimbi tu viziunea asupra lucrurilor, decat sa-l determini pe el sa si le adune pe toate de fiecare data. Daca vei reusi sa-l determini sa le stranga, se numeste transfer de stres, adica scapi tu de stres, insa tocmai ce-i nasti lui unul: si anume sa stranga mereu si mereu si sa fie atent sa nu le mai lase la voia intamplarii. Daca vrei ia-o pe rand, cu pasi marunti (prima data sa-si stranga ciorapii, apoi cutiile de bere etc.). Ca daca ii ceri de la inceput sa le stranga pe toate, ori nu face nimic si latri la luna, ori isi ia campii si fuge de tine cum te vede .

Mie pediatrul pt alex mi-a fost recomandat de ginecolog (la ultima vizita la ginecolog am intrebat-o pe secretara daca are vreu nepdiatru sa-mi recomande pt copil si era unul chiar pe acelasi etaj cu ei si primea pacienti noi). La adrian pediatrul mi-a fost recomandat special de cei de la NICU tinand cont de problemele pe care le aveam la acel moment cu adrian. Mi-au spus ca e un pediatru si un om deosebit, insa practica mi-a dovedit ca e mult deasupra prezentarii care mi-a fost facuta. Nu mi-as dori un moment un alt pediatru pt copilul meu. E trainingat prin multe locuri in lume si are o pasiune anume pt aceata meserie. Am incercat sa-l mut si pe alex de la dr. de fam. la acest pediatru, dar din pacate e f ocupat si nu mai primeste pacienti noi. Hai ca am plecat de la sursa de unde poti gasi un pediatru si-am ajuns sa-l ridic pe pediatrul nostru in slavi. Deci intreaba-ti ginecologul, dr./asistentele din maternitate.

Olga, imi pare rau de tragedia prietenului vostru. Sper sa treaca cu bine familia peste toate. E trist si mai trist e ca dar din pacate nu poti repara nimic.

Si asta cumulat cu depresia lui Mqqm, pe care cred ca mi-a transmis-o prin simpatie, daca nu telepatie. Io as fi vrut sa-t izic ceva, dar n-am gasit nimic sa-ti zic, nu te-am ignorat.

N-am citit tot, recuperez ca sunteti prea harnice pt vremea de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani pitilache si bebitu, sa aveti parte de multa sanatate si bucurii cat cuprinde!

maru... mai clar, pliiiiz! E ziua ta si a lui ala micu'?

lorelaim, si eu am trecut cu Roxana prin complexul Electrei. E important ca nu tu sa ii spui ca tata deja are o sotie si ca ea nu va putea fi sotia lui, ci sotul tau trebuie sa faca asta. Caci daca pe tine te percepe acum ca pe o rivala in inima tatalui ei, iti dai seama ca nu-i pica prea bine sa auda de la rivala lucrurile astea
Dar vestea buna e ca trece, nu te speria. Intr-o buna zi, nu prea departe, vei constata ca n-o sa mai spuna ca se va casatori cu tata. Dar repet, sotul tau trebuie sa ii explice ca va iubeste mult pe amandoua, ca tu esti sotia lui si ca dragostea pentru sotie e diferita de dragostea pentru fetita, insa cantitatea e la fel de mare si pentru una, si pentru alta. Iar ea isi va gasi atunci cand va creste un barbat pe care il va iubi si care o va iubi, la fel cum parintii se iubesc unul pe altul, si cu care isi va face o familie. Si discutia reluata cu calm de cate ori e nevoie.

mQQm, bune veste cu legea asta, dar mai trebuie lucrata putin pana cresc ai mei, s-o mai inaspreasca. Eu, bunaoara, as dori sa interzica motocicletele... pana pe la 30 de ani, asa. Si ma mai gandesc, sa stiu ce-i propun MP-ului meu.
Exact cum e copilu' eram si eu cu curatenia ... un morman mare de chestii aveam in camera, dar ciudat, stiam tot timpul unde imi gasesc lucrurile. Si daca aveam musafiri ma milogeam de frate-miu sa ma primeasca la el in camera... si aveam noaptea cosmaruri ca intr-o zi n-o s-o mai faca...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritelor!
Mqqm, eu sunt acum in sapt 29, multumesc de intrebare. Mai am ceva. Indata incepem galeria la Andy:))
Suntem bine, eu cresc si abia astept sa nasc. Ca e greu tare cu batranetea, kg si bb:)))
Si ma mai zapacesc si astia la sv, tocmai cand intrasem deja in starea de aproape in concediu:))
Eu sunt ordonata cat de cat si pot sa zic ca imi zboara toate pasarelele in cap cand vad dezordine:)) Si incerc pe cat posibil sa ordonez sotul si motanul, da oricum de cand cu motanul nimic nu mai e cum a fost. Si ca sa vedeti ce pasarele am, eu plec dupa ei din casa ca sa pot aranja cat de cat in urma, ca m-a invatat mama ca nu stii niciodata cu cine te intorci acasa:)) Buna pilda nu?:) Si ma mai intreb de unde stolul….
Multa sanatate tuturor.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

As vrea sa fac niste cursuri de calculatoare ca sa-mi pun la punct office-ul, word-ul, etc.....ma tot uit pe net dar gasesc numai cursuri de secretariat.
Stie cineva unde as putea face niste cursuri care sa nu dureze foarte mult si la care sa ma pot duce mai ales seara sau la sfarsit de saptamana?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput