Sezatoarea canadiana (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Dragaica, vezi ca s-ar putea sa gasesti cursurile astea chiar la Hec. Mie mi-au trimis un mail acum vreo 2 saptamani in care ma anuntau ca organizeaza cursuri de perfectionare pt. Word si nu stiu mai ce. sanatate sotului!!!Pitilache, la multi ani !!! (He he, e plina sezatoarea de scorpioni); vin si eu vineri ca mi-am revenit dupa colica biliara si daca tot ma simt bine, de ce nu m-as cinsti cu niste cartofi prajiti, nu?Cristina, sanatate Ancutei. Cand am citit mesajul tau cu reactia sotului la noua sarcina mi-a stat inima, apoi am vazut ca e vorba de-o sarcina casnica. oanagabriela, parca tu scrisesesi la un moment dat ca Antoniei i s-au lipit labiile mici? Cum anume se lipisera si ce simptome avea, ca am senzatia ca nici la Ines nu-s in regula si pana merg cu ea la medic vreau sa ma edific putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Valenma bucur ca ti-ai revenit, chiar o intrebam pe Mihaela zilele trecute cum te mai simti ne vedem vineri la restaurant.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

LMA sarbatoritelor/sarbatoritilor!

Try, Carmen77:

Doloress: Pe bebe o sa-l cheme Andrei. Mai cautam un nume, dar suntem inca in negocieri....

Dragaica: Imi pare rau de problemele cu sotul tau, dar si eu zic ca e bine sa cereti o a doua parere.

Eu fac acum un curs de 3 credite la HEC (care in programul meu e obligatoriu) si e chiar Word, Excel, Powerpoint si Sharepoint. Daca iti ramane loc de un curs poti sa-l iei pe asta, sa-l incluzi in certificatul tau. Vezi daca nu e cumva pe lista de obligatorii si la programul tau (cursul e cheama Introduction a l'informatique en gestion)

Daiopri: Mai am f. putin, nu-mi vine sa cred.... Si puiul asta tot imi da ghionturi, coate...cred ca incepe sa nu prea mai aiba loc... Mi-e ciuda ca am racit putin si acum stau cu miere si lamaie si portocale langa mine, dar astea imi cam dau arsuri..si uite asa.

A! Si apropo de ordine/dezordine! Pe cat sunt de dezordonata acasa, pe atat sunt de ordonata si organizata la lucru! Nu stiu cum se explica fenomenul, dar cred ca e mai bine asa decat invers...

Andy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

try, , ma intereseaza

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Andy mi-am ales deja cele 2 cursuri dar cred ca am sa-l schimb pe cel de management cu cel de informatica, ce profesor ti-ai ales? Am auzit ca este si o romanca care preda cursul asta, doar pe 25 pot face schimbari, am sa vad atunci daca-l pot lua pe asta, daca mai au locuri.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dragaica: Eu fac cu un tip tinerel: Sami Baffoun. E cam aerian el, isi propune multe pt. fiecare curs si nu reuseste nicioadata sa termine tot, dar e ok. Eu nu stiu sa-mi aleg profii. Fac cu cine pica. Pana acum toti pe care ii stiu ca au facut cursul asta au facut cu el. Am vazut ca e si o tipa romanca, dar n-am auzit pe nimeni sa fi facut cu ea.

Cursul nu e greu, desi e destul de multa informatie (dar daca stii office, te descurci), iar neuronul meu gravid e cam obosit in ultimele sapt. Stii ce mi-a fost cel mai greu? Sa lucrez cu Office in fr. Ca eu il am in engl. si am lucrat numai cu el in engl. si denumirile in fr imi sunau tare ciudat. :)

Ai 2 tp-uri, iar examenele sunt grila si ai voie cu toata documentatia. El a recomandat ceva carti, dar eu am luat altele pe care le-am gasit la biblioteca de cartier.

Andy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, multumesc mult! Miine voi suna ca sint libera!
Sanatate lui Lisandru! Nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de putzica, du-te la doctor!

Cge, si tie le fel, sanatate fetitei!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, apa termala de la Avene si pampers din panza ... la noi asa a trecut de cate ori a fost iritat.

Sanatate bolnaviorilor, nu prea am timp de scris ca am reinceput scarbiciul si nu imi ajunge timpul nici sa respir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Sincer intrasem sa va povestesc ce m-i s-a intimplat azi, sunt foarte suparata! O iau pe fetita de la scoala si-mi spune cu lacrimi in ochi ca o fetita nu se joaca cu ea ca asa i-a zis mama ei ,sa nu se joace cu ea ( ca ea nu a facut maternelul acolo, a fost la scoala publica la maternel) Cind mi-a povestit am crezut ca nu aud bine! Acum eu nu stiu cit e adevarat, adica sa nu fie inventat chiar de fetita in cauza, nu pot sa cred ca un adult e capabil de asa ceva!
I-am scris deja o nota la invatatoare, sper sa ma sune miine, sint un pachet de nervi. Si mi-e mila de Alice de mor! Iar ea, bleaga, se tinea dupa fetita respectiva si o ruga sa se joace cu ea!
Voi ce-ati face in locul meu?
Parca mi-a dat cu ceva in cap, pe mine ma afecteaza foarte mult lucrurile astea, poate n-ar trebui sa le dau asa mare importanta, dar va spun, asa m-am saturat de scoala lor privata, dar n-am incotro! Trebuie sa tac si sa inghit. Nici sa izbucnesc in fata copilului nu pot, ca miine repeta tot la scoala.

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Lorelaim, nu iti fa griji cu Gabisor, parerea mea este sa nu incerci sa "o cistigi", lasa lucrurile sa mearga de la sine, tot la mama va veni, fii convinsa...

Valen, da, Antonia a avut problema asta, nu este evident sa o descoperi. Trebuie sa o asezi ca la ginecolog si sa vezi daca fanta este complet deschisa. Daca nu, ai de ales sa mergi cu ea la pediatru (tratamentul este cu o crema Premarin) sau sa mai astepti. Problema cind sint foarte lipite (deci fanta este aproape inchisa) este ca poate face infectii urinare. Vezi ca au fost cel putin 2 subiecte (unul pa Parinti si unul la Clinica..)

Simi, Antonia a avut mai multe episoade la scoala cu fetite care nu se jucau cu ea. Am preferat sa o incurajez sa caute pe altcineva sau sa se joace singura. Nu cred ca discutia cu parintele in cauza va da vreun rezultat.

Mergi la inceput