Shopping la Milano in ianuarie

Shopping la Milano in ianuarie | Autor: pap.elena

Link direct la acest mesaj

Ma gandeam sa deschid acest topic ,in speranta ca sunt multe fete innebunite dupa shopping .
Dupa multe deliberari cu sotul l-am convins sa mergem in ianuarie la Milano pentru a vizita orasul dar mai ales pentru shopping .
Daca sunt fete care au fost la Milano in perioada reducerilor(mai ales in ianuarie) ,poate imi impartasesc ceva din experienta lor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

eu locuiesc la Milano, dar nu sunt inebunita dupa shopping;

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

asta nu inseamna ca nu dau si eu o raita prin magazine ... mai ales in perioada reducerilor .

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

pap.elena, ati mai fost la Milano?

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Nu am mai fost la Milano.De cate ori faceam cate un paln sa plecam undeva sotul meu excludea din start Italia .Asa ca am vizitat toata Europa mai putin Italia .
Noi suntem innebuniti dupa shopping .

Mergi la inceput

In fiecare an in ianuarie am plecat undeva pentru shopping. Cel mai mult in Austria si Germania .Anul trecut am fost in Austria si cu vreo 150-170 de euro i-am facut o garderopa noua pentru primavara si vara baietelului meu .

Mergi la inceput

Astazi au inceput reducerile la Milano.

Vreme rece si foarte, foarte mare aglomeratie peste tot. Am ajuns sa vad si eu cozi la intrarea in magazine. La Prada, de exemplu, se facea intrarea in magazin in grupuri.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana87 spune:

au inceput deja reducerile? credeam ca incep in 8 ianuarie...eu o sa ajung in 12 ianuarie, sper sa mai prind ceva reduceri.
stiti sa-mi spuneti va rog, in ce zona as putea face cumparaturi, dar nu la magazine gen Versace, Armani,ca ma gandesc ca chiar si la reduceri aceste magazine au preturi foarte mari; as vrea ceva gen Zara, H&M,Etam,Promod sau Mango daca este in Milano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

eu va admir, e o nebunie sa umbli tot Milano dupa reduceri....
langa noi este un outlet Benetton, tot in aceasta zona e Vulcano http://www.centrocommercialevulcano.com/ unde sunt magazine Zara si in genul asteia, plus Auchan

pentru cumparaturile de lux:
http://wikimapia.org/1075906/Quadrilatero-della-moda

ah, e si Gio Cellini
http://www.giocellini.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=50
, care elimina activitatea comerciala de la cinisello si de unde eu le-am luat pantofi la 10 euro ei costand 50 initial

mai e Bata, Bazar prin im
prejurimi (deci asta inseamna 5 km incoace - 5 incolo :-)))

dana, am vazut ca ati fost la piani di bobbi, fain!
mai mergeti? vrem cu voi :-)))

Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi

Mergi la inceput

asa este, cu saldurile o adevarata nebuneala si cozi interminabile, mai ales in centru sau bulevardele super cunoscute.

si eu cred ca prin centrele comerciale gasesti preturi mai bune; bani si timp sa ai. Si nu in ultimul rand sa nu ai copii langa tine, ca nu reusesti sa te uiti la nimic.

p.s.
gazzella, eu as mai merge , doar ca noi putem merge doar duminica.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Eu ajung pe 19 la Milano ,nu-mi fac probleme ca nu o sa gasesc haine .Bani sa fie
Pe mine ma interseaza magazinele ZARA,MANGO ,DIESEL ,PROMOD,ENERGIE,FORNARINA ETC.si mai ales magazinele pentru copii.Vreau sa-i fac o garderopa noua si juniorului .Nu pot sa cred ca toate isi vor termina stocul pana atunci .

Mergi la inceput