Shopping la Milano in ianuarie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Eu vreau sa aloc o zi si pentru Seravalle outlet .A fost cineva acolo?
Fetele din Italia poate ne zic cateva ponturi despre magazinele bune din Milano.
Ceva ponturi despre restaurantele de acolo? Eu sant cam patita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Apropo vroiam sa ajung si la lacul Como dar,pe vremea asta parca nu-mi vine .Sa ma plimb cu vaporasul la 0 grade nu-i o idee tocmai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu de Milano nu-mi amintesc prea mare lucru, decat urmatoarea treaba: taxiul din aeroport pana la hotelul din centru a costat vreo 150 de EURO.
Numai la Londra mai vezi asa preturi.
Dar macar la Londra ai optiunea metroului.

In rest...shopping placut! Mie mi s-a taiat de cativa ani buni de shopping, n-as putea sa explic de ce...pur si simplu nu ma mai pasioneaza. Oi fi imbatranit si de aia

Desi, daca as gasi magazine cu haine elegante pentru fii-mea...n-as refuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ZARA, nu toate magazinele au haine pt. copii. Cu siguranta sunt la cel din Duomo - San Babila si la Centru Comercial Portello (care este in oras, aproape de consulatul roman).

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Nu stiu cum am tot butonat pe forum si am ajuns sa vad pozele cu fiica ta. A fost realmente o mare placere sa-i admir tinutele, atat de asortata si cu bun gust imbracata, foarte eleganta probabil invata de la mami

La biserica unde mergem noi vin si niste fetite de la un orfelinat sponsorizat de americani, au rochii atat de frumoase, mereu le spun ca le-as imprumuta daca ar fi pe masura mea, fetitele au intre 4 si 8 ani. Asa ca Adina o vizita in State..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pap.elena

Eu vreau sa aloc o zi si pentru Seravalle outlet .A fost cineva acolo?

Elena si bufleiul Alexandru

noi am fost, dar nu in perioada reducerilor.

este autobuz direct Milano - Serravalle sau cu trenul.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Citat:

Eu de Milano nu-mi amintesc prea mare lucru, decat urmatoarea treaba: taxiul din aeroport pana la hotelul din centru a costat vreo 150 de EURO.

mi se pare exagerat de mult.

Chiar citeam un regulament de taxi si era chiar specificat ca indiferent din care punct al orasului pana la Malpensa tariful maxim era 70 de euro. Poate intre timp s-a mai marit tariful, insa tot mult mi se pare 150 €.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Tariffe Taxi

85 Euro da Milano centro a Malpensa aeroporto

...

La regione Lombardia cede al ricatto dei taxisti e concede loro , per la seconda volta in meno di un anno , di poter aumentare le tariffe sia nelle TRATTE URBANE , sia in quelle dei trasferimenti DA e PER l'Aeroporto della Malpensa .

Gli aumenti nelle tariffe saranno del 3.5% in più per chilometro in città e 15 EURO di aumento per le corse a TARIFFA FISSA .

Così : dal 30 settembre 2008 per arrivare a Malpensa da Milano , o viceversa, la tariffa taxi da pagare sarà di ben 85 euro contro i 70 che venivano pagati fino ad oggi .

Sempre dal 30 settembre , una corsa taxi per passare dall' aeroporto di Linate a Malpensa costerà 95 euro , contro gli 85 odierni .

http://fotografico.altervista.org/tariffe_taxi_milano.htm

deci, era Milano centru - aeroport Malpensa era 70, acum sunt 85.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Citat:

am umbrat si eu inainte de Craciun sa cumpar rochite mai deosebite la fetitele prietenei mele (7, respectiv 8 ani). Am gasit ceva care m-a satisfacut la un magazin "MAGNOLIA". Am vazut ca au acum reduceri de 50%.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Danamiha , da, o excursie in USA...acolo sunt si ieftine...

Referitor la taxi: inseamna ca pe mine m-au pacalit , mi-au pus ceasul! nu au luat tarif fix.
Dar bine ca ati spus de tariful fix, pentru cine mai are nevoie

Edit: m-am uitat pe deconturi, intr-adevar scrisesem niste monstruozitati de sume. In realitate am platit o data 106 EUR si o data 95 EUR - ceea ce schimba oarecum situatia.
Tot e multicel, avand in vedere ca un taxi aeroport-oras in majoritatea capitalelor se invarte pe undeva pe la 50-60 EUR maxim (cu exceptia Londrei).

Mergi la inceput