***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELE AM 2 INVITATII LA BABY EXPO CINE LE VREA?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor, Rares se simte mai bine acum.Dormim impreuna dar sper sa ajungem iar in patut cand si-o reveni complet.
Cateva poze noi cu tunsulici puteti vedea de aicihttp://good-times.webshots.com/album/568737959xbjJYn

La sfarsit sunt si cateva poze cu renul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

madaiulia, acum mi-am amintit: am o amica, ea a nascut in febr. 07 o fetita, apoi in august 08 un baietel, amandoi cu cezariana. Zice ca n-a avut probleme.
DidiAlex, multumesc mult, eu iau hainute de baietei, nu stiu ce culoare va avea lozul, dar mai am o prietena care vrea baietel si are 2 saptamani de sarcina mai mult ca mine, asa ca, daca nu va fi la mine, poate la ea.
Ziceam de doctori. Cei care m-au vazut pana la 7 luni de sarcina au zis in cor: "cezariana, ai bazinul prea mic" sau cel mult "la prima nastere fara epiziotomie, ha ha ha ha ha ha ha! Asta e procedura, se face din oficiu, asa TREBUIE, asa E MAI BINE". Uite ca asta n-am vrut sa accept, mai ales ca auzisem ca se face de la dilatatie 8-9, plus ca stiu riscurile si efectele secundare. Ma gandeam cu groaza ca nu voi gasi un doctor care macar sa incerce fara, si ca va trebui sa fiu taiata intr-un final. Pana la urma am avut noroc .

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

madaiulia, ti-am vazut baietelul, tare scump, sa ni-l arati mai des.

mihamora, eu ii amestesc Euresalul cu apa si i-l dau cu biberonul, dar a mea e rata, bea aproape orice.

chiquitita, si Andreea are gatul rosu, nu tare, dar eu nu-i dau nimic, daca mananca, se joaca, doarme bine. Dr ne-a dat Amoxicilina, cica e de o sapt si ceva asa si sa nu faca complicatii, eu din cate imi amintesc si iarna trecuta era cu gatul rosu mai tot timpul, nici nu stiu ce sa fac, parca nu i-as da. Tot ea mai zice ca e posibil sa fie asa de la aerul rece daca stam mult afara, si Andreea intr-adevar fuge pana tuseste, dar n-am ce-i face. Multa sanatate Liviutei!

carstea, frumos tunsuliciul tau si e tare haios in costum de ren.

CarlaV, nu stiu daca te taie cand nu e cazul, eu asa tind sa cred, ca erau si netaiate cand am nascut eu. Si eu am stat 2 ore cu dilatatia 9 si nu m-a taiat numai chiar inainte sa iasa Andreea, pe masa.

Betty 8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, da, in provincie nu e chiar asa ca in Bucuresti. Eu am vazut aproape 20 medici (si cu renume si mai fara) si nimeni n-a zis ca ar incerca si fara. Desigur ca mai sunt intamplari, cand se naste copilul doar cu o moasa sau cu asistentele si nu ajunge doctorul la timp. Taietura e "privilegiul" doctorului, altii nu au voie sa o faca .

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Chiquitita, Mihamora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Nicole doarme de prinz asa ca intru si eu 20 de minute si apoi fac ceva de mincare...Doarme cam o ora jumate- 2 ore la prinz, la 1 pm o pun in patut si ii zic ca trebuie sa se odihnesca, comenteaza si plinge un pic dar doarme...apoi suntem gata de joaca pina la 8 seara cind se da stingerea !! Daca sunt norocoasa doarme pina la 7-7:30. De mincat avem si zile bune si unele mai putin bune...ciorba e o adevarata aventura, trebuie sa-i schimb bluzita dupa...iaurtelul la fel, se "picteaza" pe miini cu iaurt apoi aplicam "masca" pe fata...Ii place carnita de pui, cea de vita/porc e mai greu de mestecat dar ne straduim...Nu stiu cite kg avem, numai in 11 decembrie meregm la vaccinul de 18 luni...Ieri i-am facut vaccinul de gripa, sa vedem cum va reactiona,primul se face impartit in 2 , la o luna diferenta.
Acum se joaca cu www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bulnl&pid=30407" target="_blank">catelul astasi cu www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=product&pid=5536" target="_blank">astasi ii place Baby Einstein - Numbers ...pianul, cuburile, caruciorul de papusi si multe, multe altele...depinde de zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Angi

Ai lipsit ceva vreme... Cum e la servici? Mai alaptezi? Vazut poze de bomboana roz (si galbena) Vad ca Nicole e de mare ajutor, sterge praful, intinde rufe, da cu grebla . La noi e tot mai dezastru, in fiecare zi... parca trece uraganul... cat o tine pana intelege si strange dupa el??

Madaiulia
Eu sunt cam zapacita ...am uitat ca ti-ai schimbat nick-ul. Am vazut eu ca-mi scrii, da' n-am facut legatura cu Numai_eu. Noroc cu DidiAlex Vazut poze de flacau, tare frumos

Mamica lui ELIAS - ( 31.05.2007)

La joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA

Madaiulia
Eu sunt cam zapacita ...am uitat ca ti-ai schimbat nick-ul. Am vazut eu ca-mi scrii, da' n-am facut legatura cu Numai_eu.

Mamica lui ELIAS - ( 31.05.2007)

La joaca

Io nuam stiut asta si ma gandeam ca avem o fata noua da' totusi parca ea nu se simte asa la noi...........eram confuza total.Acum de nu mai pot!Acum inteleg tot despre colega cea noua!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumim tare mult pentru ca ne-ati vizionat pozicile si pentru aprecieri. Si eu ma uit mereu la pozele capsuneilor si le admir.
Chiquitita si Andrei mai are din cand in cand gatutul rosu, dar noi am luat numai nurofen/paracetamol la febra serioasa (peste 38,5), ambroxol in caz de tuse productiva si pentru gatul rosu Tantum verde spray cand era mai rau. Si daca faringoamigdalita e in contextul unei viroze respiratorii (cum probabil este la Livia) antibioticul nu are decat rolul de a preveni o eventuala suprainfectie bacteriana, nu influenteaza in nici un alt fel evolutia bolii. De fapt in toata explicatia asta alambicata voiam sa zic ca e posibil ca gatul sa fie mai rosu decat prima data chiar sub antibiotic. Tu la ce pediatru mergi de obicei? Eu am mare incredere intr-un dr de la spitalul 2, clinica de pediatrie de la parc. Daca nu iti e foarte peste mana sa ajungi acolo, zi-mi si iti spun pe pm despre cine e vorba.
Mai era o intrebare la care voiam sa raspund, dar m-au lasat neuronii.
Edit Ioana .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput