***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Didi iti foarte multumesc (ce exprimare!!) pentru consilierile din experienta. Le apreciez foarte tare. La mine experienta e zero, cunostintele din facultate limitate, asa ca inca nu ma simt in stare de dat sfaturi in calitate de medic. Cand stiu, intervin, cand nu, imi vad de treaba.
Iar cu Zyrtec-ul (cetirizina) sunt ceva date ca asocierea antihistamincelor in infectiile de tract respirator ar avea efect favorabil. De fapt eu stiu de studii pentru loratadina, dar am vazut ca pediatrii nostri folosesc foarte mult Zyrtec, desi personal nu am fost deloc multumita de el (eu la o urticarie i-am dat lui Andrei si nu am vazut imbunatatiri). E recomantat peste 1 an, iar recomandarea de regim pentru Liviuta nu cred ca tine de administrarea Zyrtecului, ci ce probabilitatea unei alergii care sa fi generat eruptia.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

madaiulia vreau sa-ti vad si tie puiutul de ce nu ai poze?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Doamna Ioana dorinta va este indeplinita. Aici gasesti poze cu Andrei http://good-times.webshots.com/album/568333691oYdUcr?vhost=good-times. Am mai pus din cand in cand link-ul, dar rar adaug ceva poze noi in album pentru ca sotul meu descarca pozele de pe camara, le pune pe dvd si apoi le sterge din calculator, asa ca mie imi e greu sa caut apoi prin dvd-uri.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ANGELA, ma bucur ca sunteti bine. NICOLE a crescut tare frumos. Sa mai scrii cand iti faci putin timp

Ia sa o strig si pe RALUCAAAAAAAA...poate se indura si ea sa ne zica cate ceva despre MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Elteka - si te imbratisez cu drag. Asa e, ne-am intalnit la un loc de joaca pt copii si cu Alynta.

Madaiulia - tare scump Andrei , si harnic

Am vazut poze si cu dulcica Mirunica si cu Livioara dragalasa.

Ninutza - ca bine zici, si mie mi-e dor de Raluca si Maria.

Chiqui - multa sanatate Liviei!

Pepsi , mai treci pe aici

Doxinu - felicitari pentru papaciosul Stefan.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Fetele de cand a avut enterocolita STEFAN cere de mancare intr-una.Mi-e asa de drag de el.........Ma ia de mana si ma duce la frigider:"mama papa",asa ceva nu ni s-a intamplat niciodata

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Imi pare rau ca te voi dezamagi dar n-o sa-l tina multa, daca de fel nu e mancacios. Si fetita mea tot asa a facut, manca de ne speriasem dar nu a tinut-o mult, din pacate. E normal dupa enterocolite, toti bb-ii ar manca si pietre ca sa recupereze ce au pierdut, ne-au atentionat si din spital.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

madaiulia pai asa mai merge.Este tare dragut si scumpic

mihamoramultumesc sunt asa de mandra ca papa si el ca un copil de vrasta lui.........

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Ckristina multu de informatiile cu privire la testele de alergie; va zic sambata cum a fost la noi.

Pt stafilococul auriu si tusea de o luna Isa a primit eritromicina sirop sau dr a zis gentamicina injectii dar nu am cine sa i le faca asa ca ramanem pe sirop si Stodal, sirop de tuse. A mai luat cineva Stodal?, a avut vreun efect? e un produs naturist pt tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui petit_ange

Ckristina multu de informatiile cu privire la testele de alergie; va zic sambata cum a fost la noi.

Pt stafilococul auriu si tusea de o luna Isa a primit eritromicina sirop sau dr a zis gentamicina injectii dar nu am cine sa i le faca asa ca ramanem pe sirop si Stodal, sirop de tuse. A mai luat cineva Stodal?, a avut vreun efect? e un produs naturist pt tuse.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Noi luam acum stodal, mi se pare mai eficient eurespal-ul, dar nu il accepta ca e amar.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
didishor, nu o sa zic deloc!M-a mirat ca mi-a zis ca gatul maaaai rosu decat sambata, pai ce sa ii mai dau sa nu mai fie, na???Tu cum mai esti?
Regimul era dat cum a zis madaiuliapentru ca initial au banuit ca o fi de la vreun aliment/alergie la aliment, apoi au zis ca e o eruptie asociata cu viroza dar ca ar fi bine sa pastrez si regimul, just in case. Ne ungem cu o scarbotenie pe bube, nici nu stiu daca o sa ii tin regimul strict pt ca nu manaca mai nimic.
Madaiulia o sa urmaresc si eu zyrtecul, daca nu...joi mergem din nou la control. Cu panaritiul sunt mai bine, inca mai fac puroi la o unghie, dar e oricum mai bine. La ce cosmeticiana mergi? Imi amintesc ca la spital aveai asa niste unghii frumoase cu o floricica bleu
doxinu, pediatra ei m-a trimis la spitalul de copii la dermatologie si pediatrie si culmea, 3 pareri au coincis, 4 chiar, daca o pun si pe farmacista care a preparat amestecul si mi-a zis ca e o eruptie de la raceala.
petit_ange iarna trecuta am luat si noi stodal si a fost bun. E naturist, altceva de tuse nu am luat, probabil ca mai sunt si produse mai bune.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput