***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Betty, de ce sa ma supar iubita? Multi pupici !

Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

arcadia, iti trimit eu email-ul, dar da-mi adresa ta de email.

Oana, multi . Sigur o sa fie bine!

Betty 8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani Piticasigogosica!
Kay foarte emotionant clipul Soniei.
Carstea imi pare rau ca e bolnav Rares. Ne arati poze cu micutul ren?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

didi, ce e lanternfest? ca iar m-ai facut curioasa
tin pumnii sa se rezolve cu mirena, daca nu is si alte metode

poohy, si eu cred ca nu e asa pufosica Manu, mie mi se pare foarte draguta eu stiu ca cat sunt mici nu conteaza daca sunt mai pufosi copiii, se regleaza dupa aceea..

kid grija mare cu analizele ca lui ariel i-au iesit de 2 ori analizele infectate cu virus din laborator... poate nu are nimic juniorul

ramona tinem pumnii sa iasa bine biopsia

petit_ange multa sanatate isei

madaiulia cum a fost examenul? pentru ce era?

ella super informatiile de la psiholog, multumim
sper sa dispara in timp tensiunile cu soacra foarte bune sfaturile psihologului in privinta asta, si ale eltekai si mai si

elteka minunate mesajele tale cred ca toata lumea se bucura ca iti rupi din timp ca sa ne scrii si noua lucrurile astea, draga de tine

irinusha am vazut pozele cu voi, tare frumosi copii ai

ioana ma bucur ca ne-am cunoscut si imi pare rau ca n-am putut sta mai mult de vorba, dar tot venim noi odata in tineretului tu esti tare draguta iar de stefan nu mai zic

ne-am intalnit cu carla in seara asta, a fost foarte frumos calin i-a dat lui saby, care e taaare frumoasa sa pape pufuleti, direct in gurita pacat ca nu am luat aparatul foto..

kid, pai daca va intalniti in titan, ma inscriu si eu

piticasigogosica la multi ani!

madi calin mazgaleste (pardon, deseneaza numai pe pereti, a pictat 3 pana acum

an@ ma bucur ca sunteti mai bine neplacuta experienta cu medlife, eram gata sa cred ca e spitalul ideal dupa toate lucurile pozitive auzite in ultimul timp, dar deh, trebuie sa existe si uscaturile intr-o padure..

angelabv bafta la bb2! eu nu cred ca esti asa batrana

carstea sanatate multa lui rares! nu stiu ce sfat sa-ti dau, calin a fost bolnavior o singura data..
eu vreau costumas cu santa's little helper, cum facem

betty, arcadia_rains@yahoo.com e mailul, multumesc mult, esti tare draguta

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Arcadia sunt sigura ca ne vom vedea si de-abia astept

OANA totul v-a fi bine ai sa vezi iubita.Sunteti 2 luptatoare amandoua.Si da' in legatura cu bagatul vedetei in fata asa e la noi si daca asta vrea publicul............... si unul pentru SONIUTA

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Arcadia multumesc de intrebare. Mie mi s-a parut tare greu examenul, dar eu nici nu am invatat mare lucru. Oricum si ceilalti, mai pregatiti decat mine, spuneau ca a fost greu. Acum stau cu ochii pe net si in stress maxim, sunt cam la limita cu punctajul si astept sa vad ce se mai intampla. Despre concursul de rezidentiat este vorba. Am terminat medicina, dar din considerente financiare am renuntat dupa facultate si am lucrat in vanzari. Iar anul asta m-am gandit sa revin la vechea dragoste. Asa ca m-am inscris la examen mai mult sa vad cum este, in ideea ca o sa ma pregatesc la anul mai bine. Spre sfarsitul saptamanii se afiseaza rezultatele definitive. Le astept cu nerabdare.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

madaiulia, mult succes ce fain ca avem inca un medic la capsunele

betty, am vazut pozele cu andreea, e tare frumusica am vazut ca seamana cu tati, sunt curioasa cu cine va semana bb2 si pisicuta voastra imi place

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Daaa, Calin este un cavaler desavarsit, musca el din pufuleti si apoi ii dadea Sabinei in gurita, au fost tare dulci. Plus ca e foarte sexy cu geaca lui de aviator . Acum, dupa cati pufuleti i-a indesat in gura fetei, ma gandesc sa o pun la cura, ca poate cu funduletul mare n-o sa-i mai placa data viitoare .

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

batty si io am vazut-o pe ANDREEA da' am uitat sa-ti zic.De fapt cand am timp ma uit la toti capsuneii insa uit sa-i si laud
Cum te mai simti?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

SI EU o recomand pe Ioana si al ei STEFAN !!!

e tins, e tins... mama...mamaaaaa. e tins

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput