***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***
Raspunsuri - Pagina 5
tamaraspt spune:
iau si eu cateva zile pauza de dc si am si avut 2 cap de recuperat - si recuperarea a durat ceva. am citit lucruri foarte interesante, va multumim ca va faceti timp sa ne imparasiti experientele voastre.
Oana succes in campanie, desigur o sa reusiti caci amandoua sunteti niste luptatoare. Ai pomenit la un moment dat de donatii prin telefon. Ai rezolvat ceva? Sigur va fi mai usor un sms/tel decat o deplasare pana la banca.
Am citit postarile tale din ultimile saptamani grupate in cateva zile, m-ai facut sa mananc o ciocolata , sa rad si sa ma intristez. pt tine, sa sti ca esti o superwoman!
PS Eu nu manac o ciocolata nici intr-o luna, dar bag la greu alte prostii.
Elteka acum Matei nu prea se mai joaca singur, cand era mai mic parca se juca mai mult. Voi incerca sa aplic lucrurile pe care ni le-ai imparatsit, vreau sa vad si eu macar cateva schimbari.
Sa va spun si eu ce jucarii preferate are Matei:
- masina de spalat, de departe ocupa locul I, dar trebuie sa stau si eu in preajma sa privesc
- eu, intr-o zi a stat vreo juma' de ora si sa jucat cu burta/buricul si snurul de la pantaloni
- mingiile de toate marimile. Suteaza sau se urca pe ele - cu cat e mai mica cu atat mai bine.
- paturile. Am fost sa vad niste apartamente de inchiriat pt cineva si el descoperea in dormitor intotdeauna un pat imens si gol. Si sarea in el cat stateam sa vedem ap, asa ca acum acasa face la fel.
Dintre jucarii as mentiona o tablita magnetica no name, are preferinte la ce sa-i desenez deja.
Si nu ati mentionat masinutele pt baieti. Deja incepe sa-l incante tot mai mult, a avut o masinuta de la gowi pe care a indragit-o f mult, dar la un moment dat am pierdut-o.
Ella foarte interesante relatarile despre discutia cu psihologul.
Iar cu tv am patit-o eu sapt asta. Am vazut discutiile despre baby eistein si am vrut sa-i pun si eu. Nu a mers dvd-ul si am zis sa-l las sa se uite putin la bebeTV. Greseala mare, a doua zi cerea tot timpul "bebe" si aducea telecomanda. Acum ii spun ca doarme si are voie vreo 5 min seara la tv pana gasesc altceva.
Iar soacra ta sa stii ca a fost o 'dulceata' daca a asteptat pana acum sa-i cumpere olita. A mea mi-a cumparat prima olita cand am nascut si pe a doua cand a facut Matei 6 luni. Si eu sunt singura impotriva tuturor in problema olitei.
Vazut poze, m-am indrogostit de fetite.
La multi ani Iri!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Matei!
La multi ani capsunicilor! care implinesc un an si jumatate zilele acestea
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
chiquitita spune:
oana, filmuletul este induiosator!Nu te mai gandi la comentariile rautacioase, asta e gura lumii, tu gandeste-te la final.
madaiulia, bafta la rezultate si mersi de info de pe pm. Ce specializare ai ales?
betty, andreea e o frumoasa!
Carla, am rasfoit din nou pozele sabinutei de la inceputuri. Domnule, dar ce mamica fresh erai imediat dupa nastere!
doxinu, il vazusem si eu pe steafn mai demult dar am uitat sa zic. Capata trasaturi de baiat maaaare!
ella, interesante sfaturile psihologului, elteka, foarte documentate mesajele, foarte frumos din partea ta ca iti gasesti timp sa ne scrii atatea!
ana, imi pare rau de bolicica voastra...
didi, cum mai esti cu problema?
Livia e si ea bolnavioara, are febra de 3 zile, nu a cedat la antitermice, acum ia antibioic ceclor.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita doxinu, il vazusem si eu pe steafn mai demult dar am uitat sa zic. Capata trasaturi de baiat maaaare! Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007) |
Da asa zice si sotu' canu mai este un bebecica seamana a baietelpentru LIVIA
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Fetele ce activitate slaba............
STEFAN si-a stricat programul de somn.Nu mai adoarme la 9 ci la 11 seara.Sper macar pe cel de pranz sa-l mai respecte.Credeam ca daca se culca mai tarziu se si trezeste mai tarziuda' el nu tot la 7.20
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
arcadia, ti-am trimis email abia azi dimineata.
doxinu, multumesc de intrebare, sunt mult mai bine, mai am greturi si dureri de cap, dar mai rar si de intensitate mult mai mica.
Multumesc pentru aprecieri la adresa iubitei mele. E tot mai cuminte si mor de dragul ei. Cred ca stie ca ii fac o surioara/fratior .
Mai vroiam sa zic ceva, dar neuronul meu nu fuctioneaza tare bine de dimineata.
Va pup!
Betty 8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
chiquitita spune:
salutare!
Liviuta are o eruptie pe frunte si piept, se pare ca nu era racita, bine e si usor mucioasa, sunt mai mult pete decat bube dar sunt multe, are si pe pielea capului. Mai e si pe antibiotic si stiu ca nu e voie sa iei la bubat. O sa ii sun dr sa vad ce zice.
pupici
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Graviduta spune:
salut! Am o rugaminte pentru cine a facut terapie cu Cerasela Radu, dati-mi si mie un PM cu costul sedintei si daca avea un anumit program.
legat de televizor, Mara se uita foarte mult la U, doar ala ii place ca e muzica si danseaza, a invatat de mult timp sa deschida TV si din telecomanda, si din butoane, asa ca o pot impiedica sa se uite la TV doar daca i-l scot din priza.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
petit_ange spune:
Elteka
Arcadia
Am fost la alergolog sambata dar nu ne-am lamurit deloc a fost foarte expeditiva. Cu tusea si stafilococul auriu ne-a trimis la pediatru ca ea nu are timp:(
In schimb sambata viitoare ii face testele sa vedem la ce e alergica. Stie cineva cum se fac testele de alergie??? sper sa n-o chinuie tare pe Isa mica
Ieri am cantarit-o si am ajuns si noi la 10kg!!!!!
bettyR spune:
chiquitita, du-o la dr ca poate fi reactie la antibiotic, cu toate ca la Andreea i-au iesit bubite mici, mici rosii cand a zis dr noastra ca a facut alergie la Nurofen. Cel mai bine ei stiu, du-o astazi si nu-i mai da antibiotic pana nu o vede cineva. Livia.
Petit_ange, dupa cum mi-au zis fetele se face intai un test de sange prin care sa masoara annticorpii IgE, si daca iese mare, atunci se fac teste specifice.
Doxinu, poate ii mai iese ceva la Stefan, Andreea atunci doarme cel mai aiurea. A mea la amiaza nu are deloc program.
Pupici la toti capsuneii bolnaviori.
Liviana, ce mai faci? Nu ai mai scris demult.
Am vrut sa zic de soacre, toate zici ca au fix cu olita si a mea de la 6 luni ma tot intreba daca are Andreea olita, dar a mea e destul de finuta si se prinde cand ceva nu-mi convine si nu mai insista, cu toate ca eu ii raspund politicos de fiecare data.
Betty 8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)