PCOS (11)
Raspunsuri - Pagina 4
angelrebelde spune:
e adevarat ca mi-a spus care analize se fac in ziua a 5-a, care in ziua 21...dar cum mie nu mi-a venit de 2 sapt a zis sa le fac pe toate odata.
bryny spune:
mirimir multumesc si bn vam gasit!psjam facut anlizele hormonale recomandate de dr gineco estradiol,FSH,LH,PROLACTINA care a iesit un pic marita si dr gineco ma trimis la dr endocrinolog iar dansul mia dat sa fac Anti-TPO si TSH si au iesit bine anul trecut in vara leam facut.nonameidul meu este:gabriela_ badea_2007yahoo.compe toate fetele
gudinde spune:
bryny,
Ai putea sa scri valorile de la analize si in ce zi a ciclului menstrual ai facut LH-ul si FSH-ul?
Adrriana,
Ma bucur ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare si poate mai intri sa ne spui ce faci.
gudinde spune:
bryny,
Este un FSH destul de mare.
Eu sper sa reusesti sa colaborezi bine cu endocrinologul si sa afli exact care-i diagnosticul in cazul tau.
mirimir,
Am citit PM dar nu am apucat sa merg la topic. E tarziu si am f multa treaba. Pupici si vorbim dupa ce citesc.
margabadea spune:
Buna, fetelor
Eu m-am cam delasat, in sensul ca n-am mai luat siofor, am reinceput sa iau de 2 zile :(
In schimb cu lipantilul pt. trigliceride sunt la zi :)
Ma reapuc si de alergat, ca nici de asta n-am mai avut timp; insa sa stiti ca eu cand m-oi hotari sa raman insarcinata (sper ca la anul pe vremea asta sa fiu deja) ma duc la Sovata 5-10 zile pentru proceduri.Sunt foarte hotarata in privinta asta; am si o prietena care se tot chinuia sa faca bb si a fost asta-vara 5 zile la tratment si acum este in 6 saptamani :)
Intre timp, ma zbat cu kg in plus....
Va pup mult pe toate!
Marga
noname spune:
Marga tii vreun regim de slabit?
Ce proceduri se fac mai exact la Sovata? Ceva bun pt noi care avem PCOS?
Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
margabadea spune:
noname, esti din Giurgiu??? Si eu!!!
ref. la intrebarea ta, prietena mea nu avea ovulatie si o trompa infundata; si a luat trimitere de medicul de familie...
astept raspunsul tau...
bryny spune:
gudinde am uitat ca miam facut mai recent anilizele a2zi a CM si valorile erau normale:estradiol 166.2 FSH 8.92 LH 4.27 PROGESTERON 1.4 prolactina 357.5 TSH 1.65 miam facut si Ag HBs negativ,Anti-HIV 1+2 NEGATIV,RPR NEGATIV...SI NUMAI CHLAMIDIA MIA IESIT POZITIV