Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Bernix, vad ca te-a prins microbu:)) E foarte bine, felicitari!
o perioada vei da in boala postprocesaroilor, dupa care o sa-ti treaca si te vei multumi cu mici corectii![]()
eu am fost azi la www.fotomozaic.ro/artikel.php?idstory=279" target="_blank">Kilipirim
Roxana, bine-ai venit din paradisul cumparaturilor:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Neataaaa. Gata sunt, la datorie. O sa va pun si o poza surpriza, printre tipete si inghionteli pe puii mei ii apuca imbratisarea si iubirea. Andrei se duce in brate la Alex si isi lasa capul pe ea. Sunt asa scumpi.
Haideti sa va spun de shopping, ca am ramas datoare cu asta. Ce sa spun, Munchen e de departe paradisul shoppingului. In putine locuri mi s-a intamplat sa intru in magazine si sa nu stiu ce sa iau mai intai. Nu ma mai puteam abtine, as fi stat acolo cateva zile bune. Am carat vreo 3 ture de sacose la hotel, am o febra musculara la maini. Ba inca ieri dimineata, inainte sa plec la aeroport, am fugit inca o ora la shopping. Problema era ca nu mai aveam loc in valize si a trebuit sa limitez achizitiile.
Preturile erau foarte bune, desi putin mai mari decat as fi asteptat, cred ca am cam nedreptatit Bruxelles cand am fost acolo, nu e chiar asa mare diferenta de pret. Insa aici H&M si C&A erau mult mai mari si aveau mult mai multe produse, motiv pentru care am gasit mai usor si chestii mai ieftine. Ca sa faceti o idee de chilipiruri: costum schi Alex 18 euro, geaca iarna Alex 16 euro, geaca iarna Bubu cu vesta fash dublura 19 euro. Pentru Bubu nu am gasit asa multe chestii, dar am luat pantaloni dublati si mai grosi, si o pereche de pantaloni de fash. In rest i-am luat doar geaca si sosete, ca sunt mereu nemultumita de sosetele de la noi. Domnisoara in schimb a fost improprietarita cu mai multe minunatii, dar in general de iarna.
La sectiunea incaltaminte insa situatia nu era asa buna. Preturile erau ok numai la C&A, in rest cam mari, si nu am gasit ce voiam pentru copii. Nici pentru mine. Ramene Baby Expo pentru ei, iar eu merg la Humanic.
Eu mi-am luat cateva chestiuni de birou si cateva mai sport. Nu foarte multe, dar satisfacator. In plus mi-am tot luat pijamale - am o feblete pentru pijamalele de acolo, la noi sunt cam scumpe genul asta de pijamale de bumbac moi, si lenjerie. Imi pare rau ca nu mi-am luat si pantalonii de schi, aveau un model foarte usor, mai putin greoi.
Cam asta de la shopping. Vremea a fost frumoasa. Am mancat cam mult, am ramas datoare cu pretzel pentru Yaia, pentru ca il lasasem in plan pentru aeroport si am ramas sa casc gura pe acolo pana s-a facut ora de imbarcare. Dar nuci, alune si migdale caramelizate am papat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Bernix, vad ca te-a prins microbu:)) E foarte bine, felicitari! o perioada vei da in boala postprocesaroilor, dupa care o sa-ti treaca si te vei multumi cu mici corectii eu am fost azi la www.fotomozaic.ro/artikel.php?idstory=279" target="_blank">Kilipirim Roxana, bine-ai venit din paradisul cumparaturilor:)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Bernix...tare frumos ce ai facut acolo!
Photoshop e tare interesant,daca ai timp sa-l studiezi....intr-o vreme stateam si noaptea tarziu,chiuleam si de la munca ca sa mai editez putin![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Sabina, foarte expresive fotografiile. Nu ai plecat cu nimic de acolo in afara de poze?
Bernix, foarte frumoase prelucrarile. Dar tot ai lasat pozele alea triste. Pro-tes-tez!
Moldoveanca, am sarit cu povestirile. Vad ca tu te pregatesti psihologic pentru BB 2, sa vezi atunci shopping.
Apropos de BB2, ne-am intalnit cu prientenul nostru din Munchen si am iesit la cina. Sotia lui nu a venit pentru ca mai are maxim 2 saptamani pana la DPN si nu se simtea bine, asteapta pe BB2. Erau asa agitati si framantati de cum se vor descurca...
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui bikmaria Buna seara ,mai fetelor ce e linistea asta aici? o sa rada Roxana de noi cand se va intoarce ,cine a mai vazut doua pagini scrise intr-o zi ? |
Nu am ras, m-am bucurat ca nu am avut mult de recuperat. Dar ce e drept, m-am mirat putin.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Cate avioane o fi inchiriat Roxana pt cumparaturi? |
M-am descurcat cu unul, si inca din cele mici (canadair). Era o tanti in avion care murea de frica, cica nu mai zburasem cu avion asa mic.
Aventuri au fost la dus insa, cica nu mergeau luminile de avarie si exit de la usi. Dupa ce am stat peste 30 min autobuze ne-au adus inapoi si ne-au bagat prin tranzit, unde am stat o ora sa facem din nou security check, ca asa e politica. Apoi ne-au dus la poarta, refuzau sa explice orice pana atunci. La poarta stiau ca mecanicii nu au putut remedia problema si trebuiau sa convinga 15 persoane sa renunte la zbor, ca decizia capitanului a fost ca zboara fara luminile alea dar cu maxim 100 de persoane (eram 115). Evident ca a durat mult pana sa ii convinga, dar le-au oferit zbor mai tarziu si rambursare 50% din valoarea biletului. Eu nu aveam de gand sa pierd timp pretios de shopping, deci nu am renuntat. Am ajuns cu aproape 2 ore intarziere.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui cecilia L azi m-am gandit sa intru mai rar, daca tot vorbesc singura..... |
Azi am venit eu, deci or vorbesc eu singura, or vorbesti cu mine.
Rox ,
Poze
devylla spune:
Annisia astept un semn de la tine sa stabilim ce si cum.Crd ca voi putea si mai devreme de cat iti scrisesem in PM.
Fug sa pregatesc ceva "japonisme" ca am promis pentru invitat la masa de pranz.
Jurnal de mogalneata
Roxana_G spune:
Vorbeati de Priorix. Bubu nu a facut asa reactie urata la el, doar febra usoara si cam atat. Nu muci si nu eruptie. Mult mai rau a fost Infanrix cu febra peste 39 timp de 2 zile intregi. La Varilrix nici o problema.
Ana,
bine ai revenit, ce dor mi-a fost de voi.
Alinus, sigur se poate intra din CIC in CIC, nu cred ca mai e cazul de pre/postnatal, dar nu stiu sigur.
Mad, mocasinii aia sunt de casa sau pentru afara? Daca veniti la Baby Expo iar il iau pe Robert de model. ![]()
Rox ,
Poze