Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)
Raspunsuri - Pagina 4

gabitz78 spune:
papanash - iti tinem pumnii.
ana - pupici dulci si tie si juniorilor.
cecilia - hai steaua!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Roxana_G spune:
Buna seara si noapte buna totodata! Am dat pe aici numai ca sa nu ma puneti absenta, dar sunt franta si nu am energie nici sa povestesc nimic si nici sa recuperez din urma. Sper ca sunteti bine cu toate, am apucat sa remarc doar ca a picat competitia de nashit.
Oricum, sa stiti ca am avut succes la cumparaturi, e clar ca acolo e locul potrivit pentru mine. Ma duc sa culc atomica, va pupic!
Noapte buna si duminica placuta!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Annisia spune:
Bre, io abia acum am intrat pe net... Am reusit sa citesc din urma, dar fuse mult si nu mai tin minte nimic nimicuta.
Devyllo, maine esti disponibila? Daca nu, o lasam pe sapt aviatoare, dar fara Y. Eu nu pot joi, ca-mi scot subordonatii la bere. Mi-am reluat vechile obiceiuri si vreau sa ma tin de cuvant... Vineri iar nu pot, ca ma duc dupa Praslea... Te sun maine si vedem. Daca vin maine, vin si cu B dupa mine, ca noi in weekend suntem legati cu cordonul ombilical... Rezumat: maine, dar o sa ai de-a face cu intreaga familie Piramidon; luni-miercuri, numai moa, fara bebe... Alege!!!!
Papanash, felicitari! Bine c-am scapat de camila aia, ca ma rodea ideea de a-ti face mai mult rau decat bine. Daca vrei, iti pot canta o manea, sa nu raman datoare... Stai sa ma gandesc ce-ar merge... Tu daca pleci, eu cui raman, cui am sa raman??? Ci-ca-la-ca-ci-chi-cea...
Bai, ce a patit Cristisor? Ma duc sa-mi fac temele!
Micul Yanis creste mare

cecilia L spune:
Gabitz, daca tu zici ....hai steaua. Din pacate nu ma mai uit la meciuri, innainte ma uitam cu placere alaturi de sot, acum mi-e ...cah de meciuri.......
Papanash, sigur o sa-ti dea si juriul multe puncte, oricum ai 50%, desi nu stiu criteriile juriului, eu sunt convinsa ca vei castiga.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

betty78 spune:
Vad ca se vorbeste de ROR....si noi am patimit destul de mult de pe urma vaccinului asta. Imediat la 4-5 zile de la vaccin Mario a fost racit 5 saptamani, perioada in care am schimbat 3 antibiotice, a facut si febra cateodata foarte mare - in jur de 40. Medicul mi-a spus ca este posibil sa fi fost din cauza vaccinului, dar eu suntr absolut sigura ca asta a fost cauza.
Vreau si eu DVD-ul de la intalnire...cine ma ajuta?
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

bernix spune:
betty, Sim sau Rox te pot ajuta cu filmuletul. Io l-am copiat de la Sim de pe fpt.
DEci si la Mario a fost urat dupa ROR asta. Cred ca ar fi trebuit sa deschid subiectul inainte sa-l fac. Daca as fi stiut cate stiu acum sigur il refuzam.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

bernix spune:
Azi m-am jucat prima data in photoshop. Rezultatul www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici

bernix spune:
Wellcome back, Rox!
Noapte buna!

moldoveanca spune:
Hai mai Bernix ca poate scapam usor.Si eu am o teama cu vaccinul astaNoi l-am facut miercuri si pana acum suntem ok.Doamne ajuta
teo