fiv la cluj 3
Raspunsuri - Pagina 16
Ennni spune:

Am mai descoperit o metoda de pus poze pe forum, acum sa vedem daca functioneaza ![]()
![]()
.
tuturor
Eni
26+ 
Raymond si Roland
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community
brunadria spune:
salutare, ce fac fetele?
stiti ceva de uratica? cand o opereaza?
incep si eu la facut bagaje..ma pregatesc de plecare.
mara sa stii ca prietenei mele din tarnaveni ia iesit testul negativ ,eu i am zis sa mai astepte, desi azi ar fi a 15 zi de la et.,
dar nu ia venit cm inca, se mai poate sa iasa pozitiv mai tarziu ?eu in z11 am avut testul pozitiv ,
pupici la toate
Ennni spune:
Deci.... FUNCTIONEAZA !!!!
Offff si cat m-am chinuit cu cealalta metoda 

. Acum, daca vreti sa puneti si voi poze si nu stiti cum, va ajut cu placere
.
Eni 26+ Raymond si Roland
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community
Ennni spune:
brunadria o cunostinta de-a mea a facut fiv tot la Cluj (reusit din prima). La 14 zile de la ET a avut testul de urina negativ, insa nu-i venise CM, l-a sunat disperata pe dr. Micu si el i-a zis sa mai astepte inca o saptamana si sa repete testul la 21 zile. Si a iesit POZITIV. Asa ca mai e o speranta si pt prietena ta din Tarnaveni.
Eni
26+ 
Raymond si Roland
mara72 spune:
fetelor, am vb cu uratica, s-a internat, e bine deocamdata ii fac analize, interventia va fi probabil miercuri sau joi. Miine mai vb cu ea, daca am timp dimineata poate trec sa o vad sio revin cu mai multe amanunte. Enni o sa apelez la tine ca sa imi spui cum sa pun poze, trebuie doar sa fac o selectie a pozelor ca toate sunt de-a valma.
brunadria pacat ca pleci, repede mai trece timpul. Cind mai vii in tara? Imi pare rau pt prietena ta din tirnaveni dar poate nu e totul pierdut 
maddutz spune:
salutare fetelor!
am aparut si io, stiu ca m-ati dat disparuta! ![]()
am aparut pe plaiuri mioritice, miercurea trecuta, noaptea tarziu, iar joi am si disparut din cluj, la un curs. doar ieri m-am intors, iar azi numai am zacut toata ziua!
despre excursie (a fost un concediu in toata regula, caci am stat 6 zile), ce sa va zic? a fost suuuuuuuuuuuuuper! m-am relaxat, m-am deconectat, si....m-am ingrasat! vreo 4 kg! si m-ai ca as zice ca a meritat!
au spaniolii niste mancaruri delicioase. si, cum amandoi suntem 2 gurmanzi....ne-am "dedat" la specialitatile lor cu mare avant si elan tineresc, cum sta bine la 2 tineri turisti "infometati" de cultura.....culinara ![]()
voi? trebuie sa stau sa citesc sa recuperez ce ati scris!
va pup si revin maine cu forte proapspete! 
brunadria spune:
mara, salut o pe uratica din partea mea ,
eu plec dimineata, va scriu cand ajung,
maddutz bine ai reaparut,
enni , jovana
fetelor sa fiti cuminti,
mara72 spune:
maddutz, bine ca ai reaparut, inca putin si te dadeam disparuta.Te lasam sa iti tragi sufletul si apoi te asteptam cu povesti despre spania si spanioli, despre toreadori
In care parte a spaniei ai fost?
enni eu nu reusesc sa vad ultimele poze pe care le-ai pus, am intrat la albumul tau si sunt doar primele poze puse de tine.
brunadria sa ai drum bun, sa conduci cu grija spre casa si sa ne scrii cind ajungi 
jovana tu esti tot la maramures?