fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

brunadria drum bun si sa ne dai de veste cand ajungi.

maddutz bine ai revenit, ma bucur ca te-ai simtit bine in vacanta si ca ai profitat la maxim.

mara72 cand stii ceva sa ne mai dai vesti despre uratica. Ca sa vezi ultimele poze care le-am pus trebuie sa accesezi acest link

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Fetelor vreau si eu poze cu voi pleeeeeaseeeeeee.

Se face asa: iti faci un cont pe http://community.webshots.com si pui pozele acolo (poti sa-ti creezi mai multe albume, sau pui toate pozele intr-unul singur cum vrei). Apoi cand esti gata, ai undeva in dreapta paginii "URL: http://......" Copiezi acel URL si il pui pe forum. Sper ca am explicat destul de bine. Daca nu intelegeti ceva (ca nu am fost eu destul de explicita) intrebati-ma si va mai explic (cum pot si eu )

jovana te-ai cam lenevit in ultima vreme, nu prea ne mai dai vesti despre tine si bebe . Pai se poate???

tuturor

Eni 27+ Raymond si Roland

Imi place la nebunie cand schimb semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
asa.....intai despre uratica: i-am pregtit o mica evadare din mediul spitalicesc si am dus-o in Iulius Mall.ea la o cafea, eu la un suc de portocale, iar mara la un ceai fierbinte. pe cheltuiala, marei, care mi-a luat-o inainte asa ca, draga mara, iti raman datoare cu un suc, si trebuie sa-mi platesc datoria
uratica stralucea azi. era bine, sanatoasa, si veseloasa. incerca sa ascunda stresul privind ziua de maine, dar...ii mai scapa cate un "suspin". maine sa va ganditi la ea, sa fie totul ok!
ne-am cam destrabalat in iulius.ne-am cumparat fiecare cate ceva, ca sa alinam socul prin care am trecut la vestea ca ne aflam in criza economica om destept o fost cel ce o zis ca femeile fac terpie prin shopping! la mine, cel putin, functioneaza.

Mergi la inceput

asaaaa....si acum, despre spania!
mi-a placut teribil. am stat in madrid, in centrul orasului, la un hotel. si 5 zile ne-am plimbat prin madrid, iar o zi am fost in toledo. m-am desfatat cu preparatele culinare madrilene, care mi s-au parut a fi delicioase. sunt o gurmanda de felul meu, iar papilele mele gustative au fost intr-un delir gastronomic continuu. incepand de la traditionalul tapas (micul dejun) pana la fructe de mare, sau purcel de lapte prajit in cuptor de lemne la foc mic. cand o sa fac pozele, voi pune pe net cateva sa vedeti. iar de vinul spaniol....nu sunt cunoscatoare in ale vinurilor. dar pot spune ca ce am baut mi-a placut foarte mult. au alta aroma, mi s-au parut a fi un pic mai fructate cateva soiuri, altele se asemanau un pic cu ceva soiuri romanesti, avand un gust mai aspru si aroma de butoi. ce mai, vinurile imbinate cu aromele gastronomiei madrilene ma vor face sa-mi amintesc cu drag de acest mic concediu. iar cuvintele de siesta si fiesta vor avea o total alta semnificatie pentru mine

Mergi la inceput

despre apania, ce mai pot spune? vazandu-le pe spanioloaice (de fapt pe madrilene si, poate, nu sunt reprezentative pentru intreaga spanie), am inteles de ce spaniolii plecau cu anii pe vase sa caute noi continente si sa faca noi colonizari, stand ani de zile departe de casa in schimb, vazandu-i pe ei, pe spanioli, am inteles care este sursa, sau obiectul pasiunii unei dansatoare de flamenco

Mergi la inceput

cam atat despre spania. am fragmentat ce aveam de spus, de frica sa nu mi se piarda in "spatiu" mesajul, de e prea lung.
voi ce mai faceti?
mara, sper ca ai ajuns azi cu bine acasa
brunadria, drum bun1 si asteptam vesti.
Ennni, am vazut pozele. aveti o casuta superba in floresti? mi se pare familiar dealul ce se vede in spatele casutei. si ai si mobilat-o foarte frumos. ne asemanam la gusturi Raymond si Roland ce-au facut azi? o mica partida de tenis cu piciorusul?parca si vad prin burtica ta parand periodic cate o mica umflatura ....sau mai multe odata!
uratica, maine ne gandim la tine!

Mergi la inceput

uratica Doamne ajuta , ne gandim la tine.

brunadria pana acum m-am ingrasat 9 kg, nu stiu daca e mult sau putin, dr. a zis ca e ok.

maddutz eu stau in Zalau, daca eram din Cluj crezi ca ati fi scapat fara sa ne intalnim ???? Abia astept sa pui poze din Spania. Am fost si noi in Madrid anul acesta in mai (surpriza sotului cu ocazia aniversarii a 10 ani de casnicie) a fost foarte frumos.

Mergi la inceput

ups!!!!! amu mi-a picat fisa! ENNI, LA MULTI ANI!!!!!!!!
Sa inteleg ca azi a fost ziua ta? (si inca mai este...)?????
LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca! si cred ca 2 prunci frumosi si sanatosi se afla in fruntea listei! ....si o mamica sanatoasa ca sa se bucure de ei!

....deci in zalau? las' ca poate ne vedem. ajung si eu prin zalau, cam o data pe la 3 luni deci....

Mergi la inceput

maddutz si mersi mult de urari, dar sa stii ca nu a fost ziua mea, nu stiu de unde confuzia . Ziua mea este in septembrie.

De uratica ce mai stiti??? Sper ca a scapat cu bine si totul e in regula.

mara72 ai reusit sa vezi pozele??

Noi suntem bine, jucausi ca de obicei. Vineri mergem din nou la eco. Abia astept.

tuturor

Mergi la inceput

Aaaaaaaa, acuma mi-a picat si mie fisa. Cred ca te-ai gandit ca e ziua mea pt ca am zis ca-mi place la nebunie cand schimb semnatura, nu-i asa? Dar m-am referit la semnatura de gravi , stii de la o saptamana la alta. Si eu in fiecare marti schimb semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uratica, sper ca esti bine. Tin si eu pumnii. dar cum il stiu pe Micu sigur a facut treaba de nota 10*.

Mergi la inceput