fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

jovana iubito cred ca ai vrut sa treci la semnatura 27+ nu??? Te inteleg ca vrei sa scapi cat mai repede da .... putintica rabdare. V-ati hotarat ce nume ii puneti la bebic ???

tuturor
Eni 26+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

jovana draga, ma bucur ca esti bine, ne a fost dor de tine,
enni lasa ca fac eu gemene si una ti o dau de nora...
si apropo eu care nu asteptam mosu asa de vreme , a trecut si pe la mine, dar il astept pe celalalt sa mi aduca si mie un copilas chiar daca va fi mai tarziu..
fetele pupici si fiti cuminti macar pana trece mosu

Mergi la inceput

brunadria de acord, insa tot mai imi trebuie o nora asa ca sa faca bine si uratica sa se puna pe treaba si sa faca o fata frumusica foc asa cum e ea.

M-am gandit sa-mi pun si eu ghetutele in geam, da mai bine nu, ca doar o nuielusa de mi-o mai aduce mosul nu?? Ca de altfel a fost fooooaaaaarte darnic cu mine anul acesta, ce mi-as mai putea dori? Nu vreau sa sar calul totusi.

Eni 26+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!!deci a venit mosul la voi????
la mine a venit!!inseamna ca am fost cuminte....sau nu???
uff..as fi vrut sa va mai scriu ieri..dar am fost franta de oboseala!!
bruni multam ptr mes!!!e ok..nu-mi faceam probleme in privinta banilor..insa o sa vin cu trenul-singura din nou,ca sa nu ma dadaceasca nimeni si sa-mi planga de mila ca nu suport..oricum stie doar sotul de asta!!la restul..o sa le zic ca am avut apendicita!!sper sa nu se supere Doamne Doamne pe mine!!e o minciunica mica ptr o cauza nobila!!
eu ieri am fost prin medici..si cam asa merge piata si pe aici!si..m-am interesat de perioada de dupa!!cat trebuie sa astept si ce trebuie sa fac sa ma intretin in perioada respectiva!!si mi sa zis ca perioada de refacere e de 3 luni!!!!asa ca bruni,mara,madutz..dati-i bataie ca va prind din urma!!!acum ne batem pe feciorii lui enni!!!dar...o sa echivalam noi balanata..ptr ca toate 4 o sa facem gemeni!!!acum..fete,baieti..ce o vrea Dzeu!!sanatosi sa fie!!
si revenind..per de refacere e de 3 luni ptr ca nu se umbla la uter..nu se chiureteaza..iar chistuletul sau fibromul meu nu mai e asa mare si nu reprez o problema majoraptr ca e sub trompita stanga..si apoi dupa operatie se face o serie de 3 instilatii!!m-am uitat urat la dr cand am auzit!!dar a is ca acum o sa fie ok..ptr ca scoate toate bazaconiile din mine si nu are ce sa se infecteze..cica asa previn si aparitia aderentelor..de fapt aderentele se mai fac dar nu vor mai fi atat de fibroase!!si..mai trebuie in per de asteptare sa iau anticonceptionale ptr prevenirea unor eventuale chisturi si ma ajuta sa-mi intretin functionalitatea ovarelor-vor functiona mai bine dupa!!!asa ca fetele..mi-am facut temele ieri!!!
acum astept sa ma operez,ca sa pot sa zburd din nou!!!
jovanna..ne bucuram ca sunteti bine si va mai asteptam pe aici!!
madutz...mai fata..daca mai stai mult in spania..in ritmul asta o sa ne aduci o intreaga echipa de telenovisti!!ce gemeni???deja tripleti!!!deci hai vin-o acasa!!ne e dor de tine!!
mara..cum se termina programul vinerea,cum te sutesti!!!pai cum vine asta??dar..te iertam..acum cred ca iti relaxezi sotul-dupa o saptamana grea de munca..cu probleme!!dar las ca trec ele problemele si o sa apara soarele si pe strada noastra!!!
bruni..sarumana inca odata ptr tot!!!si fii sigura ca vine mosul la tine!!la o fata asa cuminte..ai grija de tine si de bruni..si stai linistita-in curand va veni si bruni junior sau junioara..sau si si!!doar v-am spus ca la anul trecem la odisee
enni...de mica, de cand visam sa am bebele meu..mi-am dorit sa am o fetita!!acum nu stiu de ce..dar presimt ca o sa am baiat!!dar pe urma garantat iti voi face si doua nurori!!nu-i nimic daca e diferenta de varsta si flacaii tai sunt mai mari!!asa o sa le bage mintile in cap fetelor mele!!
va pup dulce pe toate!!si..mergem inainte!!!!!!am gasit calea..acum ne ramane doar sa o urmam!!
si..distractie placuta!!mai ales daca aveti nicolete,niculai..etc..etc..

Mergi la inceput

salutare fete dragi,
uratica si iata c a trecut timpul ,tu mergi la cj si eu in fr.
asa repede o sa treaca si dupa si ne trezim toate cu bebeii in brate, o sa uitam de perioada asta de asteptare.eu sapt viitoare , joi cred ,sunt deja la analize,deci am avansat.
fetelor , o seara frumoasa.

Mergi la inceput

salutare,
ce liniste pe aici , vad ca numai eu ma plicti , e normal voi sunteti cu sotiorii vostri ,abia astept sa ajung si eu la al meu,
aici e o vreme nasoala, ploua intruna de cateva zile,
uratica cum stai cum stai cu bagajul?eu iti doresc de pe acum succes ,
fetelor va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
deci,sunt stresata,agitata...plec la 24..ajung la 5..internare 8...si..cu Dzeu inainte!
pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica, acu am ajuns, sa ai drum bun, te sun miine, pupici

Mergi la inceput

uratica bafta multa maine

Eni 26+

Mergi la inceput

uratica, drum bun, sa scapi cu bine de operatie,o sa ma rog pt tine, te pup, ai grija de tine.
pupici fete dragi .

Mergi la inceput