fiv la cluj 3
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
offf ce incuiata sunt
, ca doar asa am facut si eu , cand m am internat nu aveam adeverinta, eu lucrez la bucuresti , cartea mea de munca este acolo, si mi a trimis adeverinta prin fax la 2 sapt si a fost ok.. am uitat sa ti spun , asa ca linistita du te ca pana la externare o sa rezolvi si cu adeverinta , uita te ce cu capul in nori sunt... suna l iar pe micu si fugi la cj..
pupici fete dragi...
maddutz hai acasa ca deja asta e concediu prelungit..
Ennni spune:

Ce mai faceti fetelor?? Sper ca nu m-ati pus absenta ieri. Lipsesc si eu o zi si deja am 2 pagini de citit pe forum. Asta da activitate. Ieri am fost in Ungaria la cumparaturi pt bebici 
am venit seara tarziu, cu masina plina de tot felul, hainute in special ca nu ma mai puteam opri din a cumpara si aia si aia si aia .... Cand vezi hainutele alea cat sunt de mititele si frumoase, iti vine sa le iei toate acasa, sa le mananci nu alta. Cand soseste si mobila voi face cateva pozici sa va arat si voua camera strengarilor. Pana acum nu am cumparat nimic pt puisori 
si ieri va dati seama, cand m-am vazut scapata la cumparaturi am devastat tot ![]()
![]()
.
tuturor
Eni
26+ 

cami30 spune:
Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
www.zshare.net/download/52282943497da930/" target="_blank">http://www.zshare.net/download/52282943497da930/ ( l-am corectat)
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!
Va multumesc din suflet!!
cami
Ennni spune:
uratica sper ca ai rezolvat cu adeverinta aia afurisita. Insa e adevarat ca poti duce adeverinta si dupa spitalizare asa ca nu te mai ingrijora. Totusi nu inteleg cum de la voi la Brasov dureaza atat si de fapt si procedura mi se pare alta. Aici functioneaza asa: daca sotia nu lucreaza, ia sotul o adeverinta de salarizare de la servici merge cu ea la CAS si acolo ii pune o stampila cum ca sunt platite taxele la zi si se mentioneaza ca sotia este coasigurat. Si gata, treaba asta dureaza cateva minute.
Fetelor jovana unde a disparut oare de nu mai da un semn de viata? Sper ca totul este in regula.
Aaaaa, vroiam sa va multumesc pt complimente, ma faceti sa rosesc
, dar sunt convinsa ca voi sunteti si mai si (eu cred ca sunt mai mult fotogenica si ies destul de bine in poze, nu ca as fi nu stiu ce). Cel putin uratica fetele unanim au dat verdictul ca esti foarte frumoasa (oricum m-am gandit eu ca id-ul asta este doar pt. derutare) gen supermodel nu altceva. Mi-ar placea sa puneti si voi cateva poze sa va vad si eu, ca de intalnit nu stiu cand am putea, desi mi-as dori sa ne adunam intr-o zi toate la o poveste pe undeva.
Momentan cred ca de maddutz e cel mai bine, ca doar e in vacanta, sper ca a uitat de stres si alte cele si se distreaza de minune.
mara72, brunadria 
Eni
26+ 

mara72 spune:
cami eu am citit despre tine pe forum si tot ce pot sa iti spun e sa nu iti pierzi speranta si sa nu renunti la lupta. O sa completez chestionarul, nu stiu daca reusesc astazi dar daca nu iti e prea tirziu pe luni. Daca mai putem sa iti fim de folos cu orice suntem aici si nu ezita sa ne spui 
enni eu ma tot uit la pozele tale si ma minunez de cit esti de dragalasa asa cu burtica. O sa incerc sa pun si eu poze dar abia saptamina viitoare ca la sfirsitul asta de sapt plec si trebuie sa studiez cum sa le pun. Nu sunt tare priceputa cind e vorba de tehnica 
uratica e gata bagajul de spital?
hai cu vesti
maddutztare de mult lipsesti, inca nu te-ai intors?
mara72 spune:
Fete cuminti, sa vina mosu la voi si sa va aduca ce va doriti. Stie el ce vreti
Sa nu ma puneti absenta ca ma intorc luni,plec sa imi incarc bateriile. Pupici la toata gasca 

uratica spune:
fetele..........am reusit!!!!!
luni ma internez!!am tot ce imi trebuie..mai ales mult curaj!!!!
am vorbit si cu dr micu..
dar..vreau sa va intreb o chestie...cati banuti sa imi iau la mine?? ca nu stiu!!! si nu stiu nici adresa de la gine 1..dar o aflu de pe google!!
eram disperata ca nu mi-a mers netul pana acum!!!de asta nu ati avut vesti de la mine!
mara,iubita te sunasem la un moment dat..otr ca eram fff fericita ca am facut rost de toate cele..si nu puteam sa va spun!!ma dispera netul asta!!!!
dar acum e ok!!!sunt fff fericita desi luni ma duc singura ca "scrofita de ajun" la taiat!!!de-abia astept!!!
bruni tu pe unde te mai plimbacesti???
va pup pe toate si va rog daca stiti, aproximativ..spuneti-mi si mie cati banuti sa iau la mine!!!va roggggggggggg!!!
enni...esti ff frumoasa!!nu numai fotogenica!!!si cu burtica esti o dragalasa!!!
jovanna,madutz...ne-ati uitat???please come back!!!!!!!!!!!!
brunadria spune:
fetele , ati fost cuminti?
la mine vine mosu cu intarzaiere, dar nici o problema important e ca vine.
mara ,distractie sa ai..
maddutz hai acasa ca ti ajunge
..
enni cred ca tu nu mai vrei nimic de la mosu, ai tot ce ti doresti , fericito .
jovana unde ai disparut? sper ca esti ok..
uratica bravo fetita, ma bucur ca ai rezolvat totul..e cea mai buna alegere sa te operezi acuma ,poti sa treci la actiune mai repede asa.
nu stiu ce sa ti spun despre bani, iti trimit un pm..
eu toata ziua am umblat .. cu folos bineinteles.. trebuie sa profite cineva de perioada asta de criza , am vandut o masina... o sa mi cumpar un apartament luni, uite asa, sa nu ma plicti...
si ma pregatesc de un party cu prietenele ca mai am un pic si plec desi as mai avea multa treaba, dar n au intrat zilele n sac.. asa ca petreceri si luni la treaba..
fetelor sa primiti ce va doriti de la mosu. va pup pe toate.

Ennni spune:
uratica bravo, ma bucur mult ca ai reusit sa rezolvi totul. Acum sa mai treaca si faza cu operatia
si uite-asa incet incet te apropii de momentul

Si vezi sa fie fete ca n-as vrea sa raman fara nurori ![]()
![]()
![]()
tuturor
Eni
26+ 
Raymond si Roland
jovana spune:
Salut am aparut eu sint bine bebe bine crestem vad ca si voi sintet bine MONILAIND FELICITARI 
Ennni ce mai fac bebici ? Uratica Mara Brunadria astept bebe si de la voi sa scrieti la mos sa aduca va pup pe toate 

JOVANA 37 +