fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

deci..fete dragi..cu alte cuvinte..am pus-o!!!!!!
m-a programat dr micu LUNI!!!!!!!!!
deci e cazul sa imi pun clontul cum zicea mara in functiune si sa fac repede repejor rost de porcaria aia de adeverinta!!!!!!
asa ca..azi o sa bantui..cas..si altre cele!!!
va pup dragutele!!!si..dr micu..e un dulcic!!!am zis eu!l-as lua acasa!!nici nu a trebuit sa-i dau detalii ca stia deja ce si cum..i-am spus doar numele..si deja stia.(asata cred ca datorita faptului ca dupa operatie eu vroiam sa fug pe scari sa ajung in salon!!!)
uff..asa ca..ma duc sa-i dau bataie!!!
va pup!!!
mara..multam ptr cafea..dar nu mai am timp sa o beau!!!deja zbor..nici nu stiu cu ce m-am imbracat,dar m-am imbracat in fuga..bine ca nu sunt nud!!!
fete frumoase..am niste emotii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica , succes.. sa reusesti sa ti rezolvi problema ..

Mergi la inceput

si fetele..o intrebare..ce trebuie sa scrie pe biletul de trimitere de la medicul de familie?ca eu am o doctorita...poti sa mori langa ea..te trimite acasa si iti da ceai cu lamaie!!!!
deci fetele..help!!!deja nu mai pot gandi..sunt stresata!!de parca nu m-am putea taia si gata!!!offffffffffff...
sunt cu capul...cred ca azi nici nu o sa stiu pe unde merg,ce fac..cum cand..de ce..sunt varza!!!

Mergi la inceput

heeiii , nu te stresa de dimineata,iti dau bataie.
pai explica i situatia la dr de familie si stie ea ce sa scrie pe biletul de trimitere.

Mergi la inceput

offf..deja o iau pe aratura...
multam ca ma temperezi..insa..e aiurea!!ptr ca maine nu se lucreaza cu publicul la cas!!!deci trebuie sa rezolv totul azi!!! asa ca..promit ca ma mobilizez..ptr ca trebuie sa rezolv!!!!trebuie!
pupici..am plecat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Suuuper uratica !!! deci saptamina viitoare vin la tine cu ceai si portocale. Fara stres ok? Stiu ca degeaba iti spun ca iar o sa te agiti si o sa te stresezi de slabesti 2 kile ca asa esti tu Da cred ca saptamina viitoare o sa ne lipsesti pe forum. Da las ca venim la tine la spital sa te sustinem

Mergi la inceput

fetele..m-am dat azi peste cap ptr porcaria aia de adeverinta!!sper sa o am pana la sfarsitul zilei!!!
daca nu..o sa il sun pe dr micu sa ma mai lase o saptamana!!!insa..anul asta,luna asta ma voi opera!!!asta cu siguranta!!
sper din suflet sa se miste repede cele de la cas!!!de ele depinde acum!!le-am dus toate actele..absolut tot...acum dureaza pana imi editeaza o porcarie de adeverinta si fac verificarile!!!
sper sa ma ajute Dzeu si sa reusesc sa fac rost de ea azi!!sau maine cel tarziu!!oricum..e bine ca lucreaza totusi si maine cas-ul!!!
of Doamne,daca stiam ca prin asta o sa trec ptr ca nu am porcaria aia de carte de munca undeva..oricum e de toata jena treaba asta!!platim oricum degeaba cas-ul si toate porcariile!!se nimereste sa avem nev de asta doar cand suntem in impas!!!aiurea!!!
dar..asta e!!am facut tot ce tinea de mine!!!
de-abia astept sa ma operez!!!si mara...cred ca ai dreptate!!daca nu reusesc saptamana asta sa fac rost de adeverinta si sa ma operez luni,cum a zis dr micu...garantat voi ajunge iar la 42 de kg..si ma oftic!!de-abia am mai pus si eu ceva pe mine!!!
sunt deja fff agitata..ma voi mai plimba un pic in oras..poate ma mai linistesc..o iau pe mami si merg la cumparaturi-cadouri!!
si ce e mai naspa..e ca nu va sti nimeni prin ce trec-prin ce voi trece!!!doar sotul meu!!si voi binenteles!!
saraca mama de ar sti...m-ar jeli inainte de a ajunge sa ma operez!!!mai ales ca iar voi veni singura!nu vreau sa ma simt neajutorata..sau sa vad ca isi fac cei dragi griji ptr mine!au altele pe cap!asa ca..ii las sa fie linistiti de sarbatori!!
pupici fetele si va multumesc de sustinere!!si mara..multam in avans ptr ceiut si portocale!!de-abia astept sa ne vedem!!!imi sunteti fff dragi toate!foarte apropiate!!sper sa ne reunim odata toate!!mai ales atunci cand suntem burtici!!!

Mergi la inceput

ei..deci..am venit si din oras..dar gandul tot la acelasi lucr imi e!!!!inca nu am adeverinta din pacate!sper sa o am maine!!!daca nu..tot maine va trebui sa il sun pe dr micu si sa il rog sa amanam pe saptamana viitoare!!si imi vine sa plang de nervi..de neputinta!!!
ma oftic ca nu depinde de mine lucrul asta!!!daca depindea de mine in secunda 2 eram in cluj!!!!eram operata deja!!!
dar..asta e!!promit ca nu ma stresez prea tare si o sa incerc sa raman pe linia de plutire..dar..e cam greu!ptr ca rabdarea,ambitia,determinarea de a face totul ptr bebe ma rascolesc!!!si asa se da un razboi in mine!!!nu pot sa bat pasul pe loc!!nu pot!! nu sunt genul!!!
sunt suparata azi!!suparata pe birocratia din Romania!!pe faptul ca unii merg la munca si nu pun suflet in ce fac!!!nu se obosesc sa te inteleaga si te trateaza cu sictir!!!mor cand intalnesc asemenea oameni!!!care se inmultesc pe zi ce trece!!sunt din ce in ce mai multi cei care isi pierd sufletul!!!si nu inteleg cum pot trai asa!!!dar asta e!!!fiecare e liber sa-si traiasca viata asa cum vrea!!!
v-am zapacit de cap si imi cer scuze!!dar..trebuia sa ma descarc!!!
m-am mai linistit un picut asa!!!
va pupacesc fete frumoase si promit ca imi voi reveni!!o sa-mi recapat optimismul si veselia!!!si voi merge inainte indiferent cate obstacole imi vor iesi in cale!!!

Mergi la inceput

draguta de tine, te rog eu fi calma ca oricum ce e sa se intample se intampla, maine va fi o zi buna si vei obtine acea adeverinta, dar lucrurile se rezolva cu calm .
mi ar fi placut sa ti aduc si eu un ceiut si portocale la cj , dar nu pot ca voi fi pe drum , dar in ianuarie o sa trec iar prin bv si ne vedem atunci daca nu se schimba ceva.

Mergi la inceput

multam fetele!!insa..eram prea stresata,agitata..
dar..am vorbit cu gagicuta de care vorbeam ca are acelasi diagnostic ca al meu..si mi-a zis sa merg la spital-iar pana ma externeaza sa duc adeverinta!daca nu..in cel mai rau caz-platesc zilele de spitalizare-e bine si asa!!vezi..nici nu mai puteam sa gandesc!!!
ce m-as face eu fara voi toate??
asa ca..sun maine dimineata la spital la gine 1..si o sa vad ce imi zic cei de-acolo!si o sa-l informez si pe dr micu de treaba asta,ca sa nu-l pun intr-o situatie aiurea!!!
deci...o raza de lumina!!!
si bruni..cu siguranta ne vom intalni!!!poate trece si la mine perioada asta de taieturi si o sa merg si eu in vizite!!!maramures,franta..tot ne gasim noi cumva!!!
mara..pupici si tie!!!
va pup pe toate si va doresc o seara minunata!!!si madutule....ne lipsesti!!!!!!!!!!hai acasa!!!!!!!!!!!
enni,jovanna

Mergi la inceput