fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

deci cum am mai spus: rabdare si iar rabdare , o sa se rezolve totul si o sa fie bine , desi s ar putea sa ti dau o veste proasta, am vb la cluj cu o prietena care a fost la control la prof stamatian ,si a zis ca nu mai fac programari pt operatii pe luna decembrie, primesc doar cazuri de urgenta. eu zic sa l suni pe micu si sa i spui exact situatia, sa vezi cum faci in caz ca rezolvi pb cu asigurarea sa nu te agiti degeaba.nu te costa nimic , il suni si vezi cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cam nasol...dar sunt tare in clanta!!!!
poate vorbesc direct cu stamatian!!!daca ma supar!!eu vreau anul asta!!!
dar il sun maine pe dr micu..daca dureaza atat...e mai bine sa il sun acum!!!
multam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Prezent!!! Sunt aci si sunt cuminte, nu m-am dat la bunataturi. Ma dau chiar cu bicicleta, cu aia din dormitor ca pe aialalta nu stiu sa merg ca sa fiu in forma in ianuarie. Azi am fost si la dentist asa ca vedeti ce cuminte sunt Acu ma duc sa stau cu sotul ca azi e necajit-probleme de servici. las ca le rezolvam noi.
va pup pe toate
uratica, si eu sunt cam forumista, cind am un moment liber frec forumul in toate directiile. Da dependenta.Nasoala treaba cu adeverinta da si eu zic sa vb cu micu sa ii spui cum stau lucrurile. Plus ca daca se apropie craciunul si sarbatorile ajunge si la ei spiritul craciunului si intr-adevar risti sa ajungi in ianuarie
brunadria sunt de acord cu uratica in ceea ce priveste cadoul sotului Si eu il practicam de ziua lui ca intotdeauna pica inainte de salar si eram in pana de bani. Cu o sticla de vin linga... merge de minune, nu cred ca mai vrea alt cadou
maddutule cind te intorci din concediu proaspata si odihnita te asteptam sa ne povestesti cum a fost
enni mai vrem poze. Vrem si cu bebicii, chiar si din burtica
pup toate fetele

Mergi la inceput

eei..asa mai merge!!!
deci taote fetele prezente!!
e mult mai bine asa!!!

Mergi la inceput

mara,cadoul asta sigur o sa i placa, dar mai vroiam sa i fac o surpriza, cu siguranta o sa mai gasesc eu ceva.
vi in maramu de sarbatori?imi pare rau pt pb sotului , consoleaza l fi aproape de el,
frumoasa enni a noastra si burtica e superba.. si eu vreau ...
si uratica e frumoasa rau, avea dreptate maddutz..
hai maddutz povesteste ne pe unde ai umblat.
jovana hai arata ne si tu burtica..sa ne faci pofta.

Mergi la inceput

fetele..nu sunt frumoasa..ma faceti sa..si o sa arat ca o rosioara apoi...
si mara..garantat stii tu sa-ti impaci sotiorul!!spune-i sa nu mai fie bosumflat..ca ii scade prima de sarbatori!!!
mara este fff sportiva!!zici ca e sportiva de performanata!!si nu stiu de ce se plange atat de kg in plus-cica!!!!!!!!
bruni..tu esti frumusica..si ai atitudine!!!iti sta ff bine asa!!
parerea mea e ca femeile sunt cele mai frumoase dupa 30 de ani!!!sunt sigure pe ele,sunt sigure de ce vor sa obtina de la ele si de la viata,sunt mature..si astfel radiaza!!!pacat ca mai sunt si hopuri ca asta prin care trecem!!!insa il vom depasi cu siguranta!!!
la anul o sa fim si mai frumoase!!bortoase dar frumoase foc!!!exact ca enni!!!cu cate 2 pitici in burtica!!
madutzz..sa ne anunti cand te intorci in tara sa facem alerie!!sa-ti facem primirea asa cum trebuie!!!
jovanna...campionul tau ce mai face? te boxeaza??sau se pregateste si el de sarbatori??face bradul acolo in burtica?
offf..fetele..grea e asteptarea asta!!!insa supravietuim!!
PT TOATE FETELE!!!
aaaa..si sa nu uit..fetele..bruni..ai cumva nr de tel unde il pot gasi pe stamatian maine?sau pe dr micu?ca eu am mobilul dr-ului micu..dar parca nu as vrea sa il bruiez pe mobil...as vrea un tel de la spital..sau de undeva un de ii gasesc si maine!!please!!!!

Mergi la inceput

eu am nr de tel personal al lui stamatian , dar daca tu il ai pe a lui micu cred ca mai bine l suni pe el , cu toata jena il suni pur si simplu si i spui ce te doare , sigur te va asculta, curaj!!
iti trimit pe pm si nr lui stamatian daca te ajuta cu ceva ,dar el e un pic arogant si f ocupat, nu stiu daca e o solutie buna, iar micu iti stie problema , suna l dimineata.. poate mara sau maddutz au si alte nr de tel unde l poti contacta, eu am avut de a face doar cu stamatian.asa ca , curaj si bafta pt maine dimineata...

Mergi la inceput

saru'mana fata frumoasa!!
o sa incerc sa il sun pe micu..ca vorba ta..poate il deranjez pe dr stamatian si cine stie cand ma programeaza apoi...ptr ca nu suport sa tac din gura atunci cand cineva ma ia tare!!!trebuie sa ma pun si eu la mintea lui!!asta e!!stiu ca nu e bine mereu...dar nu suport sa ma las calcata in picioare.doar ptr simplul fapt ca sunt femeie sau ca nu am experienta altora!!
am avut un sef care m-a invatat bine..."nimeni nu iti este superior!!!si nu trebuie sa te trateze cu superioritate!!!nici de e presedintele tarii,papa sau mai stiu eu cine!!esti un om la fel ca si ei!!!ca au niste ani in plus,mai multa experienta..trebuie respectati ptr asta!insa nu trebuie sa pleci capul in fata lor!!!"
asa ca il sun pe micu..e un scumpic!!si e mai maleabil...ca aroganta lui stamatian s-ar putea sa i-o intorc si tot eu voi avea de pierdut!!!
fetele si usor!sa visati frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

cafea pentru toate fetele!!! Hai fetele, desteptarea ca a inceput o noua zi. Uratica tu ai treaba, tre sa vb cu dr. micu. Si eu zic sa vb cu el mai degraba decit cu stamatian. Eu n-am reusit sa ma inteleg cu stamatian, mi se pare cum zice brunadria nitel arogant si dac ii esti simpatica din prim e ok daca nu risti sa te iei in clont cu el. Eu asa am facut cind m-am dus la el pentru aprobarea dosarului, m-am infiintat cu tupeu la usa si m-a lasat sa astept pina la calendele grecesti. Da m-am incapatinat si am stat acolo pina am obtinut ce am vrut.Da eu zic sa il suni pe micu, pe mobil ca nu se supara.Vezi ce zice el, poate ca e mai bine sa amini pina in ianuarie cind ai si adeverinta si sunt si ei mai linistiti.Acum inainte de sarbatori cred ca e agitatie si acolo si stai si tu linistita de sarbatori. Si daca te opereaza la inceputul lui ianuarie in iunie esti pe baricade.Insa poate pina atunci, pina in iunie esti Na ca am batut de doua ori tasta cu emoticonul, sa stii uratica ca asta e un semn Semn ca faci gemeni iti spun eu. Da va fi mare bataie pentru baietii lui enni care e singura blonda ca noi restul suntem toate brunete .
Apoi uratica.... tare esti frumusica. Stiam asta de la maddutz care te-a deconspirat, o sa fcai niste supercopii!!!
brunadria o sa vin in maramures de sarbatori insa nu stiu daca ajung chiar de craciun desi mi-ar placea.Ca nu e nicaieri craciun ca in maramures. Tu mai ai citeva zile de stat acasa,nu? Parca ai zis ca in 6 pleci asa-i? Ce repede trece timpul !!!
fetelo, va pup pe toate

Mergi la inceput

vin si eu la o cafea ,
mara pe 9 plec , peste 6 zile..asa e a trecut repede..
uratica pune mana pe telefon si suna l pe micu, vezi cum sta treaba , daca nu asteapta dupa sarbatori , desi eu una nu as astepta . .

Mergi la inceput