fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bau!tot eu sunt..nu dati cu pietre,va rog..
scuze..uitasem..
maine va rog sa veniti cu o cana de cafeamare,mare!!ptr ca o sa fiu !!!
pleaseeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

pai bine mai uratica, bintui tu la orele alea mici pe forum? De ce n-ai tu somn ia spune, la ce ti-e gindul? Iacata ca m-am conformat, ma infiintez cu o cana de cafea ca daca tu nu ai somn seara eu nu am dimineata, am venit cu noaptea in cap la servici de am speriat si femeia de serviciu Eu nu am disparut, nu va faceti griji, nu scapati asa usor de mine, la sfirsit de saptamina doar am bintuit un pic prin zona, am fost sus la munte ca sa sarbatoresc ziua nationala. De votat nici vorba, n-am votat, asta asa in semn de protest.
fetele pupici, dau fuguta sa ma uit si eu la pozele lui enni ca sa ma mobilizez mai bine. Oricum abia astept sa incep si eu fiv-ul, numar zilele ca in armata Uratica, s-a transmis nerabdarea de la tine la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Enni strasnice poze. Ce-i drept am bintuit putin pina le-am gasit ca deh, tehnica asta ma doboara citeodata Si tu esti atit de frumoooooasaaa !!!!Dragalasa tare! Cred ca o sa faci doi flacai tare frumosi .
Fetelor, hai ca mai vin cu o cafea!! Nu se simte aroma???

Mergi la inceput

buna fetele!!ce mai faceti???
mara..multam ptr cafea!!a fost un deliciu dupa doar 4 ore de somn!!
uite..am o ptr tine!!!si ma bucur ca ne-am mesagiuit de dimineata!!macar sa se extinda sindromul asta al meu!!ptr ca am capatat o alta boala!!!-se numeste "forumism"-iar pacientul forumism dependent!!!
asa ca..virusul se extinde si incepe si cu messul...catinel,catinel..ca pe la voi pe la ardeal..devin dependenta!!!!!de forum, de mesaje..dar mai ales de voi!!!!pai daca nu voi,atunci cine???
ce stie restul lumii prin ce trecem noi zilnic???li se pare ca stresul lor cotidian e mult mai mare!!!dar habar nu au ei cat de rezistente suntem noi!!!!
asa ca fetele..eu v-am zis ca sunt pusa azi pe fapte mari!!ca il sun pe dr micu..si neaparat obtin o programare ptr luna asta la !!
mai stii?? poate fac Craciunul sau Revelionul alaturi de voi!!!
asa ca..aveti grija..pazea ca ma indrept spre odisee!!!sunt un pic in urma voastra..dar asta e!!!va dau prioritate!!!eu acum am cedeaza trecerea!!!ups..acum imi aduc aminte si de porcaria aia de examen.. de soferie...am uitat sa ma programez!!dar il las ptr la anul!!asta mai poate astepta!bebe insa nu!!
deci..multi multi multi!si sper ca imi tineti pumnii,ca sa il conving pe dr micu sa ma taie cat mai repede!!!

Mergi la inceput

fete frumoase..ce faceti???
mai mai!!!chiar v-a apucat nostalgia sarbatorilor de iarna!!!cred ca acum sunteti dupa cadouri!!!bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare, am ajuns in sfarsit acasa, am plecat de dimineata cu mama sa si vada surorile si familia.
sper ca nu m ati pus absenta.
enni frumoase poze esti o dulce ,sigur vei face 2 baietei frumusei.
uratica ,ce ai rezolvat? ai reusit sa vb cu dr micu?
mara, nu mai e mult ,o sa fie bine ai sa vezi.
si eu imi numar zilele,astept plecarea in fr, apoi analizele, programarile pe 16 si 17, dupa trag o fuga la paris,astept sarbatorile, vin la examene in ianuarie si iaca incep si fiv ul,si apoi 2 liniute..mda ce simplu , au trecut 2 min doar..rabdare si iar rabdare si va fi bine..
fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

aa, si cadourile le am luat deja si le am lasat mosului sa le imparta , eu nu o sa fiu in zona , am scapat de o grija,ma gandesc ce cadou sa i fac iubitului..e foarte greu,dar o sa mi vina vreo idee pana atunci...

Mergi la inceput

pai draguta..pune-ti o fundita si fa tu ce ii place lui cel mai mult!!!!iubeste-l!!!!si va fi cel mai fericit!!!!!
si..nu am vb cu dr micu..ptr ca ma dispera..treb sa astept acum dupa o blestemata de adeverinta de coasigurat!!!de stiam ca dureaza..
oricum,nu pot sa ma programez, iar apoi sa nu am deverinta aia de rahat!!scuze ptr exprimare!!
am vrut sa platesc cas-ul din mana si dobitoaca aia de acolo mi-a zis ca trebuie sa ii dovedesc ca am cu ce!!!!!!!!niste tampite!!si niste legi de 2 bani!!adica...ma duc cu banii in mana!!!ma duc sa-i platesc!!!si imi zice sa-i dovedesc!!iar cu adev de coasigurat am inteles ca dureaza pe putin 2 saptamani!!si disperrrrrrrrrrrrrr!
acum cand in sfarsit m-am hotarat si eu!!!!
dar..tot o sa reusesc anul asta sa fiu feliata!!!nu ma las!!! promit ca n u ma las!!!!
fetele..pupici!!si vedeti ca facem prezenta!!!!

Mergi la inceput

si nu stiu..sa il sun pe dr micu sa imi fac programerea,iar eu sa nu am porcaria aia de adeverinta..mi-e tarsa...ptr ca nu ma poate interna in spital fara ea!!si il pun pe sarcaul om intr-o situatie de cacao...mai ales ca internarea se aproba si de dr stamatian(am inteles ca parca asa il cheama!)!
ii sunt ff recunoscatoare dr-ului micu si nu vreau sa il pun in asemenea situatie,,nu merita!o sa incerc sa urgentez eu lucrurile pe-aici..si..mi-am pus relatiile in functiune!!!sper sa rezolv repede!!ca vreau anul asta sa ma operez!!sa las tot ce e rau in urma!!!sa las toate belelele,necazurile in urma si sa intru senina in noul an-pusa pe fapte mari!!!

Mergi la inceput

si..mara!!! treci la apel!!!! tu ce mai faci??? sper ca nu te-am scapat la prajituri si bunatati!!! treci la verificare!!!
ce crezi,ca scapi asa usor???
bruni..pe tine te iertam..ai lipsit ptr o cauza nobila!!!!
in rest..cred ca doar eu sunt maniaco forumista!doar e m-am imbolnavit cronic de asta!!
si...fetele,o veste buna!!!am mai vb cu o fata ce avea acelasi diagnostic ca si mine!!!si a facut operatie(in ungaria insa..)si dr i-a zis ca are sanse sa ramana natural si sa incerce dupa doar 6 saptamani de la operatie!!!ar fi super!!!!!

Mergi la inceput