Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Mersi Millie, tot asa iti doresc si tie !!!
Tot Monica ![]()
23+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
buna dimineatza burtici!
am intrat sa vad ce mai faceti deshi sunt plecata din tara nu m-am putut abtine.
eu am fost vineri la morfofetala. m-a cam speriat ecografistul...bina ca nu a durat sperietura decat vreo 15 minute pentru ca am intrat la doctorul meu care m-a linishtit imediat(ca de obicei de altfel). bb e super bine, placenta mea care era anterioara acum 6 saptamani acum e posterior-fundica, colul este chiar mai lung decat a inceput, bb statea cu capul in jos, probabil de aiai ma simteam si eu un pic mai bine ca nu mai da din picioare fix pe vezica mea urinara, singura chestie era ca mi-a scris IR-uri marite si a inceput sa ma frece ca sunt stresata sau ca muncesc prea mult...i-am spus ca nu sunt posibile nici una nici cealalta varianta pentru ca muncesc f putin si sunt mai calma ca niciodata decand am ramas gravida. oricum am ieshit speriata de la eco, am dat sfoara in tara(si in afara) ca imi trebuie pregnyl, iar cand am vazut dr. meu ecografia...a zis pai nu sunt marite mah! sunt la limita superioara, dar nu sunt marite! totul arata perfect!a ras de mine cand i-am zis de pregnyl, cica stiu deja ce tratament mi-ar da daca ar fi probleme
oricum am ieshit din cabinet plutind. oricum ma incarc cu atata energie pozitiva dupa fiecare vizita la doctor incat cred ca radiez prin fiecare por.
leeloo - casa de piatra! asa sunt toate cununiile, scurte. dar eu am fost f multumita de a mea si am fost tare emotionata. ma bucur ca si la voi a ieshit asa cum ti-ai dorit. sa fie intr-un ceas bun
mihaelacq - 10 ani??!! uoau! felicitari! multi inainte fericiti
21+
aris26 spune:
aaa am uitat. deh, nu am mai intrat d cateva zile...si acum am chef de vorba
ecografistul s-a luat de kg mele puse. cica daca am pus 6 pana acum, pana la termen o sa mai pun inca de doua ori pe atat(adica 18 total) si ca daca la 400 de grame de copil eu am pus 6kg pana ajunge copilul la 3 kg cate o sa mai pun?! noroc ca nu si-a gasit cu cine. pai unu la mana eu ma simt f bine in pielea mea de acum, doi la mana am mai citit si eu stanga dreapta si stiu ca nu sunt doar cele 400 de grame ale lui bb, mai am si 1,5 litri de sange in plus, inca vreo 2 kg lichide in tesuturi, plus uterul, plus lichidul am, plus placenta...ca sa nu mai zic de sani care cred ca acum cantaresc peste 2kg
...asa ca...nu a reushit sa ma sperie pe mine. eu apreciez ca o sa am la final un plus de vreo 14kg ceea ce pentru gabaritul meu anterior si pt inaltimea mea este chiar bine.
2. am aflat ca poate sa asiste si tatal la nashtere
3. am vb despre celulele stem si se pare ca o sa facem recoltarea deshi nu e nimic garantat inca, mi-a spus ca daca am 1000euro de runcat e bine sa recoltez, i-am raspuns ca eu de aruncat nu am niciodata
.
4. ecografistul mi-a zis iar sa beau mai multa apa
pai eu beau peste 4 litri/zi...respunsul a fost, pai poate nu retzii, eu i-am zis ca singur nu retzin. am uitat sa vb cu doctorul meu despre asta. acum eu nu mai inteleg nimic, de cand e bine sa retzii apa in organism? eu stiam ca nu e bine...acum nu stiu daca in sarcina sunt alte indicatii. voi stiti ceva?
va pup pe toate si scuzati logoreea![]()
21+
iza79 spune:
Neata fetelor!
Aris, La cine ai fost, ca si mie mi-a zis de mai multa apa desi eu beau multaaa...
La 6 kg in schimb n-a zis nimic, poate fiindca aveam 23 sapt
(bine aia nu cre ca stia atunci)![]()
25+ 
anamariame spune:
Fetele, daca eu sunt in saptamana 18, in ce luna sunt? Ca am citit atatea clasificari incat m-am zapacit de tot
Ana-Maria
17+
aris26 spune:
iza - la Iosup am fost. dar sincera sa fiu cu kg cred ca mai mult a facut mishto de mine. doctorul meu cand m-a vazut m-a masurat din cap pana in picioare, a ridicat o spranceana si a zis: hmm si tu zici ca esti gravida?
adevarul e ca eu cu fustele mele scurte si bluzele decoltate numai a femeie gravida nu arat
. iar cu apa...nu stiu ce sa mai zic pt ca si eu beau ca si tine muuulta. chiar tu cum mananci? sarat sau nesarat? eu mananc f putzina sare si ma gandesc ca asta ar fi explicatia pt faptul ca nu retzin apa, dar imi e frica sa imi schimb dieta sa nu facvreo prostie sa inceapa sa imi creasca tensiunea si sa mi se unfle picioarele....hmmm...imi e ciuda ca am uitat sa intreb doctorul si ma mai duc deabia peste 3 sptamani la el.
anamaria - uite aici un calculator bun http://baby2see.com/pregnancylength.html
oricum esti in luna a 5-a. ai patru luni implinite si ai intrat in cea de a 5-a.
21+
anamariame spune:
Aris, merci de raspuns si de link. Sunt deja in luna a 5-a. Uraa! Burtica totusi nu se vede mai deloc!Wow, ce te invidiez ca te poti imbraca sexy (in sensul bun, desigur). Eu ma simt ca o placintica deja
Ana-Maria
17+
aris26 spune:
da ana-maria...
...in luna a-5-a...
...
sotul meu are o metoda mult mai rapida si simpla de a calcula. imparte nr. de saptamani la 4,5 ca sa afli cate luni ai. iese si asa. burtica de abia acum o sa inceapa sa se vada...si cu cat creshte cu atat mai frumoasa o sa te simtzi. ai sa vezi. si eu eram cam suparata pana acum cateva saptamani nu paream gravida ci doar un pic cam grasutza
. eee acum e altceva
se vede clar burta, nimeni nu poate sa o rateze....mai ales ca am eu grija sa fie observata
. cred ca ma mai tzine euforia asta inca maxim doua luni dupa care o s incep sa plang ca sunt cat o balenaaaa!!!
21+
Floric spune:
Mihaela, am citit ca te/ai confruntat cu o mica sangerare. Bine ca a trecut si bine ca ti/ai informat medicul. Desi cu intarziere, iti spun ca mie, in momente asemanatoare, mi/a recomandat medicul un preparat naturist , se numeste EXTRACT DE ALCHIMILLA, 3 lingurite pe zi. A fost tare eficient. uimitor, multi farmacisti nu au auzit de acest preparat (a fost o per cand nu l/am gasit in Br, si am rugat o prietena sa intrebe in Bucuresti. Se uitau farmacistii ...ca in calendar) Are un gust tare naspa dar e bun ca rezultat. Sper sa nu ai nevoie dar daca se mai intampla apeleza cu incredere, nu uita ca este un preparat naturist si nu are ce rau sa faca.
Apropo, voi va confruntati cu pilozitate excesiva, mai ales cele care luati utrogestan si duphaston?
Sa fiti cuminti, sa nu raciti sa va bucurati de bb 
anamariame spune:
Abia astept, Aris, ca eu acum ma simt exact cum ai scris tu mai sus, grasuta bine
Si sotul ma mai tachineaza si imi zice ca nu am burta de graviduta ci de grasunica
Da' i-arat eu lui dupa ce mai creste un pic...Ana-Maria
17+