Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

florinela......nu ma "ajuta" sotul nici inainte(sa nu pateasca bb ceva) dar acum.....doar sa caut ajutor in vecini

mitzica21+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna burtici! Sunteti tare harnicute la scris abea reusesc sa va citesc.Leeloo felicitari! sa fiti fericiti alaturi de copilasul vostruMihaelacg sa stai cumintica cateva zile si sa iei utrogestantul.Eu am terminat smotruiala ,ma chinui de la ora 2 asa incet ca obosesc repede si acum sunt terminata ,as face o prajiturica dar parca numai am chef de nimic.Fetele ma ia asa cate-o data o durere de burta si mi se intareste toata,voi patiti asa ceva?

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

millie, si pe mine ma mai doare burtica uneori, dar cateva secunde dupa care trece, iar durerile la mine sunt ca la cm.
cat despre intarit, mie mi se intareste burtica dar cred ca e bb, intr-o pozitie ciudata....sau burtica mea se intareste cand mananc, e super tare, zici ca bubuie

mitzica21+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

nici eu nu prea stiu ce sa zic cu intaritul asta si eu ziceam ca e ba de la mancare, ba de la bebe....
culmea e ca atunci cand am stat in spital nu s-a mai intarit delocsi acum parca iar incepe uneori..o sa intreb dr cand ma duc la consultatie ce si cum...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Leeloo inca o data felicitari ne-am gandit si miercuri la tine

22+Ariana

poze

Mergi la inceput

Da poate o fi de la bebe intaritul ca imediat ce ma lasa si incepe bebelina mea sa dea din picioruse,sper sa nu fie altceva si durerile tot asa sunt si la mine ca la cm

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

buna seara fetele!!!!toate burticile
N-am mai intrat de ceva vreme si n-am mai citit ce s-a intamplat pe aici.
JOANNA ce mai faci dragutza?? Tot in spital??
ELILOV a nascut?..Stiti ceva de ea??
AYLA frumoase nume ai afel pt fetitze
MIHAELA sa stai linistita , chiar dc ai musafiri...
LEELOO CASA DE PIATRA SI BBE SANATAOS SI FRUMOS.
Si la noi a fost tot scurta cununia , ne-au asezat in linie si ne-au intrebat direct dc luam in casatorie..
Saptamana viitoare imi vin pozele alea bune si va pun sa le vedeti.Eu sincer nu sunt multumita de cum mi-a stat parul dupa ce ma facut mireasa , da atunci nu am vazut asta. Acum vad in poze..da asta este.
Ieri am fost la ginecolog pt ca aveam 2 luni de la chiuretaj si nu-mi venise CM-ul , da totul este bine...si culmea, dupa ce am dat 270 lei aseara , astazi mi-a venit si CM-ul . Dupa ce-mi trece, avem liber la facut copii
Am vb cu sotul meu si o sa mergem la Polivalenta sa vedem ceva hainute de , pt ca dc raman in dec sau ian ,nu cred ca o sa mai fie freo expozitie pana m-o veni sorocul, asa ca-mi iau de acum ceva de imbracat...mai ales bluzite d-alea cu mesaje!!!
Ma pun sa citesc capitolul trecut sa vad ce ati mai scris.
SI pt toate burticile!!!

Poze NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buna fetelor !!!! in sfarsit am ajuns la zi cu cititul printre alte treburi gospodaresti ..

Ieri am fost si noi la eco 4 D si a fost super !!! bebelina are 750 grame si dupa spusele doctorului e dezvoltata peste medie, totul e ok m-am mai linistit sper sa fie totul bine si sa nasc o fetita sanatoasa si perfecta (ca mine )!!

Olgatarziu, stai linistita ca nu esti lider la varsta suntem apropiate adica numai bune de mame, suntem coapte, n-am trecut degeaba prin viata ; chiar ma gandeam ca acum chiar ma simt pregatita sa am un copil si cred ca e varsta ideala !!

Mihaelacq, felicitari pt aniversare si ai grija de tine !!

Leeloo si pe mine m-ar tenta nasterea in apa daca ar fi la mine in oras, dar asa mi se pare cam complicat...

Va pup si sa aveti un week-end placut !!!!

23+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaaa si am uitat sa zic, placenta s-a ridicat si e ok !!!!

Simina_kin, bine ai revenit !!!

23+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Felicitari Novus pt rezultatele bune si pt grasunicafi sigura ca o sa fie o fetita sanatoasa asa ca mama ei

monica 24+

Mergi la inceput