Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

lysbeth Sa-ti traiasca sotul! La multi ani! Sa va bucurati impreuna de un bebe sanas si norocos
ilinca, Bine ai venit la noi, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos

Mititica, exact cum zicea si petrean, nimic nu garanteaza sanatatea puiului tau, dar acest echo poate depista probleme, pe care daca stii din timp, le poti remedia. Sotul tau sa-si puna si intrebarea urmatoare: daca nu faci acest eco si doamne fereste afli mai tarziu ca facand-ul puteai sa preintampini niste probleme ale lui bebe, cum o sa fie? Nu o sa va reprosati ca nu l-ati facut? Si incearca sa nu pui raul ininte! (la sfaturi sunt tare buna ) Parerea mea este sa-l faci, indiferent ce zice sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Fetelor eu plec la spital pentru tratament si probabil revin tarziu, asa ca va pup si aveti grija de voi si te puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ILINCA bine ai venit in oodisee!

LYSBETH La multi ani sotului tau!

20+

poate e...baietel!

Poze

Mergi la inceput

ILINCA bine ai venit in oodisee!

LYSBETHLa multi ani sotului tau!

20+

poate e...baietel!

Poze

Mergi la inceput

Fetelor e normal sa nu-l simti pe bebe la 20 de saptamini??
Help! Mai e cineva in situatia asta?

Multu.

20+

poate e...baietel!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici, bine ai revenit !!!!

Ilinca, bine ai venit !!!

Lysbeth, La multi ani !!! sotului tau

Vad ca vorbiti de importanta eco 3D/4D, si mie medicul la care am fost mi-a zis ca cea de la 22-24 sapt e cea mai importanta si de aceea si eu am ales sa merg la 2 controale si la TM la un ecograf 4D pt a primi inca o ''confirmare'' ca e ok !! sa fie sanatoasa !!

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor, am venit de la cabinet, am fost si la ecog.la Dr.Iosup si la Dr.Tutunaru, nu e nevoie de tratament, a iesit bine.
" Artere uterine - flux cu spectru normal si valori usor crescute ale IR bilateral.
- IR a.uterina dr. = 0,50
- IR a.uterina stg. = 0,51

IR a. ombilicala = 0,60 ; S/D = 2,48
- flux de aspect normal in vasele ombilicale

multumesc lui Dumnezeu ca este bine.
Mi-a spus ca de la 30 de saptamani voi merge o data/saptamana la spital sa ma monitorizeze o tanti acolo cu niste aparate pe burtica.
Doamne Ajuta sa fie bine si tuturor mamicilor sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna fetelor!
Ilinca , bine ai venit!
Lysbeth , La multi ani sotului !
mababei,eu la prima sarcina am luat Ca+D3 si nu am avut probleme stiu ca cel intravenos provoaca contractii. In timpul sarcinii VSH este putin marit.
Mititicaeu zic ca nici n-ar fi cazul sa va puneti problema sa nu faceti o eco asa de importoanta (20-24 sapt)

Astazi am fost la eco morfologica. Totul este in ordine , se pare ca m-an stresat degeaba cu riscul de defect de tub neural de la TT.Dr s-a uitat f atent ,chiar m-a trimis sa mai beau apa si sa astept 15-20 min sa se intoarca bebe sa-l vada mai bine.

Se pare ca tot baietel a ramas.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Bine ai venit Ilinca,noi avem acelasi dpn sa fi sanatoasa si sa ai grija de bebicu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Eu in ultimul timp sunt extenuata de raceala, dureri de cap si nesomn +fetita mea a fost si ea bolnavioara.

Incercati sa nu va mai faceti atatea griji inutile si sa va bucurati de sarcina. Eu ma ingrozesc cand citesc cat va agita inutil medicii, imi vine sa-i bat plus rubedeniile de orice grad ar fi ele care vin cu chestii ca pe vremea mea nu era...dar uite ce grozav e X.
Sunt convinsa dupa ce veti naste si cand vor vedea ca va alaptati copilasii (ceea ce cred ca e cea mai fericita alegere) va vor otravii sufletele ca nu-i buin laptele, ca moare copilu de foame doar cu laptele vostru, ca sa-i dati apa/ceai ca moare de sete (btw laptele matern tine si de foame si de sete), ca sa le dati biscuiti cu mar la 2,3,4 luni ca ele asa au facut si uite ce copii au....nici nu vreau sa ma gandesc ca ma revolta prea tare. Sper sa nu cadeti in capcana medicilor care n-au citit decat cartea lui Capraru "Mama si sugarul" si sa incepeti diversificarea inainte de 6 luni
Sper ca n-am fost prea agrasiva daca da, imi cer scuze sunt o gravida batuta-n cap azi din cauza oboselii.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput