Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Am uitat sa schimb semnatura!

Lysbeth, La multi ani sotului tau si distractie placuta!

mihaela
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza fetelor
Mababei eu iau Calciu+d3 si nu am avut nici un fel de problema. Iau la recomandarea medicului ginecolog..cate 1 la 2 zile..si e ok, nu am avut probleme. Mai e cel intravenos care e bun,insa eu nu am avut chef de injectii

Bogdana
22+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Neatza, burtici!
Azi suntem bine dispusi pt ca am schimbat si noi semnatura. Am mai crescut un pic, insa burta tot nu se vede. Miruna, la tine se cunoaste burtica? Si fetele care sunteti la prima sarcina si intr-o saptamana mai avansata ca noi, la voi se cunostea la 18 saptamani? Eu atata am asteptat sa ma mandresc cu burtica, incat mi-am pierdut si rabdarea si entuziasmul in ultima vreme.

Ana-Maria

17+

da Anamariame, se vede destul de bine burtica

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetele, daca eu sunt in saptamana 18, in ce luna sunt? Ca am citit atatea clasificari incat m-am zapacit de tot

Ana-Maria

17+

conform calculatorului de pe DC, si tu, ca si mine...esti inca in luna a 4 a...abia dupa ce implinesti 18 S, la 18+1 intri in luna a 5a

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

ana maria, la mine pana la icneputul saptamanii 18 nu se vedea aproape deloc. Cum s-a terminat saptamana 18 si a icneput 19 a inceput alienul sa se faca cat un bostanel si acum e la nivel de mingiuta de handbal
Nici mie nu imi vine sa cred ce repede creste mai ales ca ma stresam la un moment dat ca nu se vede deloc ca sunt graviduta
Un pic de rabdare si vezi tu

19+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neta bebici si burtici
eu v-am abandonat o saptamana si vad ca am dat tonul la probleme de cand v-am zis ca am contractii. de joia trecuta m-am pus la pat, cu niste contractii uracioase care m-au secat la ficat. eu care n-am avut nici o problema pana acuma, nici macar 2-3 greturi, m-am trezit intr-o zi cu contractiile calare. doctorul zice sa ma linistesc, pentru ca uterul a crescut foarte mult in ultimele 3 saptamani ( si asa eeeee, am un burtoiiiiiiii cat casa) si are si el nevoie de adaptare. de ieri m-am intors la servici, cu cate un no-spa forte luat asa spre pranz si seara patut mult. bebicul face tumbe in burtica, se intoarce pe toate partile, asa ca macar din punctul asta de vedere sunt linistita. sambata am mai programat o ecografie, sa vedem ce zice bebe mic, mai mult sa-mi linistesc eu creierasul. la morfofetala mergem pe 1 si 2 dec (la 21 s 2-3z), desi sambata tot morfofetala fac ( ca si la 20 sapt fix cica tot din asta e). sper sa nu se supere bebita prea tare pe mine cu atatea ecografii 9 am programat 2 morfofetale la Pop- ca pe el l-am vrut eu si la Chitescu- care lucreaza cu dr meu, cu toate ca nu-mi e foarte simpatica). voua v-a zis cineva ca-i fac rau ecografiile??? eu stiam ca nu, dar as vrea sa aud si opiniile contra, poate au ceva bun de zis. cu toate ca am cunostinte care faceau eco o data pe sapt la sarcini cu probleme si n-au avut absolut nimic.
hai ca m-am lungit cam mult. va pup pe toate

diana 18+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Lysbeth sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebita sanatos si frumos

diana 18+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Lysbeth, "La multi ani!" sotiorului tau! Bine bine, dai de baut...dar avem voie sa bem?! Eu de cand am aflat ca sunt insarcinata va zic drept ca am baut juma de paharutz de bere amestecata cu bere fara alcool de ziua mea (cat sa inchin) si un deget de sampanie la ziua altei prietene si va zic drept ca si astea cu o spaimaaa si niste remuscaaari! Si eu eram genul care nu refuzam niciodata o berica sau un gin la petreceri, nu c-as fi fost alcoolica dar nu eram mimoza la chefuri sau vara la terasa . Acum ma tot stresam: vaaai, oare nu ameteste bebe de la degetul ala de sampanie?!
Vreau sa spun ca nu am intrat sa postez si din supersitie: citeam pe atatea topicuri de sarcini oprite din evolutie, groaznic...Eu la inceput nu/mi faceam nicio problema dar cand s-a oprit un geaman au inceput sa ma bantuie tot felul de ganduri...
Eu burtica mi-o vad foarte mare, dar in rest nimeni n-ar zice ca-s insarcinata, nu stiu cum se poate. Mama si sotul zic si ei ca mi-a crescuuut, oare zic numai sa ma maguleasca? :)))
Azi am 18 saptamani! Dar parca sunt intrigata/ingrijorata ca nu simt miscari, de fapt nici nu stiu ce ar trebui sa simt, la ce sa ma astept!! Voi la 18 sapt. simtiti/simteati ceva clar pe-acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

iza79, georgiana310, zori multumim

Nu stiu daca ecografiile il afecteaza pe bebe dar am observat ca la ultimele 3 eco bebe dormea cand a inceput dr ecografia si sa trezit imediat, de fiecare data. Ieri chiar radeam la eco ca a vrut dr sa ne arate pe 4D sa o vedem la fata si ea si-a pus repede mainile pe fata

22+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Lysabeth, sa-ti traiasca sotiorul si sa te bucure!

Adee, si al meu la fel face la eco. Se ascunde si daca il prindem dormind, imediat se trezeste. Paoate ca nu e tocmai confortabil pentru ei... nu stiu! Am sa-mi intreb doctorul!

Ilinca, join us! Sper sa gasesti raspuns la intrebarile pe care le ai...

O zi usoara tuturor!

18+

gia

Mergi la inceput