Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
georgiana310 spune:
Oare despre ce ar trebui sa il mai intreb in perioada asta?
Am auzit ceva de morfofetala... dar oare nu e prea mica burtica?!
Tot timpul ma bazez ca stie el ce si cum dar... cand vad discutiile de pe forum, imi dau seama ca eu nu stiu atatea!
si realizez ca trebuie sa ma documentez. 
18 +
gia
iza79 spune:
Joanna, sper sa va faceti cat mai repede bine si sa ne srieti de acasa :-)cat am fost in spital si eu abia asteptam sa plec, dar mi se pare ca aceea a fost perioada cea mai "sigura"(si oarecum linistita) din toata sarcina. stiam ca orice s-ar intampla, acolo sunt ok.
sanatate multa si pupici 
25+ 
iza79 spune:
georgiana, eu parca imi amintesc ca prima morfo a fost cea de 12 sapt, deci nu e prea devreme. apoi am facut la 23 (22 am inteles ca e ideal)
25+ 
Adee spune:
Am fost la eco morfofetala; totul este ok, toate sunt la locul lor, nu are nimic in plus
este tot fetitza, are 541 g si 27 cm, deci nu ma mir ca am burta asa mare![]()
Joanna ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa mergi acasa cat mai curand 
22+
Ariana
poze
iza79 spune:
Brav0 Adee, e bine ca e totul ok...de acum o sa ne tot miram de cat de mari se fac bebeii 
25+ 
georgiana310 spune:
iza, mersi mult pentru informatii.
Adee, ce burtica frumoasa ai! :)
Fetelor, voi mergeti la ceva miscare in perioada asta?
18+
gia
ZoRi spune:
Ciao burtici!
Nu am mai scris de mult timp. Abia am reusit sa citesc tot ce ati scris. Nu prea am acces la calculator pt ca sotul lucreaza mai mult acasa. Intram sa citesc doar cand facea el cate o pauza, dar nu mai apucam sa scriu.
Am vazut ca ati discutat despre nastere naturala si cezariana. Eu cred ca voi naste prin cezariana. Nu suport durerea si decat un travaliu de 10-15 ore mai bine cezariana. Am vazut si filmuletele cu nasterile in direct si
.
Despre Kg puse eu am pus deja 7 si ma simt ca un balon
.
Mihaelacg cum te simti? Sper ca esti bine. Multa sanatate 
Spunea cineva(scuze ca n-am retinut cine) ca i se intareste burtica, nu e de la pozitia lui bebe, se intareste pt ca se contracta uterul, atata timp cat nu dureaza si nu sunt dureroase, nu este grav cel putin mie asa mi-a spus dr.
Leeloo Casa de piatra! si Multa fericire!
Adee ai o burtica tare frumoasa!
Noi suntem bine, bebe e tare miscaret, imi da trezirea la ora 8 sau chiar mai devreme. Ne conversam mai ales seara cand stau intinsa.
Va doresc o saptamana excelenta!
ZoRi
23+ cu 
Galushca spune:
Florinela, si eu tot ca tine... 85 kg si sub 1,60.
Am reusit sa pun numai 1 kg pana acum si evit numai zaharul si mancatul seara. Mai fac si sport. Pastele nu cred ca sunt asa de rele daca nu papi f multe, sunt tot glucide lente ca si cartofii sau orezul.
Ce tratament pt infertilitate ai facut?
Tensiunea poate fi un risc, incearca sa ti-o masori si singura, sunt tensiometre in hypermarketuri, merita avut unul acasa chiar daca e mai putin precis decat cele ale medicilor.
Despre bebe care nu ar avea loc, nu cred. Mai plauzibil e sa pui mai multe kg si sa te simti tu rau dupa nastere, bb stie sa ia ce-i trebuie si asta include locul :) Nu prea vad cum ar putea dr sa aiba argumente medicale la chestia asta cu locul... A, eu si la prima fetita am avut tot cam la fel si a avut loc sa se faca de 3,500 :))
novus spune:
Buna seara fetele !!!
Am avut o zi super obositoare la birou, cum va fi dealtfel toata saptamana ![]()
!! vreau sa ma duc pe la doctorita mea sa-i cer o scrisoare medicala sa-mi reduc macar programul la 6 ore
! sper sa fie totul ok !!
In rest, toate bune !!
24+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Ilinca_M. spune:
Salutare tuturor burticilor primavaratice!!
Sunt aici cu voi si va citesc zilnic în mod neîntrerupt de când aveam 6 saptamani...acum am aproape 18 (maine) dar abia ieri mi-am luat inima-n dinti si m-am hotarat sa ma înscriu, nu numai sa "spionez"!![]()
Nu stiu exact cum e cu moderarea, am înteles ca trebuie sa scriu mai multe mesaje consecutiv? Se faaaaceee!