Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

buna seara fetele!!!!toate burticile
N-am mai intrat de ceva vreme si n-am mai citit ce s-a intamplat pe aici.
JOANNA ce mai faci dragutza?? Tot in spital??
ELILOV a nascut?..Stiti ceva de ea??
AYLA frumoase nume ai afel pt fetitze
MIHAELA sa stai linistita , chiar dc ai musafiri...
LEELOO CASA DE PIATRA SI BBE SANATAOS SI FRUMOS.
Si la noi a fost tot scurta cununia , ne-au asezat in linie si ne-au intrebat direct dc luam in casatorie..
Saptamana viitoare imi vin pozele alea bune si va pun sa le vedeti.Eu sincer nu sunt multumita de cum mi-a stat parul dupa ce ma facut mireasa , da atunci nu am vazut asta. Acum vad in poze..da asta este.
Ieri am fost la ginecolog pt ca aveam 2 luni de la chiuretaj si nu-mi venise CM-ul , da totul este bine...si culmea, dupa ce am dat 270 lei aseara , astazi mi-a venit si CM-ul . Dupa ce-mi trece, avem liber la facut copii
Am vb cu sotul meu si o sa mergem la Polivalenta sa vedem ceva hainute de , pt ca dc raman in dec sau ian ,nu cred ca o sa mai fie freo expozitie pana m-o veni sorocul, asa ca-mi iau de acum ceva de imbracat...mai ales bluzite d-alea cu mesaje!!!
Ma pun sa citesc capitolul trecut sa vad ce ati mai scris.
SI pt toate burticile!!!

Poze NUNTA

iubita,noi da inca tot in spital ,dar sper ca nu pt mult timp.mergem spre bine.
Ti-am scis si pe messenger dar se pare ca mesajele offline nu le primeste lumea de la mine.
Din cate am apucat eu sa citesc Elilov a nascut pe 12 pe bb Dumitru, sper ca sunt ok.
Daca aveti liber la copii, va doresc spor la treabasi sa vi curand cu vesti bune.putem vb si pe mess, eu stau pe invisible.
si

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor ce inseamna IR??? Si ce e cu valorile astea?

Iar ma simt atat de vinovata ca nu sunt informata...

gia, 18+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

florinela79 merc i mult de tot, m-ai lamurit, sanatate multa

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iza79

Carmen, eu inainte de sarcina nu imi inchipuiam vreodata ca o sa iau cate medicamente am luat. luam la un moment dat 11 pe zi. am luat mult utrogestan si no-spa mereu, si asperten un pic nus de ce exact,si gynipral cam 1 sapt si magneziu si vitamine....Am avut mereu probleme(sangerari) si cred ca le-au luat pe ghicite sa descopere cauza(am fost la mai multi dr)...a si injectii si perfuzii...in fine important e ca a ajuns pana aici si sa fim sanatosi in continuare.
va las fetele, ca iau diazepam(pe asta uitasem sa-l mentionez)
si ma cam trimite la somnic. pupici

25+

Iza te inteleg perfec, cam asa si noi cu medicamentele.si mai continuam ca suntem in spital, si sper ca nu am luat si niste virusi pt ca am diaree si vomit.nu mai retin daca tu zicei de ceva moale , dar mie aici mi-au dat smecta 2 plic pe zi.e pe baza de argila si nu face nimic rau, zic ei.
Carmen incearca sa nu iti mai faci probleme. stiu ca e greu da si psihicul tau ajuta.
Sa auzim de bine.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Azi mergem si noi la morfofetala. Am foarte mari emotii, sper sa fie bine bebelusa si sa fie tot fetitza

Am pus si poze cu burtoiu in album, facute azi

22+Ariana

poze

tin em pumnii sa fie totul bine.
O sa fier tot fetita ai uitat ca am gura aurita....
asteptam vesti

22+

Mergi la inceput

scuzati cat am scris , am incercat sa recuperam.si greselile, dar de pe pat e cam greu.
La Multi Ani !!! tuturor sarbatoritelor sau celor care au aniversat ceva.
Am promis ca revin cu amanunte cand ma simt mai bine.
Deocamdata suntem tot in spital dar avem sperante sa plecam saptamana asta acasa.Mai asteptam rezultatul la o analiza si daca e ok si bebelinul nu mai face figuri mergem acasa.
E mult de descris prin ce am trecut saptamanile trecute si poate cand ajung acasa va pove mai multe.
esenta e ca contractiile s-au calmat, tensiunea mea nu mai e asa de oscilanta, bebe s-a ridicat si recupereaza,colul chiar daca s=-a scurtat e inca inchis, durerile continua dar nu conteaza, la endocrinologie nu o sa ma mai duc si la rinichi sper sa nu amnimic.mai trebuie sa primi un rezultat virusologic si sper sa fie bine. Stiu ca e cam greu de inteles dar acum ca au trecut parca nici nu vreau sa imi aduc aminte.
totusi, acasa o sa va zic mai multe poate experienta mea va prinde bine si altcuiva, ceea ce sper sa nu fie cazu.
va multumesc la toate pt incurajari.
ayla ti-am scis pe mess dar se pare ca meajele mele nu le primesti.
Va las ca am exagerat, tre sa ne odihnim.
pt toate si

22+

Mergi la inceput

Joanna, ma bucur ca te simti mai bine!

Dumnezeu sa iti dea sanatate si bebelului sa creasca atat cat trebuie si sa fie bine!

gia, 18+

STIE TOTUSI CINEVA CE ESTE IR???

mersiii

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

IR-urile reprezinta indicele de rezistenta al arterelor uterine care alimenteaza placenta (stanga si dreapta S/D) si mai e si artera ombilicala.
Asa am inteles eu......prea multe nu stiu....cred ca masoara o tensiune si un puls al sangelui pe aceste artere..ceva de genul???

Ma agita si pe mine chestiile astea, mai ales ca eu am o pb.cu tensiunea si pulsul marit.

22

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

IR-uri marite pot determina o nastere prematura....Doamne Doamne sa ne ajute, sa fie bine..sa avem bebe sanatosi si la termen.

fbruma

Mergi la inceput

WOW, eu nu tin minte sa imi fi zis ceva doctorul despre asta.

Poate pentru ca inca este mica sarcina?! Abia astept saptamana viitoare sa merg la doctor...

gia, 18+

gia

Mergi la inceput