Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Vai, mie daca mi-ar "schimba" asa, deodata sexul baietelului... as muri de ciuda!!!

Numai la cat am stat sa caut nume de baiat!! Si tot nu am gasit! :(

Dar vorba voastra, daca nu ar vedea ceva cu adevarat important: malformatii, stadii de dezvoltare, etc... Doamneee, mi-e si frica sa ma gandesc!

Si eu merg la o super clinica in Cluj dar... poate am sa mai cer o parere...

O saptamana usoara, mamicilor!

gia, 18+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Aris nu e de mult timp de ieri doar si pana maine sper sa-i vin de hac
pune-ne si noua un link catre tabelusul cu ir-uri sa ne mai lamurim/ panicam un pic

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iza79

Multumesc fetele pt sfaturi.am terminat cu menta, sunt la orez (mie nu-mi place nici pilafu), pana diseara sper sa treaca...mai cu un covrigel, mai cu una..
ir am avut 0.48 si 0.51
bafta la morfo!

25+

Poti sa iei Smecta fara probleme. Nu este contraindicat in sarcina.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

florinela, urmeaza cat poti, sfaturile medicului cu privire la alimentatie. nu te mai gandi la kg ci mai mult la bb si sigur veti fi ok amandoi

adee, bafta la morfofetala!

toate fetele!

silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

iza79, eu am luat smecta la prima sarcina chiar in saptamanile 7-8, la recomandarea medicului. Deci se poate lua in sarcina. Dar pentru linistea ta intreaba si doctorul
Multa sanatate!

Anca 18+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

eseea - multumesc mult pt raspuns. m-am mai linishtit. incepusem sa cred ca face mishto de mine dar se pare ca asta e stilul.IR-urile era 0,53 pe o parte si 0,60 pe cealalta. Dr. Tutunaru mi-a spus ca 0,6 e pragul superior al valorilor normale. nici eu nu am de gand sa ma apuc sa fac tot posibilul sa retin apa. nu vad logica. peste 3 saptamani ma lamuresc eu cum e si cu apa.iar pentru kg nici gand sa ma stresez, asat nu a fost niciodata o problema pt mine....de cand ma stiu mananc ce im i trece prin cap si daca pun vreo 4 kg le dau jos in mai putin de 5 zile fara efort. oricum ma gandeam ca daca raman cu vreo 3-4 kg in plus dupa sarcina mi-ar prinde chiar bine, exceptand talia mi se pare ca arat mult mai bine acum decat inainte de sarcina, am plecat de la 54kg la 174cm.
inca o data merci

21+

stai linistita, ca nu le ai mari deloc!! ( Ir-urile adica ). Sunt fete care le-au avut cu adevarat mari ( spre 0,80..) si tot au fost bine pana la capat. Si eu merg joi la Iosup, abia astept sa vad ce mai zice. Ca si pe mine ma streseaza mereu cu IR-urile ...( sarcina trecuta am facut chiar si pregnyl...parca vad ca acu urmeaza iar...)si cu celelalte chestii. Iar la kg, esti chiar slaba, asa ca relax, ok??

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mititica 82, nu poti sa-ti iei CO si apoi sa intri in CIC.
Poti sa-ti iei CO si sa te duci la munca apoi....Altfel trebuie sa dai banii inapoi.
CO se da la nr. de zile lucratoare, ori daca nu ai efectuat, si nu vei efectua nicio zi lucratoare pe anul respectiv...nu are cum sa te plateasca.
Si daca te angajezi si-ti iei tot CO - pe un an, iar du dupa 7 luni iti dai demisia, ti se vor imputa banii pe CO - aferente zilelor de concediu pt. cele 5 luni nelucrate.
Sunt mamici care din CIC(2ani)au intrat in CO....asa se poate...dar mai este pana atunci.
22

fbruma

Mergi la inceput

mercic fetele, dar cred ca nu ma mai doare(cel putin pe moment)la cat orez a bagat mama in mine
daca pana maine nu eok il su pe dr, ca azi l-am sunat deja pt altceva si banuiesc ca e destul

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui iza79

Aris nu e de mult timp de ieri doar si pana maine sper sa-i vin de hac
pune-ne si noua un link catre tabelusul cu ir-uri sa ne mai lamurim/ panicam un pic

25+

nu am link, dar cred ca tabelul e acelasi ( il salvasem si eu):

Valori normale IR artere uterine:

Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

mercic Eseea, de aceea era la mine la 23 sapt doar "usor" crescuta...da' usor de tot, parerea mea . la celelalte nu mai stiu, ma uit pe echo mai tarziu

25+

Mergi la inceput