Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
georgiana310 spune:
Vai, mie daca mi-ar "schimba" asa, deodata sexul baietelului... as muri de ciuda!!!
Numai la cat am stat sa caut nume de baiat!! Si tot nu am gasit! :(
Dar vorba voastra, daca nu ar vedea ceva cu adevarat important: malformatii, stadii de dezvoltare, etc... Doamneee, mi-e si frica sa ma gandesc!
Si eu merg la o super clinica in Cluj dar... poate am sa mai cer o parere...
O saptamana usoara, mamicilor!
gia, 18+ 
gia
iza79 spune:
Aris nu e de mult timp de ieri doar si pana maine sper sa-i vin de hac ![]()
pune-ne si noua un link catre tabelusul cu ir-uri sa ne mai lamurim/ panicam un pic ![]()
25+ 
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iza79 Multumesc fetele pt sfaturi.am terminat cu menta, sunt la orez (mie nu-mi place nici pilafu), pana diseara sper sa treaca...mai cu un covrigel, mai cu una.. ir am avut 0.48 si 0.51 bafta la morfo! ![]() 25+ ![]() |
Poti sa iei Smecta fara probleme. Nu este contraindicat in sarcina.
Ingerasul meu
Bubulina +

Doamne ajuta!
silvi8 spune:
florinela, urmeaza cat poti, sfaturile medicului cu privire la alimentatie. nu te mai gandi la kg ci mai mult la bb si sigur veti fi ok amandoi
adee, bafta la morfofetala!
toate fetele!
silvi
21 +
VINE BEBE
POZE
poohy spune:
iza79, eu am luat smecta la prima sarcina chiar in saptamanile 7-8, la recomandarea medicului. Deci se poate lua in sarcina. Dar pentru linistea ta intreaba si doctorul
Multa sanatate!
Anca
18+ & Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Eseea spune:
| citat din mesajul lui aris26 eseea - multumesc mult pt raspuns. m-am mai linishtit. incepusem sa cred ca face mishto de mine dar se pare ca asta e stilul.IR-urile era 0,53 pe o parte si 0,60 pe cealalta. Dr. Tutunaru mi-a spus ca 0,6 e pragul superior al valorilor normale. nici eu nu am de gand sa ma apuc sa fac tot posibilul sa retin apa. nu vad logica. peste 3 saptamani ma lamuresc eu cum e si cu apa.iar pentru kg nici gand sa ma stresez, asat nu a fost niciodata o problema pt mine....de cand ma stiu mananc ce im i trece prin cap si daca pun vreo 4 kg le dau jos in mai putin de 5 zile fara efort. oricum ma gandeam ca daca raman cu vreo 3-4 kg in plus dupa sarcina mi-ar prinde chiar bine, exceptand talia mi se pare ca arat mult mai bine acum decat inainte de sarcina, am plecat de la 54kg la 174cm. inca o data merci ![]() 21+![]() |
stai linistita, ca nu le ai mari deloc!! ( Ir-urile adica

Mami de fetita
si de baietel
21+
florinela79 spune:
Mititica 82, nu poti sa-ti iei CO si apoi sa intri in CIC.
Poti sa-ti iei CO si sa te duci la munca apoi....Altfel trebuie sa dai banii inapoi.
CO se da la nr. de zile lucratoare, ori daca nu ai efectuat, si nu vei efectua nicio zi lucratoare pe anul respectiv...nu are cum sa te plateasca.
Si daca te angajezi si-ti iei tot CO - pe un an, iar du dupa 7 luni iti dai demisia, ti se vor imputa banii pe CO - aferente zilelor de concediu pt. cele 5 luni nelucrate.
Sunt mamici care din CIC(2ani)au intrat in CO....asa se poate...dar mai este pana atunci.
22
fbruma
iza79 spune:
mercic fetele, dar cred ca nu ma mai doare(cel putin pe moment)la cat orez a bagat mama in mine ![]()
daca pana maine nu eok il su pe dr, ca azi l-am sunat deja pt altceva si banuiesc ca e destul ![]()
25+ 
Eseea spune:
| citat din mesajul lui iza79 Aris nu e de mult timp de ieri doar si pana maine sper sa-i vin de hac pune-ne si noua un link catre tabelusul cu ir-uri sa ne mai lamurim/ panicam un pic 25+ ![]() |
nu am link, dar cred ca tabelul e acelasi ( il salvasem si eu):
Valori normale IR artere uterine:
Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)
Valori normale artera ombilicala:
Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
Mami de fetita
si de baietel
21+
iza79 spune:
mercic Eseea, de aceea era la mine la 23 sapt doar "usor" crescuta...da' usor de tot, parerea mea
. la celelalte nu mai stiu, ma uit pe echo mai tarziu
25+